• Papastrumf
    10.4k
    Nisam neki ljubitelj Jakira, dapace, ali mali je sigurno zasluzio biti među ovima.
  • Zagi
    5.6k
    jel to prošao sa 5 pa je sin trenera dobio nagradu :)Ludovic IX
    Očekivan prvi komentar o nepotizmu.

    Zaboravi tu priču. Ono kaj sam ja vidio takvog stopera mlađe generacije nisu imale od Gvardiola i Šutala.
  • Ludovic IX
    5.9k
    super, ali ima tek 16..ako je toliko bolji od ovih sa 18, onda u redu
  • SjevernaStrana
    1.1k
    Leon Jakirović jučer među boljima, 2 ili 3 godine mlađi od većine na terenu (2008. godište..), fizički ne zaostaje nimalo, svaki skok je bio njegov, igrao s obje noge (ljevak po prirodi) i par puta dobro iznio loptu...
  • Banana 2
    472
    Od koga najviše očekujemo i tko će se priključiti za zadnje dvije tekme i pripreme?

    Noa i Vrba sigurno, dalje?
    Zagi

    Nadam se Mikiću, Paviću i Košćeviću. Nadam se svima zapravo, ali najviše bih volio vidjeti ovu trojicu u sljedeće dvije. Bilo bi dobro u svakoj isprobati i po jednog od stopera, vidjeti i Ćutuka i Majića. Vrbu također, ali njega smo već imali prilika gledati sa seniorima.
  • Kristijan992
    217
    Mikić i Ćutuk neće sigurno biti jer su s u17 zajedno s još trojicom.

    Germanijak piše da će to biti Ivan Cvetko (2005. godište), Ante Sušak (2006.), Branko Pavić (2006.), Tin Miljak (2006.),Toni Majić (2006.), Zlatan Koščević (2005.) i Leon Jakirović (2008.). Vezano za Vrbu, vjerujem da se on pretpostavlja jer je često s prvom ekipom, a bude i u rosteru.

    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/germanijak-doznaje-dinastija-jakirovic-ispisuje-povijest-dinama-otac-na-klupi-sin-na-terenu/129715
  • Zagi
    5.6k
    Da fakat. Mikić , Ćutuk , Rajić , Pajsar , Zebić i Baković su sa u17.
  • Banana 2
    472
    Šteta, zaoravih na to. Ovo je dobar popis klinaca, svi koji trebaju biti su na njemu.
  • Banana 2
    472
    Želim vidjeti dva napadača i Košćevića zajedno sa Petkovićem. To i Pavić umjesto Mišića su mi dvije najveće želje za preostale dvije tekme.
  • IstinaZaDinamo
    1.5k


    Kombinacija Petkovic - Koscevic eventualno protiv Rudesa
  • LaznjakProsineckog
    511
    Ja bi htio vidjet Zlatana. Inače bio sam mu prvi trener. Sjećam se ko' jučer, došao u poderanoj trenirci, tata u raspalom VW Polo, mali je imao 6 godina. Krenula igra, predriblao cijelu ekipu i dao gol. Vilica mi ispala. Ostao 6 mjeseci u našoj školi nogometa. Rekao sam tati da ga odvede u NK Sesvete (njemu najbliži klub koji donekle ima uvjete), tamo je svaku generaciju bio najbolji strijelac. U pionirima otišao u Dinamo. Baš sam sretan zbog njega i želim mu puno uspjeha u nogometu!
  • Calello5
    10
    Ne kužim kako Pavić nije sa repkom u17
  • Banana 2
    472
    Pavić je već u19.
  • Calello5
    10
    Sorry moja greška da
  • Krizy
    38.2k
    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/germanijak-doznaje-dinamovi-klinci-prije-debija-za-prvu-momcad-moraju-potpisati-posebne-anekse/129855

    U Maksimiru su odlučili promijeniti neke aktualne standarde i svi će talentirani klinci, koji ulaze u prvu momčad, prije nego što debitiraju ili odigraju ozbiljnije minute, morati potpisati anekse važećih ugovora, koji bi mogli promijeniti dosadašnju Dinamovu praksu!

    O čemu se radi? Većina tih mladih igrača pa i neki (a možda i svi) od navedenih imaju u svojim ugovorima klauzulu po kojoj im ugovori automatski rastu kad počnu igrati za seniore.

    Kod nekih je u pitanju fomalni nastup, nekima određeni broj minuta ili utakmica, ali svima, koji imaju takvu klauzulu ugovori višestruko rastu, uglavnom na više tisuća eura mjesečno.

    Jedan dan junior ili kadet sa, za nogometne uvjete, malim primanjima, drugi dan debitira za prvu momčad i odmah drastični rast plaće, često i veći od prosječnih ugovora u ostalim HNL klubovima!

    Stoga su u Maksimiru prije ova zadnja dva kola HNL-a, u kojima će, dakle, sedam mladih igrača dobiti priliku u prvoj momčadi, odlučili tim dečkima - a i svima, koji će doći nakon njih, a imaju slične uvjete - staviti na stol poseban aneks ugovora. Njime se, praktički, odriču tog naglog rasta plaće, uvjeti će im ipak biti nešto promijenjeni.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.