• Laugreano
    3.9k
    Realno, mi za takve stvari u europi nikad nismo dobili faul
  • Facke
    5.8k
    Mogli bi mi imeti pune kvalitetniju prvu i drugu ligu uz male drugaciji rad. Drage mi je da su se Varazdin, Slaven i Istra dosta digli i da su pravi konkurenti v lige. Da se boriji za europu. Nadam se da se iduce lete i drugi klubovi uz bolsi rad tomu prikljuciju. Treba konkunrencija v lige. Ali problem je da su se v zajnih par let neki klubovi gotovo pa unistili. I to zbog necijeg ega i losuga rada kaj se tice financija. Nestali su NK Zagreb, NK Zadar, RNK Split, Medimurje Cakovec , Cibalia nikak da stane na noge. I sad imame situaciju da niti Sibenik a niti prve dvije ekipe druge lige Vukovar i Opatija nisu dobili licencu. A v Vukovaru su iste financije problem. Nasa liga i nase ekipe imaju tulike potencijala ali se te zna uzasne brze unistiti. Najbolsi primjer je Zrinski v druge lige. Klub se bu verovatne gasil zbog vlasnika. I dok se to nebu premenile teske da bume imeli bolsu drugu ligu i teske da se bu neki drugoligas zadrzal duze v prve lige ak se uspije izboriti za plasman. Steta. El retke tera drzava , a tak mala, ima tulke potencijala ko nasa.
  • Carrasco
    6.1k
    Sjećam se da je KTC otreso ovako i Kanea, Kane odletio u tri pm i nije bilo faula.
  • shameless86
    104
    i samir toplak postao kmečavac vidim..nisu toliko svi kmecali kad se titovim pionirima dosudivalo sve i svasta
  • Droljo
    15.3k
    Samir (kad ću ja dobiti priliku u dinamu ili hajduku) Toplak
  • kadsemasazatalasa
    42
    Ja bih tu uvijek pokazao karton. Za mene je ovo drugi žuti KTC-u.

To je li se nekad svira, nekad ne - to je valjda stvar i kriterija suca, i kakva je tekma, kakav je pogled suca na tu situaciju (za drugi žuti se VAR ne smije paliti) i tako dalje.

Meni osobno je ovo prekršaj za žuti, u ovom slučaju, drugi žuti - crveni.

Ovo Brajkovićevo u Osijeku i opravdavanje ta dva žuta mi je također nejasno. Oba kartona kao iz udžbenika.

Baj d Vej, najveći previd za mene je bio nesviran penal za Istru protiv Hajduka prije 15-20 kola. Ne sjećam se da je itko dizao ovoliku hajku na tu situaciju.
  • rokikaciga
    1k
    Dajte najte. Ovo nije zuti a bogami niti faul i to zna svatko tko je igrao barem u kadetima. Na terminima ovakvo remplanje imam svaki tjedan. Ovo moze suditi kao faul samo netko cijepljen od sporta...znaci netko kao Pajač
  • Dzoni
    1.2k
    Može se diskutirati o tome je li bilo žutog kartona ili ne, ali ako je sudac imao čvrst kriterij za ovu utakmicu, ovo je maksimalno faul, a žuti sigurno ne. I iskreno, bolje da je čvrst kriterij jer suci obično ube ritam utakmice sa stalnim sviranjima prekršaja i sjeckanjima igre. Zato i gledanje bilo koje lige 5, posebno Premier lige bude praznik za oči(iz pogleda ritma igre uvjetovanog sucima, o kvaliteti se nema što pričat) jer nije svako guranje, bodycheck itd. faul.
  • Crni86
    9.7k
    Ja nemam problema da se konstruktivno komentira. Samo bi volio da se ovako “konstruktivno” komentiralo iznudivanje penala od strane Livaje protiv Varazdina koje je ocitije 150 puta nego ovo, volio bi da se onda konstruktivno komentira guranje Jurisica od strane Livaje sa slicnim intezitetom kod postizanja gola, da se konstruktivno komentira udaranje laktom prije penala za hajduk itd. Di su svi ti klaunovi bili tada?

Svi su nasli izdrkavat na situaciju gdje je doslovce 50-50, ali zato u situaciji gdje je 100% greska svi su sutjeli. Veliki znalci
  • kadsemasazatalasa
    42
    Neka mi netko objasni kako situacija na 5:15 u ovom videu nije penal?

https://youtu.be/d9x4ir9LvGI?t=316

EDIT: Također situacija oko 8:40
  • Peškaman
    6.8k
    Kod situacije 5:15 nije penal jer je Uremović prvo igrao loptom i izbio je a onda pokupio igrača Istre.
    Situacija ista i kod duela Barać(Varaždin)/Livaja ili ti onog drugog penala koji je tražen od Hajdukovaca.
  • Filip 91
    1.5k
    Kompenzacija jer prethodno nije sudio penal za ajduk na Melnjaku...
  • Mr Anderson
    11.4k
    Ja bih tu uvijek pokazao karton. Za mene je ovo drugi žuti KTC-u.
    Meni osobno je ovo prekršaj za žuti, u ovom slučaju, drugi žuti - crveni.
    kadsemasazatalasa

Na baletu bi sigurno bio faul i žuti.
  • Felip
    467
    Kmeči se jer nam je KTC ključan igrač obrane koji bi ispao za derbi.

Sada je zapravo pravedno da takav nogometni kontakt nije eliminirao jednog poštenog profesionalca kao što je KTC dok se nekima žmiri na prljave hrvačke zahvate i opće nesportsko ponašanje kroz čitavu sezonu.

Riječani isto trebaju zašutit nakon što je Selahiju oprošten crveni protiv Varaždina.
  • Efes Pilsen
    10.9k
    Selahiju je oprosten crveni i prosle godine od strane Madara, najlosijeg od stranaca.. Al tad je bio previd.. nebitno, sada jebiga za nas se krade
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.