• Mr Blue
    3.2k
    Članovi Futsal Dinama istovremeno su njegovi vlasnici, njegova najveća snaga i razlog zašto Futsal Dinamo uopće postoji. Briga o našim članovima je od prvog dana postojanja kluba prema modelu “1 član, 1 glas” bila na samom vrhu liste prioriteta, a jedan od načina s kojim vam se želimo zahvaliti na podršci i pomoći koju nam pružate je organiziranje članskog tjedna u kojem članovima želimo omogućiti zabavne i različite aktivnosti kako bi se podružili s igračima i upravom kluba.

    Ove godine za vas smo pripremili:
    1.10. Utorak – Učlanjivanje u CB Camelia, Šestinska cesta 18, 20:00
    2.10. Srijeda – Besplatan ulaz za članove Kluba u Muzej Grada Zagreba
    3.10. Četvrtak - Futsal Dinamo pub kviz, SC Fair Play, Jazbina, 19:30
    4.10. Petak – Futsal Dinamo – Square, Dom sportova II, 20:00
    5.10. Subota – Otvoreni trening Škole futsala, SD Megaton, Cankareva bb, 10:00
    6.10. Nedjelja - Članski futsal turnir, SC Fair-Play (Jazbina), 10:00

    Sve detalje o ovogodišnjem članskom tjednu saznajte na poveznici u nastavku:
    Članski tjedan – široki raspon aktivnosti za sve kategorije članova
  • Mr Blue
    3.2k
    Zaključili smo i ovogodišnji Futsal Dinamo članski tjedan. Svatko tko je bio - zna koliko nam je bilo dobro, a vi koji niste - vidimo se sljedeće godine!

    Učlanjivanje u CB Camelia je bilo pozitivno. Naš igrač Ivan Šulentić potrudio se organizirati učlanjivanje u klub i gledanje tekme City - Dinamo. Neki stariji igrači su već ranije imali slične akcije, obično budu početkom godine, pa je lijepo da i mlađa ekipa nastavlja s tom, sad već tradicijom.

    Besplatan ulaz za članove Kluba u Muzej grada Zagreba je bio super potez i svakako ćemo nastaviti s ovom praksom i sljedećih godina. Bilo bi super kad bi proširili ovo i na druge gradske muzeje, ali to ne ovisi samo o nama. Po mom osobnom mišljenju ovakve stvari su odlične jer, jednostavno rečeno, Dinamo je Zagreb i Zagreb je Dinamo.

    Pub kviz, prvi tematski vezan isključivo za Futsal Dinamo, je također održan u sklopu članskog tjedna. Sve u svemu, kviz je prošao u najboljem redu i ekipa koja je bila u SC Fairplay se dobro zabavila. Na našoj Instagram stranici od petka možete očekivati i pitanja s kviza u storijima, pa svakako testirajte svoje znanje. :)

    Centralni događaj članskog tjedna svakako je bila tekma protiv Squarea. Nju smo nažalost izgubili, a više o samoj tekmi u drugoj temi.

    CIJELA GALERIJA: Futsal Dinamo 3-4 Square Dubrovnik
    img-4854.jpg


    Otvoreni trening škole futsala je također prošao zadovoljavajuće. Ove sezone smo se jako pojačali na trenerskim pozicijama i našim klincima nudimo stvarno vrhunske uvjete za usvajanje svih futsal tehnika. Spomenuo sam već, preko 100 klinaca trenira u školi futsala, a predsjednik kluba je na Skupštini izjavio da u narednom razdoblju želi podići tu brojku do 200. Ti klinci su naše blago i najbolji zalog za budućnost.

    I za kraj, članski tjedan je kulminirao na terenima SC Fairplay u nedjelju. Održao se već 3. članski turnir 5+1. Turnir je rezerviran isključivo za članove kluba, a svaka ekipa je dobila po jednog igrača Futsal Dinama za pomoć. Solidan broj prijavljenih ekipa, uvijek dobro raspoloženje na ovakvim turnirima i rezultat je mogao biti samo jedan: pobjeda Dinamovištine. Paralelno s članskim turnirom s loptom, igrao se i članski turnir u FIFA20 na Playstationu. Broj prijavljenih igrača je nadmašio sva naša očekivanja.

    CIJELA GALERIJA: Članski turnir + Turnir u FIFA-i
    img-5343.jpg


    Hvala svima koji su sudjelovali na bar jednoj od ovih aktivnosti. Članovi su centralni dio našeg djelovanja, uz naravno prvu momčad, te stalno nastojimo poboljšati sadržaj koji bi vezao članove uz klub.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.