• Olmic
    2.7k
    Nije cudo da nam stoperi i vezni igraju lijevog beka jer ovaj ako je nas najbolji je sramota
  • Sibirski plavac
    1.3k
    Nisam gledao tekmu pa ne znam,ali Ničota kaže :"Mikić je vrlo zanimljiv igrač, kojega treba imati na oku. Pokazao je sigurno više nego Maxime Bernauer, koji je prinudno igrao desnog beka. Ali i to je poruka Francuzu, nije bio među pet-šest stopera, na desnom boku prednost je dobio Mikić... A kako Bernauer, blago rečeno, nije briljirao, teško se može nadati boljim danima u Maksimiru." Ne znam koliko mu se može vjerovati s obzirom da od kad je Max došao u klub najviše sere po njemu. Oni koji su danas gledali nek daju neko mišljenje.
  • Rakovica1986
    537
    a igrao je preko one stvari jer je peglao zajedno sa juniorima. Takav je meni dojam ostavio. Mikić ima ideju, samo mora to sve puno brže ići, s tim da mali ima 16 pa kroz seniorsko iskustvo može ful napredovat, samo mu nekas treba dati priliku.
  • sport
    2.3k
    Mišljenje je kao šupak,svatko ga ima pa i Ničota.
  • Maki17
    174
    Možda se trebalo ove pripreme povući Filipa Brekala iz Dugopolja prvo jer igra deficitnu poziciju, drugo da se još brata više privuče
  • Ivdzo11
    3k
    ide u Zrinjski po nekim pricama sto sam cuo
  • wolfgang14
    1.1k
    Dobili ste Brodića koji je "lisica u kokošinjcu".

    - Ja ga zovem "mali Petko" s načinom igranja. S tim da još više želi ulaziti u šesnaesterac i zabijati golove. U nekim varijantama možda će obojica biti na terenu.

    Ovome sam se nadao, Brodić i Petko u napadu :pray:
  • jedan u nizu
    6k
    Nemojte sad vaditi neke velike analize igraca nakon prve pripremne utakmice, i to sa osjetno slabijim protivnikom.

    Pocetak je priprema, vise je stvar kondicijie, i upoznavanja sa drugim igracima i rad na famoznim 'automatizmima' i osjecanju suigraca, nego stvarno ocijenjivanje tko je za prvu momcad.

    Ako cemo nakon 30min igre protiv Rogaške gledati tko je za prvih 11, onda nek ode sve u k.rac.
  • Tongo Doumbia
    2.3k
    da, danas ili sutra ga predstavljaju, navodno.
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Dok su igrali glavni igrači vidjelo se da lopta ide brže nego prije, igrači su imali maksimalno 2 dodira i bilo je stalno ''give and go, give and go''. Za početak priprema je to dobro. Mikić je igrač koji se kreće kao bek uz liniju i ide do kraja. Rile se obično u tim situacijama okrene guzicom prema protivničkom golu i šalje povratne lopte u sredinu te se ne ubacuje iza leđa protivnika što se najbolje vidjelo u utakmici protiv Ballkanija kada mu je Takuro podvalio par lopti očekujući da će ovaj protrčati ali Rile je ostajao na 30 metara od protivničkog gola i nije mu ni palo napamet da utrči. Mikić non stop to radi. Bit će sigurno u krugu prve ekipe u roku godinu dana, možda je već i sada upotrebiv ali treba sačekati jačeg protivnika da vidimo. Od ostalih stvari - Mišić je klasično pleskao lopte okolo kao Pirlo, Kule je bio dobar, Sučić isto, od Brodića sam očekivao više a najslabija su nam bila krila (Špikić i Vidović) koji su imali često situacije u kojima su mogli nešto napraviti ali bi se spetljali, donijeli krivu odluku itd. Ima nešto u njima ali ne možemo vječno čekati da eksplodiraju i moramo dovesti nova dva krila.
  • Tongo Doumbia
    2.3k
    Na početku sam, kad sam vidio da igramo pet pripremnih, bio skeptičan uz mišljenje da nećemo uspjet uigrat ništa zbog toga. Ali naravno, ovakve utakmice kao Rogaška su idealne za takve stvari.

    Da se primjetiti da su novi dogovori tu. Lopta ide brže, nema one nepotrebne gnjavaže. Više naših je bilo na povratnoj i u 16 kad smo napadali. Naravno da ovo nije mjerilo i da je smiješno pričati da je Rogaška uzorak za nešto, ali sigurno je praktičnije raditi automatizme, šablone i druge stvari u igri protiv protivnika na prvoligaškoj razini, nego poluaktivno na treningu između sebe.

