• Mr Anderson
    22.5k
    I Srbi kao 4. u grupi prošli dalje. Dobili Grke i idu na pobjednika SAD:Australija. Čini se ko dosta lakši ždrijeb nego naš iako su ih Australci razmontirali u grupi ko i Ameri nas.
  • miro
    10.1k
    Pola grada na moru, radni dan.... da su stavili u 8 i neki koncert, druzenje s olimpijcima, nesto malo drukcije, ajde ima smisla, ovak...fail
  • Marcinko
    809
    Doslovno je veća za 2 broja od nje, ni ne digne nogu do pola već je našoj do glave — Miro Vugrinec

Za broncu ide na Iranku koja je još viša (179), smiješno je kako bi Olimpijske igre trebale biti kao nešto najviše u svakom sportu a nemaju ni sve kategorije, uglavnom i broncu da osvoji bi bilo baš veliko, da ima svoju kategoriju bilo bi sigurno zlato, šteta...
  • Sajla
    24.5k
    vjerujem da su u klubu u kontaktu sa Sinkovićima, Srbićem, Donnom i možda drugim olimpijcima i da ih planiraju dovesti na Maksimir da ih pozdravimo i čestitamo u jednoj od nadolazećih utakmica.
  • rob ljubavi
    1.1k

Na Qarabag/Ludogorec idealno :)
  • Twisted1
    1.2k
    Kakva glupost Mema na kraju,

Ali tako je to kad su Francuzi igrali s 12 umjesto 14 igrača, odnosno nisu se vodili najbolji. Braća Karabatić su realno igrači manje. Sad kada su se umirovili, očekujem jaču Francusku za bar 20-30% na sljedećim turnirima.

Inače, drago mi je radi Nijemaca jer nisu kalkulirali i namjerno izgubili kao što su to Slovenci napravili da bi izbjegli domaćine.

Tko nije vidio, glupost Mema na kraju utakmice koja ih je koštala polufinala.
  • OsamŠest
    8.4k
    Ova Sandra Elkasević mi liči na Sandru Perković.. :smile:
  • Mr Anderson
    22.5k
    Ova Sandra Elkasević mi liči na Sandru Perkovića.. :smile:
    23m
    — OsamŠest

Na našeg pomoćnog trenera? Zločesto od tebe:lol:
  • skener
    9.7k
    Evo jos jedna medalja
    Bravo mala
  • flexXy
    3.4k
    Odmah lakse kad je protivnica priblizne visine. Svaka cast tom splitskom klubu, stvarno proizvode olimpijce kao na traci.
  • Ludovic IX
    12.8k
    Protiv madjara u polufinalu.
  • Kujtim Shalla
    12k
    Jos jedna bronza :strong: a vi kako te
  • NORTE
    27.5k
    a vi kako te — Kujtim Shalla
    Ko je to izjavio?
  • IstinaZaDinamo
    2.8k
    3 od 4 iz nase grupe prosli u polufinale rukometa, samo danci izbacili svedjane od kojih smo mi gadno nastradali... cudan turnir
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.