• emilperska
    11.1k
    Imam odlogiranu Zonu na mobu, ostalo mi samo na laptopu da smanjim ovisnost i povecam efikasnost kao privatnik na poslu..
    Ali ovo ispadanje Jogurta me natjeralo da deset puta se prisjecam lozinke da uđem nakon 5 pivi..

Meni fkt malo treba
    Gzira, Tobol, ovi Slovaci kojima ni ime ne znam..
    Zivot je lijep :heart:

Zivio Igor Stimac, prizeljkujem građanski rat dolje i smjenu komunisticke udruge NH
  • Brotnjo
    559
    Utakmica se gledala u jednom neutralnom čitlučkom kafiću.
    Kako sam ih morio 90 minuta, baš sam guštao hahaha
    I kad se sjetim prošle sezone i pisanja da bi Zrinjski bio zadnji u HNL-u. Čvrsto vjerujem sa bi pošamarao ove levate...
  • San Lorenzo
    20.1k
    Prosječan navijač Dinama dok gleda nastupe domaćih klubova po Europi

vultouri.jpg
  • Peškaman
    7.4k

Miriše na Brocco/Paris :lol:
  • Ijayi Atiemwen
    3.4k
    In-Shot-20240815-233625824.jpg

Pitao poznanika koji aktivno prati Hajduk za komentar na sve ovo, i tko je kriv? Toplak! :lol: Ovo treba u anale...

Inače normalniji dečko, ali izgleda da je i njega moralo puknut kad-tad.
  • Petar86
    1.3k
    Bilo koja tema vezana za Hajduk u raspravi ako pricas sve najgore i da ce se sve raspasti u buducnosti, u 99% slucajeva budes u pravu

Fascinantno
  • Navijač Dinama
    10.3k
    ZrinjskiBrotnjo

Trebalo bi ako je ikako moguće prekomandovat ih HR ligu, nek brane koeficijent samo, a ove Khuen Herdervarijeve i Tito Kiriginove paliguzice podno Marjana nek igraju BIH ligu, iako Borac ako prođe i vamo Zrinjski, a Olimpija nabije rijeku(što nije nemoguće kad su naši klubovi u europskom pitanju) BiH ce imat dva jebena predstavnika, a HR jednog.

Toliko o nikad boljem i nikad jačem HNL-u i famoznoj veliloj četvorki Hrvatske. Postoji samo jedan veliki, obraz, leđa i Hrvatske reprezentacije i hrvatakog nogometa, a to je Dinamo, ostali su bezvrijedni hr.regijski papučari
  • San Lorenzo
    20.1k
    Osjetio se kod hajduka izostanak najboljeg igrača ove sezone

whatsapp-image-2024-03-02-at-17-16-20_z4lQlXM.jpeg
    :rofl:
    Jao, treba sutra ići radit, a nemam šanse zaspati bar do 3.
  • Krizy
    59.3k
    Slovaci su mi uvijek bili najdraži gosti na moru.
  • Hnlovac
    2.7k

Jao, treba sutra ići radit, a nemam šanse zaspati bar do 3.

Hvala ti Bože kaj sam student, sutra od 9 do 9 ću guštat kao prase i 10 sati čitat portale i forume
  • Mr Anderson
    13k
    Najjači komentar od nekog tovara na netu koji sam pročitao: Velika greška je bila ostaviti nečuvanog Šarliju pred Lučićem kad se zna koliko je opasan.
  • Mihaljević
    13.3k
    "Pravit ćete vi Mam'ća od blata", na kraju će jedino oni Lukšicu pravit.
  • Tom Hanks
    3.9k
    Pa nije rekao da je toplak kriv,već reakcija na to da ih je (zasluzeno) oprao

U krakowu na wisla spartak isto dugo trajali penali,14 serija wisla prosla
  • reziser
    7.6k
    Nema većeg gušta....u sred Dalmacije gledat kako plaču.... :ok:

Ne znam kako će se oporaviti nakon ovog ispadanja. Euforija gotova,ispali iz konferencijske,uskoro će i iz prvenstva...perisic otisao...mislim da ni raketa nije daleko od odlaska nakon ovoga. Livaja će sad otići u Grčku. Nemaju kog prodati. Nema više prihoda od navijača jer mislim da će se posjeta prepoloviti. Nema love od prodaje dresova....
    Nema više ničega...
    KOLAPS :starstruck:
  • dd29
    770
    Par playoffa:
    Lincoln (gibraltar) - larne (sj. irska)
1575859606190
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.