• marcio amoroso
    41.2k
    Erceg je iz Pristega, a na zapadu školjke je jučer visila plahta "Torcida Pristeg [kućni broj]". Ja ne znam je li to njegova adresa ili kaj je to trebalo značiti, ali onako odsuditi pod takvim pritiskom - svaka čast! Ispričavam se što sam sumnjao u njega.Sajla

Odsudio je samo normalno. Oprostio nešto nama, nešto njima. Nadam se da ništa nije namjerno. Ja znam samo jednu stvar. Da su tovari zabili u dvanaestoj minuti nadoknade, a dignuto je 8 svima nama bi bio neprijatelj broj 1. Sucima kao i svima u životu treba malo sreće u poslu, a on ju je jučer imao.
  • ZrnTSCHeZ
    1.1k
    Ručak u valentinofskom dinamovom dresu s brojem 25 uz bocu vrhunskog crnog vina iz Benkovca

Ove sezone rijetko dobar "day after" :ok:

Daj mi samo pobjede... :clap:
  • Sajla
    8.4k
    Odsudio je samo normalno.marcio amoroso

ustvari, ovo je najbolja kritika našim sucima. kad se preko tjedna spominje Bel, kad gledaš cijelu sezonu Kolarića, Lovrića, Čulinu... dođe dečko i odsudi normalno i to me oduševi. kako su mi (pa i većini?) se srozali kriteriji...
  • scooniepenn
    4.3k
    Iz moje perspektive Erceg je najmladji, ali najbolji hrvatski sudac. Neka svaki nas sudac kao jucer sudi derbije i to je to.
  • De Oliveira
    1.5k
    Moze li netko napraviti gif onog Sucicevog poteza kojim je izbacio Raquelitica i pokrenuo akciju za drugi gol?

Ispravak. Pagini je objavio na drugoj temi
  • Jos-Optimus
    5.4k
    je, ali kriterij je bio hrabar, a autoritet je bio neupitan, kao kad je onaj Nijemac sudio, onda se greške i ne gledaju, greške su normalne, ali čovjek nije gubio nit, a to je stvarno veliki uspjeh
  • Keyser Soze
    13.4k
    Ima li negdje reakcije komentatora s Hajduk digital tv?
  • Dubbbrava
    818
    Mislim da pola foruma to čeka trenutno :grin:
  • ElDorado
    3.6k
    “ Inače, kad dođe do udarca u glavu, liječnik ima pravo biti tri minute na terenu, takvi su naputci UEFA-e. Ali može se shvatiti u tim zadnjim trenucima, da je Erceg koji je odlično vodio utakmicu želio da ne dođe do dužeg otezanja. Rakitić je s druge strane bio logično nervozan, Hajduk je gubio...
    Ali čisto da se zna, u takvim trenucima kad dođe do udarca u glavu, liječnikovo vrijeme iznosi točno tri minute. Pa ga sudac u tom terminu ne može tjerati s terena.”
    To sigurno nece komentirati Skominu.
  • jedan u nizu
    12.9k
    Postoji li igdje slika praznog poljuda sa transparentom ostavljenim na ogradi kaveza?
  • Eduardo
    24.2k
    ja baš sad gledao reprizu na Hajduk TV... muk na svaki naš gol... u maniri Srba kad su naši pobjeđivali na SP-u.
  • vjeko1701
    14.5k
    Jel Tino Vela uputio kome pozdrav na početku utakmice?
  • Eduardo
    24.2k
    upalio sam tek kad se vrtila repriza za gola za 1:1... tako da ne znam, ali ne sumnjam da je bilo bisera i prije našeg vodstva.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.