• ksapi
    4.8k

Da, otkad je krenuo rat
  • ksapi
    4.8k
    Najbolje:
    Ceska hendikep -4.5 protiv Belgij

Solidno:
    Hrvatska hendikep -7.5 1.poluvrijeme protiv Luksemburga
    Nizozemska hendikep -4.5 1.poluvrijeme protiv Kosova
  • PatrikDirektor
    11
    pratis rukomet malo ozbiljnije gledam malo stare poruke vidim da vecinu pogadas?
  • Droljo
    15.7k
    Ispratio sam rukać tak da ne trpajte puno. Uključio se peh u jednadžbu.
  • PatrikDirektor
    11
    Feyenoord Psv oba daju
    Torino Inter 2
    Bilbao Alaves 1
    genk club brugge 2
    boavista porto 2
    PatrikDirektor

bude za pivu sutra :smile:
  • PatrikDirektor
    11
    Dobro jutro igra li se sta danas
    venezia fiorentina 2
    valladoid girona odg 3+
    sheffield bristol 1
    granada eibar 1
    sion st galen odg 3+
    gareji dinamo tbilisi odg 3+
    za danas i sutra
  • Zagreb1992
    2.3k
    Mazalin over 10.5
    Smajlagić over 11.5
  • ksapi
    4.8k
    Za sutra

Najbolje:
    Turda-Dinamo over 64.5 (rumunjska)
    Fuchse-Eisenach / Fuchse timski over 34.5 (njemacka)

Nesto losije:
    Lubin-Legionowo under 57.5 (poljska)
  • Peškaman
    6.9k
    Ukoliko Zrinjski dobije u petak Posušje na gostovanju, Radnik B - Borac BL 1X 4,15 kvota :lol:
  • Infinity
    18.1k
    Zanimljiva teorija. S obzirom da su u BiH radi interesa sumnjive utakmice igrali cak i Siroki - Sarajevo, mislim da je tu zicer 1 na Radnik.

Sad je samo pitanje da li ce se Borac tek tako pomiriti s gubitkom titule, iako je jasno da Zrinjski ne moze izgubiti bodove kuci od Igmana i vani od GOSK-a. GOSK su u prvom krugu vani dobili 4-1, a Igmana kuci 7-1. Sve i da bude gusto, kupit ce, nije da bi im bilo prvi put ili da ce biti prvi koji to rade ove sezone. Toga su vjerojatno i u BL svjesni.

Meni samo nije jasno sta radi NFSBiH. Ranije se u PL igralo cak tri zadnja kola u isto vrijeme, a sad su dva. Ne bi se puno toga promijenilo, ali bi manje radile kladionice.
  • ksapi
    4.8k
    Zasto bi se Borac 3 kola prije kraja pomirio s naslovom? Pa imaju bod manje samo
  • Peškaman
    6.9k
    mislim da je tu zicer 1 na Radnik.Infinity

Sponzor lige (wwin),kladionica, jučer imala kvote na pobjedu Radnika 9 i nešto te 1X 4,15, jutros utakmice nema nikako na ponudi.

GOŠK niti može kvalitetom parirati a mislim da neće ni pomisliti krenuti prema naprijed.
    Što se tiče Igmana,koliko god se borili Zrinjski ima čovjeka u savezu koji sasvim sigurno neće dozvoliti delegiranje svakakvih sudaca (čitaj Borčevih) + nemaju nikakve šanse za ostanak u ligi.

Finale prije finala je Posušje - Zrinjski, dovoljno govori da se utakmica Radnik B - Borac BL trebala igrati u petak ispred utakmice Posušje - Zrinjski jer u sljedeću srijedu/četvrtak Zrinjski&Borac igraju superkup u Zenici.
    Pogodi šta, utakmica (Radnik-Borac) se prebacila na subotu :lol:
  • Ivdzo11
    6.3k
    Ima Radnik Želju zadnje kolo, kojem nece trebati, a uz pomoc sudaca kako guraju srpske klubove mislim da ce tu Radnik uzeti 3 boda
  • Peškaman
    6.9k
    Već su ispali GOŠK,Sloboda,Igman.
    Ispada još jedan klub a tu su u igri Velež(38),Široki(37),Posušje(37),Radnik(36).
    E sad, u Premijer ligu BiH ulaze jedan iz 1. RS (Laktaši/BSK) i jedan iz 1. FBIH (Stupčanica).

Ukoliko Radnik ispadne Stupčanica ulazi direktno u Premijer ligu.
    Ukoliko netko od sljedećih ispadne :Velež,Posušje,Široki igrat će se doigravanje (dvije utakmice) protiv Stupčanice.
    Razlog tome je što već ispada tri kluba koja teritorijski spadaju pod federaciju (GOŠK,Sloboda,Igman), ako i četvrti bude ispod crte igra se doigravanje sa Stupčanicom.
    Kvalitetom, sve tri ekipe su iznad Stupčanice.
  • Peškaman
    6.9k
    Oprostite zbog pretjeranog pisanja ali nove informacije :lol:

Posušje zbog nemogućnosti organiziranja i prihvaćanja velikog broja navijača Zrinjskog (3000) zatražilo pomjeranje s petka na subotu.
    Savez prihvati i pomjere utakmicu u subotu od 18:30h.
    Borac je inače trebao igrati u subotu od 16h ali savez pomjerio utakmicu u nedjelju od 15:15h.

Čeka se samo delegiranje sudaca da se upotpuni cirkus :rofl:
    Predviđam Bandić ili Tomić na Pos&Zri
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.