• ksapi
    4.6k

A ti si i najavio da te Jazine ne žele u 1.ligu pa su ljudi skoro dobili prvog favorita u gostima.
    S druge strane, ako stvarno ne žele gore, a Zadru ta trojica trebaju, zašto bi ih pustili na 2.ligu?
  • serbus
    4.9k
    Tko nije neka pogleda kakav koš je pao za pobjedu Denvera... Čak ni Ukić nije znao koje je pravilo :rofl: Žao mi ljudi koji su građani x na kladi
  • nemapredaje
    5k
    Samo da napomenem jer vidim da nitko nije ovdje objavio, a ljudi možda ne znaju.

OK Dinamo su po prvi put prvakinje Hrvatske. Pobjedile su Mladost 3:1 u finalu doigravanja
  • Eduardo
    24k
    kad smo već kod odbojke... muški odbojkaški klub Mursa Osijek postao je prvak Hrvatske. U finalu su dobili Mladost, a uz prvenstvo uzeli su i kup.

Inače, to je prvi muški klub u "loptačkim" sportovima koji je u modernoj povijesti grada Osijeka osvojio titulu državnih prvaka... osim njih u momčadskim sportovima su to uspjevali još samo kuglači i tenisači.
  • Sibirski plavac
    5.1k
    Nantes jučer preko Sportinga izborio Final 4 rukometne Lige prvaka, a jedan od najzaslužnijih za taj uspjeh je naš Ivan Pešić koji je ostvario 16 obrana uz 35.6% uspješnosti.
    Gledao sam jučer tu tekmu, izludio ih Ivan obranama. :fire:
  • Sibirski plavac
    5.1k
    Ovaj Veszprem je valjda najluzerskija ekipa u svim ekipnim sportovima. Toliko ulaganja svih ovih godina a rezultata u Ligi prvaka nigdje...
  • KtcGoat
    507
    Clippersi i Denver u sedmu, sta mislite?
    Po meni 50-50 ili 60-40 Clippersi
  • Kujtim Shalla
    4.7k
    Dosad sve osim jedne su bile tjesne . Mislim da clippersi do dobijaju. Gordon i Murray nemogu odigrati kao pretproslu utakmicu. Vidj lo se v c sinoć da kad jokica stane a drugi ne prate da imaju problem. Širina kadra je Denveru najveći problem ,odnosno nedostatak istih. Clippersi si jača momčad
  • miro
    6.3k
    Sve ovisi o Bradi, ako bude raspoložen uzimaju to Clippersi
  • Zagreb1992
    2.2k

Clippersi 60 40 po meni ..Zubac uništio Jokića što je i sam Nikola priznao ..jednostavno Zubac igra bolesnu obranu na njemu i uđe mu u glavu ..Porter toplo hladno igra ..Ovo je utakmica za Leonarda i vjerujem da mogu proći dalje Clippersi
  • Petar86
    1.2k
    Zubac uništio Jokića što je i sam Nikola priznaoZagreb1992

Ne bih rekao unistio, prije usporio

Clippersi su po meni jaci ali ne bih se kladio protiv Jokica, lik je strasan sam je doveo kantu od ekipe do 7. Utakmice tako da ako ga krene Clippersi se mogu pakirati

Brada je dobar ali je lik dokazani choker nebi me cudilo da u 7 bude imao tipa 13 poena i 8 izgubljenih lopti

Kawhi vs. Jokic koji bude imao bolju vecer prolazi
  • Srelee
    94
    Upravu si za Hardena godinama u playoffu nije ni sjena igraca iz regularnoj djela,cak i u onim njegovim prime sezonama.Zubac je malo usporio Jokica al po meni ce Jokic izdominirat sedmu utakmicu.Denver ide dalje.
  • Zagreb1992
    2.2k

ma Jokić svima radi dar mar u reketu ...Njegova post igra gdje imaš 2 opcije pustiti mu da ti natrpa 50 ili 40 sa 15+ asistencija ..Zubac ima tijelo da ga uspori gdje onda vanjski igrači Denvera moraju biti na razini da gađaju sa dobrim postotkom ...Odlična tekma će to biti al nekako vjerujem u Leonarda da će se pojaviti kad ga najviše trebaju Clippersi
  • Petar86
    1.2k
    Osobno navijam za Clipperse zbog Kawhi-a jer je covjek bas stroj, ali iskreno stavio bih pare na Denver. Jutros gledam 4. cetvrtinu Clippersi na 11 razlike 4 min do kraja ne znaju zatvoriti utakmicu. Westbrook imao zicer da vrati utakmicu na -3 ako se ne varam min ipo do kraja, sreca pa je panj promasio. Harden mi ne ulijeva povjerenje da moze privesti utakmicu kraju, bojim da ce ih kostati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.