• Mali Zeus
    18.1k
    ↪Mr Anderson Prva utakmica je prošla dosta lošije nego se očekivalo pa se iduća sakriva od javnosti.

I da se razumijemo, uopće nije problem rezultat. Problem je u tome da klub reagira kao da je duboko šokiran ovim razvojem događaja. I to zabrinjava.
    tp1997

Čovječe, ti si odmah pogodio o čemu se radi, svaka čast.

:roll:
  • Papastrumf
    17.3k
    Dakle, koji je drugi razlog osim da su očito u klubu ostali iznenađeni ishodom, igrom i/ili fizičkom spremom momčadi?tp1997

Razlog je samo jedan od ovih nabrojanih i to djelomičan, a to je da su igrači bili iscrpljeni te su se stožer i vodstvo odlučili na ovaj potez kako ne bi došlo do ozljeda. Skraćenu utakmicu će igrati oni koji jučer uopće nisu ulazili ili su igrali kratko.
    Nikakav rezultat i igra na prvoj pripremnoj utakmici nemaju veze s tom odlukom.
    Čuj ostali iznenađeni ishodom prve pripremne utakmice. Jebeš mi sve ako dinamov navijač nije tri puta luđi od prosječnog tovara.
  • Tvrdica McTvrdi
    883
    Nadam se da će barem Balkan Deda moći u miru gledati kako bismo čuli njegove dojmove
  • rioda
    9k
    Pa vjerojatno su shvatili da nije pametna ideja igrati dvije pune utakmice treci dan u sloveniji na 35 stupnjevaPaggini

Kad smo kod toga, nije mi jasno zbog čega je Slovenija toliko popularna destinacija za ljetne pripreme. Temperature su 'tu negdje' kao kod nas, možda koji stupanj niže, ali je i dalje pakleno vruće.
  • Tvrdica McTvrdi
    883

Jer imaju svu potrebnu infrastrukturu, blizu je, jeftino i valjda nije tolika turistička navala kao u Rovinju ili Medulinu
  • Mali Zeus
    18.1k
    Mislim logika di ti zbog navodnog lošeg dojma na prvoj pripremoj utakmici olfo skratiš sljedeću tekmu je svakako izvrsna.
  • Paggini
    57k

Jer nam Gattusova žena ne može platit Španjolsku
  • Salva
    2.8k
    Ma nema ovo smisla. :rage: :rage:

Prvo kiks protiv Radomlja, a danas se i krati tekma na 2x30 zbog straha od poraza. I još se skrivaju iza ugašene kamere.

Još kad na to nadodamo da je 02.07. a kapitalca u napadu i dalje nema, mislim da je pametnom dosta.

Meni je ovo previše, dovoljno sam govana pojeo ove sezone, idem podrapat godišnju koju sam kupio u jučer ujutro.
  • Sajla
    10.3k
    idem podrapat godišnju koju sam kupio u jučer ujutro.Salva

a ja idem danas nakon posla po godišnju umjesto da gledam prijenos pa ću je kao pravi impulzivni godišnjak zapaliti na licu mjesta. :fire:
  • Paggini
    57k

Gle, ionako se godišnje neće rasprodati, niti će se ljudi učlanjivati jer su neki analitičari na Zoni točno rekli da će se to dogoditi ako ne osvojimo naslov!!!

Javi di pališ godišnju i člansku pa dođem i ja, usput zapalim i ovaj novi odvratan dres
  • mali M
    7.9k
    ja sam je zapalio, a niti je nemam!!!!
  • Sajla
    10.3k
    to je nešto kao Schroedingerova godišnja?
  • Tvrdica McTvrdi
    883
    Ajmo radije zapalit stadion, pokazali smo nezadovoljstvo, iskusili svoj piromanski orgazam i odradili posao rušenja da skratimo godinu dana papirologije
  • badjibadara
    6.2k
    Kako mogu da pale na ovu vrućinu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.