• Kruno
    1.3k
    Ajte svi na biro sramota ste
  • Vrdjuka
    124
    Zasluzeno
  • zoom
    502
    Ovo je smiješno. Ja ne znam kaj su naši vezni i ofenzivni igrači zabrijali. Atletico se protiv las palmasa brani s 11 igrača, al ne mi smo sila i mišić baturina mbuku hoxha ne moraju igrat obranu. Nemamo nikakve povratne trke. Za zabit gol nama je najlakši recept samo Poslat povratnu loptu na 16 i NETKO iz drugog plana treba uletit
  • Krizy
    67.3k
    Očekivana golijada u Koprivnici
  • Oluja
    6k
    Da se ponovim
    Jebo me pas ako se svemir nije urotio protiv nas zbog pretjeranog ruganja magaradi
    1h
    Oluja
  • Ivan0302
    1.4k
    Sve je krenulo od famozne zamjene Kule Stojković di sam Mišić u vezi ostaje.
  • MarK
    1.4k
    Čuvaju se dečki, u glavama su Banjole
  • Navijač Dinama
    11.5k
    Pravit cemo Jakira cini mi se od blata...
  • Slush
    1.1k
    Reko zeni da cemo krenuti kasnije na vjencanje zbog Dinama. Bojim se da nemam pravo glasa sljedecih godinu dana.
  • gio
    241
    bit ce trazenja po transfermarktu na ove bez ugovora
  • striko
    3k
    Monaco će nastradat ni kriv ni dužan
  • Bruh
    1.2k
    Ova obrana pa jesu oni igrali nogomet u životu cijela strana ostavljena prazna svaki napad slavena
  • Batigol
    136
    a eto....da su medju boljima...
  • Captain America
    20.4k
    Ali će bit prostora za kontre... Belupo sada ima ozbiljnog HNL trenera umjesto drvosječe Radeljića. Bernauer će ispuniti svoju kvotu jedne ili dvije kreirane prilike za suparnika. Danas nema Thea da počisti njegove prodane lopte. Lijeva strana s Pjacom i Ogiwarom je kao stvorena da sijevne kontra. U vezi će opet ogroman dio posla pasti na Mišićeva leđa jer ni Bati ni Stojko nisu ni osmice ni šestice.

Bitno da je reduciran broj nositelja kvalitete, ovaj senatora.
    Captain America

Imam odlično plaćen posao na kojem sam jako zadovoljan, ali rado ću preuzeti klupu jer ovi su nesposobni naći spremačicu, a ne trenera :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.