• Carrasco
    4.1k
    Juniori pobijedili 7:0 Cibaliu. Koscevic, Miljak, Zahora 2x i Ćutuk hattrick. Koscevic trenutno najbolji strijelac lige, a Ćutuk već na 6 golova otkako je poceo igrati za juniore.
  • Patak
    2.3k
    Tko od izlaznih juniora ima kvalitetu da se makar priključi pripremama prve ekipe na ljeto? Ako netko prati malo bolje...
  • Mihaljević
    8.4k
    Košćević strašan igrač.
  • Patak
    2.3k
    + Vrba. To su dva, nije loše...
  • Miro Vugrinec
    1.8k
    Pioniri Dinama niti su osvojili ligu niti kup. Tu treba postavit ozbiljno pitanje! Gdje je nestala Dinamova skola koja je nekad bila pojam u europi! Za Hrvatsku da ne spominjem. Nekad su dinamovi klinci osvajali lige bez problema i finale kupova svaka kategorija igrala. Znam reći ćete, bitan je razvoj ne rezultat, ali to je po meni promašena teza, jer bas da 4 završiš u hnl i da ti Gorica bježi 7 bodova, to nema veze s razvojem nikako. Po meni rezultat prati razvoj,ako je razvoj dobar, u 99 posto slučajeva i rezultat bi trebao biti dobar
  • Captain America
    14.6k
    Nekad su dinamovi klinci osvajali lige bez problema i finale kupova svaka kategorija igrala.Miro Vugrinec

    Čini mi se da je bilo govora prije par mjeseci da su pioniri daleko varljivija kategorija od kadeta i juniora. Eto lani su pioniri zaostali 13 bodova za tovarima, dio je vjv prešao u kadate koji su ove godine premoćno osvojili prvenstvo.
  • Izet Hajrović
    1.1k
    pomaknuli smo dobne granice i vjerojatno se to više osijeti među pionirima nego u juniorima ili kadetima tako da u našim pionirima je prosjek godina dosta manji nego što je slučaj kod Gorice. Ako ništa, imamo Belinha u toj generaciji od kojeg bi trebalo biti nešto ako ga menadžer ne upropasti.
  • Baneki
    731
    Mislim da su godišta ista. Igrači godinu mlađi igraju u NL centar ligi.
  • Krizy
    37.9k
    Pioniri Dinama niti su osvojili ligu niti kup. Tu treba postavit ozbiljno pitanje! Gdje je nestala Dinamova skola koja je nekad bila pojam u europi!Miro Vugrinec

    "Ovo je prvi naslov u povijesti GNK Dinamo na europskom izdanju Nike Premier Cupa, a pioniri Dinama do finala su ostvarili nekoliko sjajnih rezultata.

    Dinamo: Šemper, Hudeček, Sosa, Kalaica, Soldo, Pasariček, Moro, Goda, D. Halilović, Borovec, Lovren, Brekalo, Majić, Sabolović, Drčić, Antić"

    Sosa, Moro, Šemper su igrali/igraju u ligama petica
    Goda, Kalaica, Pasariček - vrhunac HNL
    Soldo, Brekalo, Halilović - BiH
    Hudeček, Majić - 2.NL
    Sabolović - 4.NL
    Drčić - 1.ŽNL
    Borovec - mirovina
    Lovren - bez kluba
    Antić - nemam podatak


    Isto tako Jovičevićevi fakini.
    Gvardiol, Šutalo pa Franjić.
    Ostali ni blizu.

    Mislim da ne moram detaljnije objašnjavati na šta mislim.
  • Miro Vugrinec
    1.8k
    nije se pomakla nikakva dobna granica igraju svi koje su to godiste. Krizy dao si odgovor sam sebi na pitanje. Nadi jednu generaciju di je tolko igraca iz jedne generacije bilo u ligama 5 kao 98
  • The Undertaker
    4.3k
    Da li se sljedeće sezone ukida 1HNL za pionire?
  • The Undertaker
    4.3k
    Čuo sam od nekih trenera da se sprema nešto takvo ali nisam bio siguran da li je odluka donesena.
  • Calello5
    9
    Jedan od razloga zašto su slabiji rezultati pionira od kadeta i juniora je doselekcija. Naime ona se zbog školovanja u najvećoj mjeri radi na ulazu u kadete kada klinci upisuju srednju školu.
  • Zagi
    5.6k
    Mlada hrvatska U-17 reprezentacija okupila se na početku priprema za nastup na skorašnjem Europskom prvenstvu na Cipru.

    Izbornik Marijan Budimir objavio je popis igrača na kojemu su se našla sljedeća imena: Antonio Rajić (Dinamo), Adrian Hrvojević (Chicago), Noa Godec (Lokomotiva), Noa Mikić (Dinamo),Karlo Pajsar (Dinamo), Marko Zebić (Dinamo), Lovro Kitin (Rijeka), Ljubo Puljić (Bayern), Raul Kumar (Istra 1961), Kristian Mandić (Eintracht), Duje Milišić (Hajduk), Dukan Ahmeti (Istra 1961), Petar Zvonimir Kostelac (Lokomotiva),Tomas Baković (Dinamo), Fran Peček (Osijek), Roko Vojvodić (Hajduk), Niko Horvat (Borussia Mönchengladbach), Patrice Čović (Hertha), Bruno Durdov (Hajduk), Luka Vrzić (Gorica), Mislav Ćutuk (Dinamo), Ivan Barić (Osijek), Zvonimir Hrastović (Hajduk), Patrik Marić (Slaven Belupo).
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.