• cibona
    8.4k
    Maximeu sve najbolje, valjda će jednom postati igrač dostojan Rudeša. — SjevernaStrana

Vidim da na nekome moraš liječiti osobne frustracije izazvane Jakirovim otkazom.

Ostavi se Maxa, čovjek je više puta dokazao da je solidan rotacijski igrač.
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Koji bolestan komentar. Sergej Jakirović je osvojio dvostruku krunu i uveo nas u Ligu prvaka, ako njegov nasljednik to ne uspije (spustiti ću kriterije i oprostiti mu neosvajanje Kupa) tada ću sigurno biti frustriran otkazom Sergeju, a do tada sretno i puna podrška onome koji dolazi.
  • ibro1986
    422
    hahahahahahha urnebesno, očekuješ da max bude van dijk na terenu dok ostali suigrači igraju za k*?
  • Borovljanin
    791
    Igrači sigurno kvalitetom nisu loši. Ušli su u neki opasno crni period. Perković jučer vadi najboljeg veznjaka Stojkovića i ulazi mu druga špica Kule. Nakon toga pušimo 3 gola. Ja sam očekivao na poluvremenu da će izvaditi Baturinu i da će ući Pavić da igramo s dvije šestice. I još Hoxha za Pjacu pošto ga jednostavno nije išlo jučer. Podilazi se nekim igračima i mislim da je to najveći (ne i jedini razlog) za lošu igru, loše rezultate, lošu atmosferu…
  • serbus
    6.1k
    Ja ne kužim ove fore momčad je u psihičkom rasulu, pa da ja nisam odigrao minute u te tri tekme a ima ih pa ovo je njihovo vrijeme da zagrizu i pokažu zakaj su tu. Ako sad neće izgurati nekog iz prvih 11 kad će kad se vratimo gazit ligu sigurno neće.
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Gdje sam ja to napisao? Samo komentiram nečiju igru neovisno o ostalima. Koji suigrač njemu brani da se pravilno postavlja i pozicionira, da ne kleči pred naletima Alena Grgića ili da ne stvara kontre suparnicima? Ja jedino očekujem da se ovakve ne dovodi više i još plaća milijunska odšteta, a nemamo love.
  • cibona
    8.4k
    Koji bolestan komentar. — SjevernaStrana

Jedino bolesno je to što ti misliš da Max "nije dostojan" igrati u Rudešu, klubu koji je trenutačno 6. u Drugoj HNL, i klubu koji je bio uvjerljivo najgori hrvatski prvoligaš u povijesti.
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Baltić je podigao formu, jebiga.
  • Imamo Dinamo
    4.2k

Nemoj vise bit toliko smjesan molim te, evo trgam se od smijeha vec 10 minuta
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Zapravo je žalosno što se sve ovdje predstavlja pojačanjem za DINAMO. Sve što dovedemo je "odličan rotacijski igrač", a u stvarnosti nije ni to.
  • Imamo Dinamo
    4.2k

Kad pogledamo zadnje dve utakmice, ima li ijedan igrac dovoljno kvalitetan za dinamo?
  • SjevernaStrana
    2.6k
    O ovome gore nisam pisao na temelju dvije utakmice nego svega što je pokazao u godinu dana potkrepljujući situacijama od jučer tako da ćeš se složiti da je jako glupo reći da Josip Mišić ili Martin Baturina nisu igrači za Dinamo.
  • Imamo Dinamo
    4.2k

A zaboravljas kraj prosle sezone kada nam je bio kljucan za prijelaz na 3-5-2?
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Koji bolestan komentar. Sergej Jakirović je osvojio dvostruku krunu i uveo nas u Ligu prvaka, ako njegov nasljednik to ne uspije (spustiti ću kriterije i oprostiti mu neosvajanje Kupa) tada ću sigurno biti frustriran otkazom Sergeju, a do tada sretno i puna podrška onome koji dolazi. — SjevernaStrana

Frustriran sam otkazom Sergeju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.