• Pacho
    656
    Da suci nisu grijesili, magarad bi se sad borila za 3-6 mjesto sa VZ, Istrom i Slavenom. Tako da mi puca kurac za njihovo kmecanje zbog drugog zutog.
  • db-izbjeglica
    17.1k
    slažem se da je KTC trebao dobiti drugi žuti i ne treba bježati od toga, niti se izmotavati, čista sudačka greška.

međutim, na to se zgraža ista ekipa koja smatra da je jučer magareći igrač neopravdno isključen, a nisu govorili isto kad je bel isključio kangu zbog običnog, apsolutno bezveznog i opravdanog prigovora i prvog prekršaja koji je napravio na utakmici (bez ikakve namjere), tad nije bilo prestrogo i svi su svršavali jer je rijeka nakantala dinamo 4:0
  • Paggini
    46.7k
    na to se zgraža ista ekipadb-izbjeglica

Koja nije bila bas glasna kad je igrac Osijeka trebao pobrati čisti crveni. :)
  • db-izbjeglica
    17.1k
    Koja nije bila bas glasna kad je igrac Osijeka trebao pobrati čisti crveni. :)Paggini

to je dinamo dobio pa se ne broji...žališ se samo kad popušiš.
  • Paggini
    46.7k
    E samo pitanje - sta je skomina rekao za ovo nabijanje nogom u glavu Theophilea? Oreč ga je baš natovario, kao sto su Ercega onomad na titeku
  • Toni90d
    1.7k

U smislu, da je KTC kriv, jer ide tako nisko glavom i da nije bilo namjere od Oreča, jer je KTC sam kriv što ide tamo glavom.
  • Paggini
    46.7k

Od svih njegovih izvlačenja iz guzice, ovo mi je jedno od većih koje sam čuo.

Tako se može svaki faul opravdati - šta je taj Fruk ušao u putanju KTCa, koji je jači i veći? Faula nema.
  • Toni90d
    1.7k

Zaključili smo da Slovenski Som priča smeće. Žalosno da on kao Slovenac, ne zna da i u Istri ima more, a ne samo u Dalmaciji, tako da ga nebi smjelo biti strah gdje će. A može na more i u Sloveniju, na ona 4m2 što imaju.
  • Droljo
    15.3k

Pa jel ga nije čop opizdio?
  • Paggini
    46.7k
    Zaključili smo da Slovenski Som priča smeće.Toni90d

Ma čak ne mislim ni to, u 80 posto slučajeva ima rezona što priča, ali ovih 20 posto je fakat komedija opravdavanja na razini određenih tovarskih grupa na FB

Pa jel ga nije čop opizdio?Droljo

Da, čop, oreč je tad bio i vani, a igra i na kontra strani
  • Danko
    2k
    Meni je ovo vrh od kretena skomine :
    "Nažalost, imamo samo snimku s koje ne vidimo je li ruka ili kuk. Dojma sam da je u kuk jer ne vidim da ijedan dinamovac traži penal. Igrači i kad nije penal, to traže. Prekršaj Mikanovića na Baturini? Iz prakse nisam vidio da se za tako nešto svira kazneni udarac. Da je guran s leđa, bilo bi drugačije. Ovakav penal bi bio prelako dosuđen."

Lopta ide vodoravno i odbija se u pod 90° u zemlju od kuka!?

Da je guran s leđa bilo bi drugačije?!?
  • The Undertaker
    7.7k
    Ovaj start KTC glavom na protivničku nogu je, po pravilima, opasna igra KTCa. Več je to jednom objašnjavano, ako igrač igra na način opasan po samog sebe to je isto opasna igra..Jasno da suci to rijetko sude ali u ovom konkretnom slučaju KTC jest odgovoran što je išao glavom tako nisko.
  • NitkoBitan
    25.7k
    Sudacka komisija potvrdila ono sto sam i na mislio, nikakav drugi zuti karton KTCa. Nagledao sam se liga petica i vidio svakakva guranja sa leda koja nisu sudena, to je naprosto malo jaci fizicki kontakt i na napadacu je da ga izdrzi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.