• cibona
    1.6k
    Baš suprotno. Ako se ikome može reći da ima dvostruke kriterije, onda je to definitivno jakirović.

    Neću nanovo pisati kako se odnosio prema određenim igračima, samo ću dati jednu usporedbu iz prvog dijela sezone, a to su B. Šutalo i Bernaoer. Jedan je igrao usprkos svim direktnim pogreškama koje su nas koštale milijune, a drugi je na prvi nervozni trzaj bio dugoročno posjednut na klupu i pao bi u zaborav da nas nisu pokosile ozljede drugom dijelu sezone. A takvih primjera ima jako jako puno.

    Ako ti tu ne vidiš dvostruke kriterije i standarde, e onda to više nije moj problem.
  • Mihaljević
    8.5k
    Sergej ''dajte mi rok'' Jakirović
    Sergej "emotivno pražnjenje" Jakirović...
    Doktor Kunić

    Ne razumijem, dali su mu JEDAN JEDINI prijelazni rok i osvojio je titulu? I to su mu doveli njegove treće izbore i svakako je +10 od svih. Ne razumijem šta hoćeš, šta očekuješ? Bjelicu svi pamte kao najboljeg trenera, a njegov nogomet, pogotovo u HNL-u je bio isti kao i danas. Dinamo je uvijek morao probijati bunker od obrane, al' nije isto kad ti dupli blok probijaju Špikić i Hoxha, i Olmo i Oršić. Hrvatska uopće nema ozbiljnog trenera, Juriću neće produžit ugovor u Torinu, Kovača i Bjelicu otjerali iz Bundeslige, Bilić trenira suadijske fazane... Nije normalno da svakog trenera tjeramo nakon 6mj, on u 6 mjeseci ništa ni ne može pokazati, i to ne govorim o Jakiru nego općenito. Ja ne znam ni u Europi trenere koji dođu i sutradan naprave veliki uspjeh, Pepu je trebalo 2 godine da sa CITY-em bude prvak Engleske, Klopu je trebalo 2 sezone da uđe u ligu prvaka sa Liverpoolom... Dinamo je OČAJNO odradio smjenu generacija (Orša, Ademi, Šutalo, Livi...) , nije ni moguće dovesti igrače njihovih kalibra, ali nije ni normalno od Hoxhe, Kulenovića & Co, očekivati da budu na njihovom nivou. Taj narativ da je za sve trener kriv - je klasično balkanski, niko ne vidi drugu stranu medalje. (Uprava, roster, novci)... Sa ovim rosterom Dinamo će teško i nagodinu biti prvak, bez obzira bio trener Jakir, Čačić, Krznar ili Bišćan. Sretno Mariću sad ti ruke nisu vezane i pokaži šta znaš.
  • Doktor Kunić
    2.8k
    jedno vrijeme sam razmišljao isto kao i ti i branio ga ali ne ovdje pismeno, dok se nisam uvjerio da nemamo ni i od igre već jako dugo. Jebiga, ja ga ne podržavam, svaka čast na upornosti i hrabrosti, svaka čast na tituli ako Bog da duploj kruni ali moje skromno mišljenje je da on nije kalibar trenera za klub koji cilja visoko i koji se neće zadovoljavati samo ulaskom u skupine europskih liga. Imao je rokove imao je pripreme imao je igrače na svojoj strani imao je slobodne ruke u sastavljanju momčadi a pomaka u igri baš i nema nešto pretjerano. Sve nešto na mišiće...
  • Orc123
    5.7k
    Ja pak ne mogu shvatiti da je Max ostao van kadra od 20 igraca a Zivkovic unutra.....tko je tu lud? Uostalom zasto je uopce Max bio na tribini?
  • Facke
    2.4k
    Pa decki i deklice , cist jednostavna stvar. Nasa igra mora biti bolsa. Onih 3-5-2 je na momemte zgledale dosta dobre. Dok se protivniki nisu priviknuli , pogledali snimak nase tekme i sad nam tu delaju probleme da nam tih 3-5-2 ne funkcionera protiv sake ekipe. Zate je i uredu da je denes zapocel s 4231. V letu treba onda odluciti kak i koj dale. S ovakvu igru nemame koj iskati v europe. Nazalost je Jakir tip trenera "europska utakmica = nemam muda". Al to se da premeniti s iskustvem. Dosta sme mi tu srali o njemu i svasta napisali (ja cak 14 dani hladenje dobil). Realne je napravil dober posel na kraju el rezultati stimaju. Al nam je igra nikakva. I normalne da pocnes razmisljati el nam treba novi trener. Po mene , Dinamu treba europske ime ko trener. Nikakuv Biscan ili slicni. Mene je Jakir bolsi od Biscana. Jakir je sakumu igracu dal priliku. Saki je dobil neku minutazu da se pokaze. S Biscanem bi vidli 13 igraca i bok. Al bume vidli koj bo i kak bo.
  • Jos-Optimus
    620
    Na kraju svega, mi nemamo identitet. Jakir nema muda za bit trener Dinama. Da si pravi, vidio bi koji igrači su pijani, premoreni, prazni...i danas stavio alternative koje bi pojele ovu Rijeku. Koliko još puta planiraš uvoditi Roga u 90. min, a vidljivo je da može, kvalitetu znamo da ima? Zašto uopće vadiš Hoxhu, ako čovjek jedini nešto igra, konačno. Petko treba odmor i to mu iskomuniciraj, ako se bojiš - opet nisi za Dinamo. Mišić zaštićen kao lički medvjed, uvijek iste alibi zamjene, nemamo igru, imamo igrače (za HNL standarde). Ovo nije trener za europski Dinamo, uspio je prosuti 2 gola razlike 2 puta sa totalno krivim procjenama i pristupima utakmici, hvala lijepo, sretan put i doviđenja.
  • San Lorenzo
    12.2k
    Da je rezultat varljiva stvar se najbolje vidi na primjeru Karoglana, taj je imao nekih 20 utakmica bez poraza, a kad bi pogledao taj nogomet bi vidio da to ne vrijedi pišljiva boba i da je pitanje dana kad će mu sve krenuti nizbrdo.
  • Blueshadow86
    1.1k
    Ne sviđa mi se njegov ziheraški pristup općenito. Slušam sad baš presicu nakon tekme, kaže da su šanse 50/50% i da na Rujevici nismo favoriti. Koja Božja Rujevica? Pa ne igramo s Real Madridom na Santiago Bernabeu! Po njegovom pristupu jučer, mi nismo bili favoriti ni na Maksimiru.
  • bluepower86
    848
    U subotnje jutro su svi bili blago sokirani novinskim tekstom a danas vecina zaziva promjene,igra je problem jer 80%utakmica ove sezone ne djelujemo dobro.Treba reagirat na vrijeme dok ne bude kasno.
  • Mali Zeus
    10.4k
    Što je bilo s Maxom?
  • Droljo
    5.8k
    ali nije ni normalno od Hoxhe, Kulenovića & Co, očekivati da budu na njihovom nivouMihaljević

