• vjeko1701
    14.4k
    Vratili dečki za sve skrumpane poraze s 20 minuta čiste igre. Vratili boysi za sve baklje ispaljene na Maksimiru. Sad samo jako dalje. Tri kola, tri utakmice. Od izgubljene sezone do ovog. Ma *ebem mu sve, sad jako do kraja! Jel će sad netko reći da ovu titulu ne bi slavio ako se osvoji?

• hardek
    4.5k
    Koliko stresa u zadnja 3 sata, imam filing da ću spavat 48 sati u komadu kad me pusti adrenalin. Jebote ne mogu vjerovat u kakvoj smo mi situaciji, nakon Drosine oprostio sam se od titule. Kapa dole dečkima
  • Markelo
    3.3k
    Magarad danas totalno kolabirala. Nit rezultata, nit pjesme na stadionu a bome ni bakljade. Popišani na svim frontovima
  • Captain America
    19.9k
    Jel će sad netko reći da ovu titulu ne bi slavio ako se osvoji?vjeko1701

"Slavi li poštar kad nosi pisma?"~Mario Balotelli
  • Odani Zgd
    403
    Ja nisam nikada gubio nadu,vjerovao sam u ovu momčad,da imaju dinamita još u sebi,napokon se malo stvari posložile,bilo je tu nesreće i pehova također s ozljedama,i dalje mislim da smo najjači u ligi,također s novim trenerom i par pojačanja na ljeto i dalje mislim da ćemo marširati dugo godina HNL-om....
  • rupke
    163
    [img]http://20250503-185030.jpg
  • Salas
    32
    Dinamo, Dinamo, Dinamo,Dinamo,Dinamo
  • Sajla
    8.4k
    Domaćicastrumfich

srozao se i kao čovjek ispod svake razine. dok naš liječnik gleda Rogovu razbijenu arkadu, Rakitić ga vuče za ruku i gura van. postao je smeće igrački, a ljudski odvratan.
    u Sevilli trebaju baciti njegov broj, a on nek se javi u Radnik iz Bijeljine kojem je već kupovao opremu pa će ga dočekati raširenih ruku.
  • KtcGoat
    554
    Galešić kao Max prosle sezone!
  • Filip Međimurje
    137
    3w3j1ix.png
    Pitao sam ChatGPT da mi prikaže trenutno stanje Hajduka. Nije smio staviti prava lica, ali "you got the point". :rofl:
  • Nema zaleđa Mikića
    2.3k
    Sramotno ponasanje nasih igraca i navijaca. Nisu pokazali postovanje prema 30000 njihovih navijaca. To je protiv nogometa ko' sto bi rekao Đenaro.
  • Dugi86
    29
    Ajmo izforsirat doček ispod Zapada
  • Dugi86
    29
    Da ih dignemo za zadnjih par kola
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.