• deda
    27.6k
    Ovo već postaje mainstream. U ponudu se uključuju Alen Halilović, Mirko Marić, Goran Ljubojević sa svojim MW dresovima. Totalna senzacija nad senzacijama

    96081270_10158054748250619_9176162830078967808_o.jpg?_nc_cat=100&_nc_sid=825194&_nc_ohc=gmRQwaLAX4gAX_YkDmu&_nc_ht=scontent.fzag3-1.fna&oh=76f8a30ed9c036d292c608fb2435cc22&oe=5ED80DCB
  • Pop corn
    4.8k
    RESPEKT SVIMA!
  • Pop corn
    4.8k
    Ljudi, da cujemo vaša mišljenja i poglede što i kako dalje....
  • Papastrumf
    9.4k
    Pustiti ovo dokle ide, održat tombolu i od viška naručit dodatnu aparatutu za palčiće i Petrovu. Sigurno ima još toga što bi se moglo nabaviti, a što je potrebno.
    Ako slučajno nema potrebe za dodatnim stvarima onda višak preusmjeriti za nekakvu drugu udrugu, bolnicu ili što već, ukoliko je to moguće.
  • Dino
    2.2k
    Definitivno se slazem da se visak proslijedi jos nekoj djecjoj bolnici, mozda klaiceva koja je isto ostecena.
  • Mr Blue
    3.3k
    Svakako se raspitati kojoj bi se bolnici moglo još pomoći, prvenstveno djeci i dječjim odjelima.. Možda se raspitati i za neku ustanovu s djecom s posebnim potrebama i teškoćama u razvoju..

    Samo neka traje još jer imam još neke stvari i dresove za aukciju.. :)
  • NORTE
    9k
    Sav višak od palčića usmjeriti za lijekove i potrebe bolesne djece koja nemaju pravo na lijekove preko HZZO-a. O dječjim bolnicama će se pobrinuti država i oni koji su za to plaćeni. Siguran sam da u Markuševcu i Čučerju ima potrebite djece koja su ostala bez krova nad glavom a iz siromašnih su obitelji.
  • Navijač Dinama
    7.3k
    Ante je pomogo i ujedinio nas

    Ja sam za da se ostatak za ustanovu za djecu sa down.sindromom

    I ako vrijeme dopusti da se ukinu mjere , da naš najdraži Futsal klub, organizira neki malonogometni turnir :smile:
  • Crusades1986
    9.5k
    Nastavit definitivno sa tombolom i aukcijama pa dokle ide. Narucit jos opreme ako je potrebno za Palcice. Mislim da bi bilo okej i nesto za Klaicevu dat. Isto je djecja bolnica, a u potresu je takoder dosta toga stradalo. A nema ko se od nas iz Zga nije bar jednom ko klinac nasao u Klaicevoj.
  • marcio amoroso
    31.9k
    Kupiti šta treba još u Petrovoj.
    Ostatak u Klaićevu i to je to.
  • marcio amoroso
    31.9k
    Sve vise Dinamovih igrača na ovaj ili onaj način sudjeluje u aukciji.
    Atiemwen preko neke udruge donira svoj dres, Theo preko nekog lika itd.
  • Pop corn
    4.8k
    Stari dresovi koliko ja znam. Nisu za ovu akciju
  • Navijač Dinama
    7.3k
    Ma ne plačem samo mi nešto upalo u oko :cry:

    Za ovo se potrudit da ostane obitelji!!
    xeu80338do2zurw1.jpg
  • Pop corn
    4.8k
    Ostvariti cilj prihoda sredstava za opremu u tako rekordnom roku isključivo je pobjeda vas članova facebook grupe.

    Uvažavajući želju velike većine ljudi da akcija “Vratimo Palčiće u Petrovu” ide dalje i da se ovaj pravi pokret dobrote ne zaustavlja, zadnjih dana intenzivno komuniciramo s Klubom roditelja nedonoščadi “Palčići” i Odjelom neonatologije Petrove bolnice oko daljnjih koraka. Također komuniciramo i oko potreba istih odjela u drugim bolnicama u Zagrebu.

    Svjesni da se ovaj val koji ste pokrenuli ne može zaustaviti, a da istodobno postoje puno veće potrebe za opremom za Odjel neonatologije, tj. Palčića, idućih dana će se riješiti svi potrebni koraci da se akcija nastavi.

    Niti jedna uplata neće biti višak na računu, svaka lipa bit će namjenski potrošena na opremu za bolnice i svi računi će biti javno objavljeni.

    A ono što ste svi dugo čekali tek nam predstoji - velika nagradna igra, već nazvana tombolom, na kojoj ćete moći osvojiti biti originalne rekvizite najboljih hrvatskih, ali i svjetskih sportskih zvijezda.

    Hvala Vam svima na sudjelovanju u onome što je započela kao akcija entuzijasta, a pretvorila se u pokret. Zajedno stvaramo povijest.

    Još nije gotovo, tek je počelo!

    Udruga “Dinamo to smo mi”
  • NORTE
    9k
    Baš dobro da Gnk nije sudjelovao u ovome, još su i prigovorili dvojici domaćih mladih igrača jer su se priključili, a i potjerani Bjelica je imao veliku ulogu u cijeloj akciji. Kad je tombola, ima još koji igrač plavih da joj se priključio?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.