• Carrasco
    6.2k
    Našima su se izvlačili i fauli za treći žuti i slobodnjaci na 40 metara od gola, a kad nam Varaždin zabije iz nepostojećeg faula ili kad sudac ne vidi laktarenje - onda " ne treba cjepidlacit"

Nerealno da od tih 10 situacija nisu ubacili koljeno Uremovića u drugoj i potezanje Rakitića za mogući drugi žuti na pocetku drugog poluvremena pa da bar iskomentira i to kad se već 10 situacija izvukli.

Gabrielu bi dao žuti za ono napucavanje lopte, a kad mu prikazu Livaju kad uradi slično onda neke gluposti krene pricat.

10 situacija izvučeno, a na onom derbiju nije izvučeno ono povlačenje Torrenta...
  • Toni90d
    1.7k
    Jesmo li imali pomoćnog sudca na Poljudu? Jer po Slovenskom somu, nismo. Jer nitko nije, niti mogao, vidjet udarac laktom.

TovarSport, gdje su još tri situacije od Zalizanog, kao što su prikazali kad je Baturinu gurnuo? Gdje je snimka i pomoćni sudac kad je još jače odnio Torrentea, par minuta prije nego se ozlijedio? Gdje je snimka kad je gurnuo Ristovskog, pa ga još malo nogom po podu "pomazio".

Koliko papučar ima pravo prigovarati, komentirati sudačke odluke? Veliki "profesionalac" koji gura doktora van, dok mu kolega krvari.

Somino kako to da je Kanga zaslužio žuti karton u Rijeci, a Ukrajinac jučer nije, još se Ukrajinac unio u facu.

Nek jedu govna, srećom ne plaćam njihov program. Živjeli alternativni programi!
  • Pacho
    787
    A sta cemo s time da je jugosvajcarac bio sucu u uhu cijelu jebenu utakmicu? Ili sa guranjem fizioterapeuta od strane istoga? A netom prije toga je valjda duh sveti razbio arkadu Rogu.
  • fakin
    596
    koliko ja znam fizičko diranje službene osobe od strane igrača je crveni karton. rakitić je fizički dirao našeg doktora/fizija, sudac je to vidio jer je i reagirao prema rakitiću, ali nije mu dao crveni karton.
  • Jay
    1.4k
    Da su masni i Torrente bili u duelu i iza toga se iznosilo debila na nosilima, tražio bi se izgon iz države za Raula. Jeličić bi sad srao kako stranci nemaju poštovanje prema domaćem čovjeku, bio on kriv ili ne.
    A da je Rog razbio arkadu akcijskoj figurici Tommy, bio bi specijal iza emisije "Zašto se ne poštuju legende hrvatskog nogometa"
    Jebeno odvratno kako se ponašaju i kakve situacije odluče prešutiti i ja još veći debil što sve to plaćam godinama.
  • Paggini
    47.6k
    Na stranu sva ova tendenciozna podmetanja za "žute" kartone, na stranu i potpuno obojana ekipa koja Skomini daje na procjenu te situacije, na stranu čak i to da nisu stavili Dinamova oštećenja (Uremović koljeno, skakanje na suca, Pukstas gazenje petkoviceve tetive, Uremovic lakat u glavu, Rakitic guranje naseg doktora), na stranu sve to.

Ali ovo da ekipa daje Skomini slobodni udarac koji je sudac pustio prednost da on to prokomentira je dno jebenog dna. Znači, dovoljno je tendenciozno bilo kad je redatelj prijenosa (croatel tovarski) odmah nakon gola za 3-1 pustio tu situaciju, ovi to stave pred Skominu kao da se dogodila neka greška i da je Hajduk oštećen.

Lik je pustio prednost jer su imali akciju na krilu jer to suci rade, ali s obzirom da iz te akcije nije ništa proizašlo, Erceg ih je oštetio.

DEGUTANTNI STE, GAMADI JEBENA.
  • Pacho
    787
    9. situacija: 99. minuta, Filip Uremović laktom udario Marka Roga u lice, krenula je krv, Ivan Rakitić požurivao liječnike

"Rakitića treba razumjeti da vrijeme curi i da želi da igrač izađe. Tko može vidjeti da ga je udario? O žutom kartonu bismo mogli razgovarati, ali nema ništa od crvenog. Krv? Ne možemo na pretpostavku, ne možeš imati točnu informaciju je li ga udario laktom, glavama... Ne treba cjepidlačiti. Ni ja ga ne bih dao."

Ma idi u picku materinu slovensku. Kad god magarad izvodi pizdarije, a izvode ih konstatno, onda "treba imati razumijevanja".
  • username
    19
    Znači, dovoljno je tendenciozno bilo kad je redatelj prijenosa (croatel tovarski) odmah nakon gola za 3-1 pustio tu situacijuPaggini

"Baš eto slučajno, jel"
  • rioda
    8.2k
    Meni je i ovo za žuti RPG-u zbog napucavanja lopte pizdarija. Pogledajte snimku, od zvižduka do udarca nije prošlo više od pola sekunde.

I još za to da doslovno sljedeće objašnjenje: "Ako je jako blizu nakon zvižduka, onda se ne daje karton. Ali ovdje je bila namjera."
  • Crni86
    9.9k
    Za novu sezonu ocekujem ozbiljniji stav od ljudi iz kluba prema ovoj lakrdijskoj tv kuci. Dosta je pilanja u mozak.

Ne treba radit drame, prippcenja itd, treba to rijesiti u tisini. Ali da nas niko vise ne drka u javnom prostoru koji je posvecen cijeloj HNL. Vjerujem da i Zvone to sve vidi i da ce se na kraju sezone imati vrlo jasan stav prema tovar sportu.

Da je hajduk pobjedio govna bi izvukla jednu situaciju i to je to. Dinamo pobjedi i oni izvuku 9 situacija….
  • Droljo
    15.4k
    Sreća pa sam prešao na igru lovice između clint eastwooda i kevin costnera na hrt1 pa nisam gledao skominu :lol:
  • badjibadara
    4.5k
    DXTwN55.jpeg

Skomini su, jel, kako je prije emisije naglašeno, baš eto slučajno izdvojili tih deset situacija, od 15-16 koliko su ukupno imali, a ne da je on izdvojio, kako se tu insinuira.
  • vjeko1701
    14.5k
    Generalno mi je Skomina izgubio kredibilitet kad je postalo jasno da ne gleda utakmice i sam bira situacije koje će komentirati nego mu ih priprema "uvijek objektivna" redakcija MaxSporta.

Ne znam koliko dobiva novca za tih par sati rada na toj televiziji ali bome da ne može sam pogledati i analizirati barem 1-2 najbitnije utakmice kola mi je sramotno.
  • nwankwo646
    533
    Jel može neko izvući paralelno faul di je puštena prednost i isti takav faul prpica protiv Osijeka, a za koji je var reka da nije faul?
  • The Undertaker
    7.7k
    Koliko znam, neke utakmice (važnije) gleda ali ne sve jer to i nije moguće. Analiza kola mu je bila dobra.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.