    A jel normalno da nabrojani igrači (+ brodić) prije dolaska u dinamo riješavaju gorice, lokomotive i sl. te zabijaju i asistiraju po hnl-u u sto puta lošijim ekipama i pod nikakvim trenerima i pomoćnicima, nutricionistima i svega čuda deset tisuća levela ispod dinama?
  • Krizy
    38.2k
    Ne sviđa mi se njegov ziheraški pristup općenito. Slušam sad baš presicu nakon tekme, kaže da su šanse 50/50% i da na Rujevici nismo favoriti. Koja Božja Rujevica? Pa ne igramo s Real Madridom na Santiago Bernabeu! Po njegovom pristupu jučer, mi nismo bili favoriti ni na Maksimiru.Blueshadow86

    Vidi se da nisi nikad igrao u Zmajevom gnijezdu :joke:
  • Captain America
    14.7k
    Da si pravi, vidio bi koji igrači su pijani, premoreni, prazni...i danas stavio alternative koje bi pojele ovu Rijeku.Jos-Optimus

    I onda kad bi izgubili bi mu se ovdje skidalo sve po spisku.

    Koliko još puta planiraš uvoditi Roga u 90. min, a vidljivo je da može, kvalitetu znamo da ima?Jos-Optimus

    Čovjek se vraća nakon 10 mjeseci pauze. Imaš primjer Stojkovića koji je ozlijedio mišić odmah nakon povratka u standardni trenažni proces.