    Imam dobar osjećaj za drugu polusezonu, samo da potpišu ovi koji trebaju. Ajmo plavi!
  • Praskaton
    1.8k
    Naša najveca pojacanja ce bit povratak u formu glavnih igraca,prije svega Baturine Ademija i Ristovskog te pomak u samoj igri.Da vidimo jel sva ova prica oko Jakira ima pokrice na terenu ili ce bit stihija kao u prvoj polusezoni.

    Puno je igraca i za koje se nadam da ce nastavit pruzat jako dobre igre kao sto je Sucic,Kaneko,Perkovic.

    Mozda je nepopularno s obzirom da mnogi vole transfere nova lica al nasa sezona ovisi o unutarnjim rezervama i koliko smo u mogucnosti sve to probudit i pokrenut.
  • Sajla
    3.5k
    o utakmici u kojoj je igralo milijun igrača, a svejedno nije bilo Petka, Kaneka, Mohe, Rileta, Šutala i Bulata koji su igrali dobar dio ljeta i jeseni, kao niti Ogiware koji je tu, a naravno ni drugih prinova o kojima se još priča, može se jedino zaključiti da ovih 11 koji su danas počeli utakmicu sigurno to neće nikad ponoviti. izostala je skoro cijela jedna momčad, a utakmicu su završili KTC, Max i dječji vrtić. također, Rogaška koja je zadnja na tablici nije baš protivnik protiv kojeg se može puno toga procijeniti 4 dana nakon početka priprema.
    dakle, znamo da još ništa ne znamo ;) može se primjetiti neke ideje u igri ali ništa više od toga pošto se koliko-toliko ozbiljno treba uzeti samo prvih 30 minuta. uzorak je premali, ali meni je zapelo za oko da smo u onih par puta kad se krenulo organizirati igru iz zadnje linije nešto drugačije stajali. u prvoj polusezoni je standardni protuotrov za našu igru bio staviti igrača Mišiću na leđa koji bi pod pritiskom imao problema s iznošenjem lopte, a danas sam vidio da se nije vraćao sam nego da je po loptu dolazio i Ademi pa su njih dvojica stajali dosta simetrično ispred stopera, umjesto da Mišić sam ide između njih. više opcija dodavanja za stopere, ali jedna manje prema naprijed? možda će to biti jedna od novih opcija u izgradnji napada, u kombinaciji s visoko postavljenim bekovima i (bar se meni čini) jako puno dugih dijagonalnih dodavanja.
    gol koji smo vidjeli je definitivno atipičan za ovaj Dinamo i ne vjerujem da je posljedica onoga što smo tražili kroz igru, ali je možda baš zato slađe tako zabiti. drago mi je da je Kulenović to sigurno realizirao, ali ne znam kad ćemo opet igrati protiv momčadi čiji stoperi ga neće stići na dionici skoro od centra do 16m. očekivao bih to od nekog brzog krila, ali ne od njega. lijepo je bilo vidjeti kako je u trku mirno pogledao prema golu i pogodio gdje je gađao. nadam se da će mu prijeći u naviku.
  • mali M
    3.5k
    danas sam vidio da se nije vraćao sam nego da je po loptu dolazio i Ademi pa su njih dvojica stajali dosta simetrično ispred stopera, umjesto da Mišić sam ide između njih. više opcija dodavanja za stopereSajla

    O ovome trubimo cijelu jesen... Samo da se jedan vezni spusti Mišiću kad ga stišću i izbace odma 3-4 igrača. Dok Baturini i Bulatu na jesen to nije padalo na pamet jer su kampirali u napadau i zato je Miš imao tolko problema. Kaj je najbolje kad su Ademi i Mišić tako "izbacili" par igrača i iznjelo laganini loptu prestane i presing protivnika jer vide da nema smisla. To je Jakir trebal vrištati na Bulata da radi i nebi nam nitko mogao ugasiti Mišića što su protivnici tako lako radili jesenas. Nije mi jasno zašto to Jakir nije riješio kad smo svi vidjeli što se događa
    Ovo ubacivanje 10 klinaca mi je tako glupo i bačeno vrijeme da neznam što bi rekao. Vidio si da se nemogu nositi sa seniorima, pa dobar to znaju i vrapci na grani. Čak je i Theo izgledao malo pogubljeno. Skroz nepotrebno i glupo gubljenje vremena. Bolje da je izveo 3 kombinacije momčadi stari mladi da vidi kako će se klinci snać kad im Mišić pošalje kvalitetnu loptu, kad mu Baturina proigra itd... Meni je ovo na kraju bilo bezveze da nemre više..
  • Zagi
    5k
    Bio je tu negdje puni popis igrača koji idu u Rovinj.
    Nemrem naći, može netko ponovno staviti?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.