• Miro Vugrinec
    8k
    Lučić-Sigur, Uremović, Prpić, Diallo- Krovinović, Rakitić, Rusyn- Sanyang, Livaja, Šego

Službena postava tovara. Hvala Gattuso na ovoj postavi, Ajmoo momci
  • slavkomao
    25
    Vjerujem da danas stvari sjedaju na mjesto, a to je pobjeda i izbijanje na celnu poziciju s utakmicom vise.

Zasto je tako, isti osjecaj kao i protiv Osijek i Rijeke.
    Ja naprosto ne vjerujem da mi u 4 medusobna dvoboja ne mozemo ne dobiti Hajduk tako da jedva cekam pocetak utakmice.
    Gen pobjednika se kod nas nazire jer smo u zadnjih 360 minuta anulirali 6, odnosno 7 bodova.
    S druge strane ocekujem snazan pritisak u prvim minutama domacina, ali kako vrijeme bude islo onda cemo i mi uzeti posjed i dodatno unijeti nervozu na Poljudu.
  • Marcinko
    686
    Pa kakvu su to drugu postavu mogli izvesti, ovo im je najjače moguće, jedino da su Pukija u sredinu stavili.
  • tp1997
    1.3k
    Vjerujem da na to Miro i misli, pa bez Pukštasa ćemo im pojest vezni red
  • SAS1987
    17.2k
    Na Pukstasa tesko racunas jer nikad neznas sto se mu moze dogoditi na putu do stadiona :lol:
  • striko
    2.1k
    Ne želim vjerovati da postoji paralelni svemir u kojem ovaj gore sastav osvaja HNL.
  • gaTeDZG
    1.1k
    Možda je njegova kaciga jedna od onih na Pujankama
  • Miro Vugrinec
    8k
    Pa kakvu su to drugu postavu mogli izvesti, ovo im je najjače moguće, jedino da su Pukija u sredinu stavili.Marcinko

Ako Miske, Suljo i Bat ne mogu natrcat nadigrat ova 3 nespremna vezna, onda smo stvarno i u većem k nego sto mislimo.
    Da sam Gattuso s ovakvim krilima i s ovim nespremnim veznima stavio bi 4-4-2, i kalika i pukstasa da klepaju, a ne sredinu krov, raketa, rusyn. Pa on je stavio točno ono sto hvala Bogu nama ide na ruku.
    Jedino su im bekovi veliki upgrade, sigur i diallo su za Hrgovica desno i melnjaka veterana lijevo Cafu i Roberto Carlos
  • Paggini
    47.3k
    Melnjak je daleko opasniji i inteligentniji igrač od Dialla, sa finijim kretnjama i dosta dobrim ubačajem, a i često se pojavi u 16 metara protivnika, tako da bih radije Dialla.

Što se Sigura tiče, koliko je on uopće spreman?

Stavit flastera na Rakitića, stiskati ga da ide po loptu u obranu i njima je cijela veza isključena
  • Time
    1.2k
    Miran sam,ako ne pobijedimo nismo ni zaslužili biti prvaci i to je to.
  • Miro Vugrinec
    8k
    Melnjak je daleko opasniji i inteligentniji igrač od DiallaPaggini

Složio bih se u prošlosti, Al nakon ozljede je kao veteran i steta sto ne igra od prve
  • Dr Hofmann
    2.6k
    Nisam dugo bio ovako rastresen, nabijem na kurac one mitomane i tetke iz Splita, stvarno je vrijeme da naši odigraju pametno i muški, nema uzmaka, ni na ulici, ni na terenu.

Pobjeda ili smrt
  • jedan u nizu
    12.9k
    Organizacija murije jedna od gorih u dugo vremena u Splitu.

Na tribini vec grmi :strong:
  • rakurs
    1.1k
    Neva - Ristovski, KTC, Torrente, RPG - Sučić, Mišić- Stojke, Baturina, Pjaca - Kulenović
  • fakin
    572
    Ristovski u prvoj uzas. Ostalo ocekivano
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.