• Paggini
    47.3k
    Jedini sudac u zadnjih ne znam ni sam koliko godina, koji je jako dobro odsudio derbi (s iznimkom Kalikovih petnaest faula bez žutog) je bio Erceg.

Ali on je toliko dobar da je šteta iskoristiti ga, pa ćemo staviti Bela koji je OBJEKTIVNO u Gorici Hajduku svirao upitan penal, nije svirao dva penala za Goricu i nije svirao čisti crveni mladom objektivnom lavu Prpiću kad je u kontri pokosio Kolara.
  • Paggini
    47.3k
    Btw, nasao sam onaj video sudackih gresaka u korist hajduka, ali raskomadan u par dijelova:

https://streamable.com/vz1k5r

https://streamable.com/xgsi7k

https://streamable.com/qdrgrg

https://streamable.com/9illrt

Fali gaženje Rakitića u 16m protiv Belupa, drugi žuti Pukstasu protiv Varaždina, Gorica na Poljudu i travestija u Varaždinu
  • badjibadara
    4.5k
    Fali gaženje Rakitića u 16m protiv Belupa, drugi žuti Pukstasu protiv Varaždina, Gorica na Poljudu i travestija u VaraždinuPaggini

Fali puno vise, to je tek najocitije.

Nego koliko se pisalo o ovoj situaciji na pocetku prvenstva i zasto nije? :cool:

7fVnA56.gif

Da li je prikazana situacija u onoj hajduckoj emisiji nakon svakog kola da se malo raspravi o eventualnim sankcijama?

Gdje su novinari skrivali cijelu sezonu?

Pitanja su naravno retoricka. Ovo se nikada nije dogodilo po tim narativima.
  • nemapredaje
    5k
    Kaj znači dobar sudac na derbiju
  • Kujtim Shalla
    4.8k
    Gospodine Erceg svaka vam čast. Najbolji sudac u HNL,nije nasjeo na padanje i glumu nego pametno ,spreman na pravom mjestu u pravom trenutku bio. Respect
  • Tvrdica McTvrdi
    12
    Svaka čast gospodine Erceg.
  • jakov1
    584
    Mozda nisam dobro pratio, ali utakmica je produzena barem 2 minute previse i to je kriminalno.
  • rioda
    8.2k

Minutu previše po meni.

Genijalno suđenje, svaka čaat Ercegu.
  • Papastrumf
    16k
    Hvala hajduku sto je inzistirao da derbi sudi navijac dinama :smile:
  • Sibirski plavac
    5.1k
    Erceg danas odličan sve do zadnjih par minuta. Mislio sam da do sutra neće svirati kraj. Čak je magarad imala onaj zicer ispred Neve u 99oj minuti...
    Preživjeli smo, najbitnije...
  • reziser
    7.4k
    Rekao sam prije tekme ds sam sreta kaj sudi Erceg jer je on trenutno najbolji sudac u HR
    Da je sudio Bel, bilo bi cirkusa
    Sve pohvale njemu!
  • Navijač Dinama
    9.8k
    Mislim da je pustio duže od sudačke nadoknade radi sitnih faulova i gledanja potencijalnog penala nad Trajkovskim.

Od toga što je pogriješio, u glavi mi je da je Livaja napravio 5-6 faula i imao stalno prigovaranja, nije dobio ni jedan žuti.

Rakitic 3 faula nakon žutog, nije crveni dobio.

Pierre Gabrielle nabio loptu nakon zvižduka, nije dobio žuti, i kasnije onda otvorenim džonom na zglob Melnjaka, isto bez kartona.

Teophile zadnji igrač odbrane, spriječaje potencijalnu tovarsku gol situaciju.

Ne treba se pravit grbav i slijep, odradio je dobar sudački posao, vjerovatno puno bolje nego što bi nekakav Kolarić i pogotovo Bel bili sposobni, još veća je sreća pa Pajač nije sudio, on bi ovaj derbi u totalu izmasakrirao pa bi i prvo poluvrijeme kud je bilo negledljivo, bilo još više, drugo pogotovo kad igrači postanu nervozniji.
  • Paggini
    47.3k

Jako si dobro pobrojao greške, nije odsudio savršeno, dodao bih još bacanje uremovića na suca na početku utakmice što je za čisti žuti, ali dojam je itekako jako dobar jer prvi put vidim da hrvatski sudac ima AUTORITET i povjerenje u samog sebe. Svaki faul, svaka odluka, sve je potpuno sigurno dosudio, maknuo od sebe u istoj sekundi sve klaune i igra se nastavila. Ni zrno nervoze nije pokazivao za razliku od Bela koji moli igrače da ne budu toliko ljuti i Patrika Znojarića koji u trećoj minuti pogubi sve konce.
  • Zagreb1992
    2.2k
    Erceg je jedina svijetla točka u truloj sudačkoj organizaciji .Za suđenje danas samo pohvala
  • rioda
    8.2k
    Pierre Gabrielle nabio loptu nakon zvižduka, nije dobio žutiNavijač Dinama

Ako sam dobro čuo, sudački zvižduk za prekid je bio taman negdje kad je nabio loptu, tako da to nije greška
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.