• Mlađi referent
    10.5k


    Ma upravo, slažemo se.

    Ali na to sam se ranije osvrtao, Moreno je morao biti u Lokomotivi. Razvijao se i napredavao.
    On kvalitetu da nas podigne nema, vjerojatno će je u nekom trenu imat jer ima visok plafon, ali on je trebao sad svoj mir dobit i pustit ga da igra u sredini s manje pritiska.

    Jakirović je taj koji je dao presudu na taj slučaj, onda stani iza toga. Pa nije vrag da je pola foruma vidilo, a da to ljudi u klubu nisu mogli… na kraju krajeva i s tom promjenom mu je momčad ostala jednaka kifla na terenu, bez ikakvog pomaka, a Moreno je samo ispao krivac i mnogima došao na nišan.
  • Mihaljević
    8k
    Žile nije loše odigrao opće, sa obzirom da vezni red ispred sebe nema , a i do njega Rile koji je brz ko i ja...
  • BornaPŽ1986
    1k
    Zivkovic je izasao zbog zutog i jer je trebalo vadit jednog obrambenog, zapitajte se logicno koga ce vadit osim njega kraj KTC, Perkovica i Ristovskog? Nemojte pisat gluposti da ga je ovo danas dokrajcilo, to je sport. Jedino koga je mogao zamijenit jos je Ristovski ali onda bi igrali bez beka.
  • Ban
    698
    Živković ima sreće što je izašao na poluvremenu jer je mogao biti isključen i ranije.

    Problem nije guranje mladih igrača. problem je guranje Živkovića. Mikić može igrati beka u aktivnoj rotaciji, a Perković može stopera.
  • Orc123
    5.1k
    Samo da ga Jakir ne potrosi kao i Boska Sutala...
  • Mihaljević
    8k
    Samo hrabro Žile.
  • Mihaljević
    8k
    Ft0kI40XgAAJEj6?format=jpg&name=large
    Još vjerujem da može napraviti dobru karijeru u Dinamu i ako se sutra odluče za njega u prvih 11, samo hrabro! :heart:
  • Captain America
    13.6k
    Mogao bi PAOK biti Živkovićev Betis.
  • NVKOD
    709
    ivkovi.gif

    Neshvatljiva mi je njegova nonšalantnost nakon što je Halilović izgubio loptu, trčkarao je umjesto da je potegnuo i ispratio kontru kao što je to Mišić napravio. Šakota ga je ostavio u prašini!

    Danas poprilično nevidljiv za razliku od KTC-a kojeg je bilo svugdje po terenu, s tim da je ministar obrane opet istrčao polukontru s 34 godine na leđima dok klinac od 19 godina ne može potegnuti sprint. Takve stvari si mladi igrači ne smiju dopustiti.

    Kako stvari trenutno stoje nije kalibar za Dinamo. Opasno je visio i protiv Gorice u Kupu, iako je to bila lakša utakmica. Bilo bi bolje za njega da je ostao u Lokomotivi gdje Čabraja zna što radi s mladim igračima, nego da se gura kod nas, pogotovo kada nismo prvi na tablici. Preriskatno je uvoditi mlade stopere osobito kada se svaka pogreška gleda pod povećalom (sve radi stanja na tablici). Igra prvenstveno zbog toga što je Jakirović inzistirao na njemu.
  • Facke
    2k


    Koj se mene pri njemu opce ne svida je jedna stvar. To dela v sake tekme koju je igral za Dinamo. Umeste da ceka protovnika da mu dojde , da se dobre postavu on leti ko bik prema protivniku i ostavi velike rupe v obrane. To je ko da na PESu ili Fife zides s stoperem van o popis gol el iza njega rupa bude. Te su osnovne stvari tere je on vec moral navciti s 19 let da se ne napusta bezveze obramena linija.
  • Kujtim Shalla
    2.1k
    Kod mene se nista ne svidja kod njega osim godina
    Do sad me ni sa jednom segment om nije odusevio i me mogu skuzot onaj hype oko njega.
  • FrenchMontana
    304
    Mali mi se čini napuhan. Ne znam evo možda sam u krivu, al takav dojam mi je ostavio i u nekom intervjuu prije mjesec-dva. Laganim trkom ide za Šakotom dok Misic trci ko konj, stari nemre to tak. Iskusniji igraci iz ekipe bi mu definitivno trebali objasniti neke stvari. Decko nisi jos nista postigao, nula si, moras brutalno radit ako zelis uspjeti…
  • MarK
    224
    Veliko pitanje je hoće li ikad biti igrač za Dinamo. Fizički i tehnički slab do prosječan, vrlo spor, nije ni u skoku nešto kao ni u postavljanju. U svim segmentima mora enormno napredovati. Posudba cijelu sljedeću sezonu, a zatim jesi ili nisi.
  • NitkoBitan
    12k
    Decko nit je brz, nit snazan nit nesto tehnicki superioran. Jednostavno ne vidim da se moze znacajno popravit u nekom segmentu igre. Treba se pomirit s tim da se neki mladi igraci jednostavno ne mogu isprofilirat u klasne igrace razine iznad HNLa, to je naprosto tak. Nije tu kriva ni struka ni trener (osim za njegovo dovodenje), limiti cine svoje.
  • Sajla
    3.4k
    i još ga danas stavi na lijevog stopera gdje se uopće nije snašao, valjda da ima Francuze jednog kraj drugog. jako loše je to izgledalo, neću ništa novog reći kad ponovim da je bila velika greška vratiti ga iz Lokomotive.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.