    Petko treba odmor i to mu iskomunicirajJos-Optimus

    Volio bi vidjeti tog trenera koji će bez kapetana igrati utakmicu za trofej.
  • Jos-Optimus
    620
    Šišaj ga stari, znam da ti je Jakir drag, ali Petka se može zamijeniti - nije to grijeh. Oprosti, ali ako ti ne vidiš obrazac gdje on ima problem biti iznad senatora...Rog je već odavno u trenažnom procesu i ako može ulaziti u ekstra važnim utakmicama u 89., onda može i u 70. minuti. Pa skidamo m usve po spisku jer njegov Dinamo ne igra s mudima, zovi ti to kako hoćeš, ali zamjene su mu šablonske. Promjena sustava na 3-5-2 nije bila vizionarska, to bi i konj napravio kad nemaš prava krila. Perkovića ignorira da bi Ristovskom napravio mjesta, a o prosipanju 2 razlike 2 puta neću ni pričati. Ako ti misliš da je on trener za velike stvari,ok...ja sam to isto mislio, a sad vidim lika koji je Kopić 2.0
  • Captain America
    14.7k
    Petka se može zamijeniti - nije to grijehJos-Optimus

    Mogo ga je zamijeniti onako nemotiviranog na poluvremenu prije tjedan i pol pa sad ne bi imali osiguran naslov.

    Rog je već odavno u trenažnom procesu i ako može ulaziti u ekstra važnim utakmicama u 89., onda može i u 70. minuti.Jos-Optimus

    Međutim, posljedice teške ozljede i dugog oporavka ponekad dođu do izražaja, igračima, koji nakon toliko vremena uđu u puni trening pojavljuju se drugi problemi pa je tako i Roga prije utakmice s Lokokmotivom malo zatezao mišić te je dobio poštedu. Ne radi se o nekoj ozbiljnijoj ozljedi, sve je to, možemo reći, normalno i očekivano, Rog je tako nekoliko dana (bio) u malo manje intenzivnim treninzima, a radi predostrožnosti propustit će subotnju utakmicu u Varaždinu.

    A kako teče povratak Luke Stojkovića? I on se nedavno priključio treninzima, počeo trenirati sve jače i očekivalo se da bi i on uskoro, barem protokolarno, mogao dobiti poneku minutu i najaviti taj povratak na teren. Međutim, i on osjeća posljedice 'full treninga' i dugog oporavka, također je u pitanju mišić, stoga je njegov povratak ipak stavljen malo na čekanje. Koliko dugo, zasad je teško reći, moguće je da će mladi veznjak uhvatiti koju minutu do kraja sezone, ali u Maksimiru sigurno neće forsirati i riskirati neku novu ozljedu. Nisu ovi problemi ništa ozbiljno, ali, strpljenje je bitno, nema smisla niti razloga brzati i ganjati neke lude 'rokove'.

    Članak objavljen 24.4.2024.

    Rog je već jednom požurio s povratkom pa je obnovio ozljedu i sad sigurno neće ponoviti tu grešku.

    Pa skidamo m usve po spisku jer njegov Dinamo ne igra s mudima, zovi ti to kako hoćeš, ali zamjene su mu šablonske.Jos-Optimus

    Jakir je uveo Hoxhu jer je išao na pobjedu na Rujevici iako mu je odgovarao i remi. Da Dinamo igra bez muda bi se učvrstilo sredinu ili obranu, a ne uvelo Roga i Hoxhu dok nam odgovara i remi.

    Promjena sustava na 3-5-2 nije bila vizionarska, to bi i konj napravio kad nemaš prava krila.Jos-Optimus

    Taj sustav treba i uigrati da bi se nanizalo 10 pobjeda u nizu. Nije ovo EAS FC/FM pa da se samo promijeni formacija, a igrači se odmah na to prilagode.

    sad vidim lika koji je Kopić 2.0Jos-Optimus

    Super usporedba s likom koji taj 352 nije uspio uigrati i koji je skoro izgubio naslov s Livijem, Šutalom, Oršom i Ivanušecom.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.