• Sajla
    9.2k
    a sad si još editirao post i izgleda kao da si mi odgovorio prije nego sam uopće napisao svoj post. ajde, nek ti bude.
  • Dadox
    353
    sorry greška…
  • skener
    3k
    Frano Šušnjara je novi potpredsjednik Dinama. Vijest još nije službena, ali prema našim, dobro obaviještenim izvorima, stvar je sigurna. Frano Šušnjara dolazi na mjesto potpredsjednika na kojem je dosad bio Dubravko Skender, a koji je podnio ostavku. Zvonimir Boban, predsjednik Uprave Dinama i njegovi ljudi, nisu dugo čekali nego su odmah krenuli s pronalaskom čovjeka za funkciju dopredsjednika i pronašli ga u Frani Šušnjari. Boban se jako bacio na posao u Dinamu i želi sve u klubu na svim razinama posložiti kako bi u sljedećoj sezoni što bolje funkcionirao i kako se opet ne bi dogodilo da Dinamo ne osvoji naslov prvaka Hrvatske.

https://net.hr/sport/nogomet/frano-susnjara-novi-potpredsjednik-dinama-86b3a2a2-42cc-11f0-be08-9600040c8f8e
  • Bosskovitz
    16.7k

Frano je super tip s ozbiljnom međunarodnom karijerom, Dinamovac do srži.
  • Papastrumf
    16.9k

Opet nebuloze. Nije nikakav Boban kao PU postavio Franu Šušnjaru za dopredsjednika kluba.
  • Crusades
    16.3k
    Još par tjedana i možda Boban uzme desetku i spusti se na teren.
  • Nolifer
    11.3k
    :starstruck: :love: :starstruck:
  • Enco
    477
    Pravi čovjek na pravom mjestu, sretno Frano.
  • Bosskovitz
    16.7k

Da.

Evo i službeno: https://gnkdinamo.hr/hr/vijesti/clanak/frano-susnjara-imenovan-novim-dopredsjednikom-dinama

Edit: vidim da su se portali raspisali i kopiraju jedni od drugih istu glupu formulaciju, pa ajmo jos jednom ponoviti: potpredsjednik Dinama je član Izvršnog odbora, a Izvršni odbor je nadređen Upravi, odnosno on imenuje članove Uprave. Nije ga Boban ni pronašao ni imenovao kad je u u korporativnoj hijerarhiji Izvršni odbor nadređen Upravi. Znam da Dinamova struktura nije baš najjednostavnija, ali nije bome ni kvantna fizika.
  • Dudu 9
    710

Po svemu što se može pročitati o njemu zvuči kao pravi čovjek za nasljednika Skendera.
  • OBIGB
    1k

I taj novinar ce morat dobiti edukaciju. Dečko je OK, Dinamovac sa Sjevera, s tribine, ali očito neupućen. Žalosno je kako “Mentalita DP” ne razumije neke stvari i baljezga do bola, i nije prvi put. Nadalje, ovakve gluposti napisane na nekom čitanijem portalu stvaraju krivu sliku, što se kasnije razvija u mostrume od priča koje prenose/prepisuju Germanijaci, 8*3vure, Nesportske starosti itd.. Da novinar, kao educiran trkelja, to je sramota, ravna Strelji kad je u podcastu rekao da ne slavi neka prvenstva jer su kao ukradena, a ako bi ga upitali koja to točno i zašto- vjerujem da pojma nebi imao. Samo prenošeje tovarske mantre napisane/izrečene 100 puta.

Za neupućene, nema tog Boga, pa makar se on zvao i Boban, da mimo IOa on gura ovog ili onog na dopredsjedničko mjesto. Niti on to želi, niti on to može. Kada se promjeni statut, ako bude u tom smjeru, neka PU/Predsjednik bira sebi zamjenika. Do tada, nema šanse.
  • emilperska
    10.9k
    Da li IO može imati paran broj članova? Ne znam statut napamet, ali u korporacijama svugdje stoji zapis o neparnom broju članova..
    Što kod nas vrijedi ako je omjer za odluku 6 na 6? Zajecov glas je presudni ili?
  • OBIGB
    1k

IO ima 13 clanova, mislim da nije moguce paran broj, nema smisla.
  • emilperska
    10.9k
    Za neupućene, nema tog Boga, pa makar se on zvao i Boban, da mimo IOa on gura ovog ili onog na dopredsjedničko mjesto. Niti on to želi, niti on to može. Kada se promjeni statut, ako bude u tom smjeru, neka PU/Predsjednik bira sebi zamjenika. Do tada, nema šanse.OBIGB

Sve stoji što si napisao.. Novinari vole stvarati histeriju i danas žive od klikbajt članaka, a bolje zvuči naslov "Boban postavio novog dopredsjednika kluba" nego "IO se među sobom dogovorio i imenovao novog vice presidentea".

Makar, ja sam uvjeren da je sve rađeno u dogovoru s Bobanom makar on nema formalnog utjecaja na to, to je moje kako bi se reklo izdvojeno mišljenje..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.