• Bosskovitz
    7.9k
    Nazalost, ideja dvije drzave je mrtva. Vecina Palestinaca ju ne podrzava vec podrzava Hamasovu ideju “od rijeke do mora”, a sumnjam da su i Izraelci otvoreni za povlačenje s okupirane Zapadne Obale nakon što je povlačenje iz okupirane Gaze ojačalo upravo radikalni islamistički Hamas, a ne umjereniji Fatah.
  • mali M
    3.6k
    a buraz daj stani više s tom teorijom zavjere da je Izrael kriv za sve izbjeglice u Europi... Mislim dovoljno je što kriv za glad u svijetu... :roll:
  • Nino Bule
    11.7k

    Ne kuzim tko je kriv za palestinske izbjeglice nego izrael haha
  • serbus
    3.6k
    Mislim da su "palestinci" najavili za srijedu skup u ZG
  • NitkoBitan
    13k
    Nema sta tko radit i slat etnicki motivirane poruke sa glavnog trga u Zagrebu! Nije vam ovo juesej ili dojcland.
  • Krizy
    38k
    Ljubljana je to jučer dopustila.
  • NitkoBitan
    13k
    U srijedu u 18 je na Trgu skup. U 19 je tekma Futsal Dinama u Ciboni. Mogli bi bit veselo :cool:
  • deda
    28.7k
    Najveći uzročnik migrantskog vala je Amerika.

    Njima se obratite.
  • Efes Pilsen
    7.1k
    tako je. Ja odavno govorim da siritelji demokracije trebaju uzet sve te izbjeglice i pokazat im kako demokracija koju sire izgleda u praksi. Umjesto toga Europa siri noge kome stigne jer smo humani..
  • db-izbjeglica
    13.2k
    to nisu izbjeglice već osvajači...
    mic po mic
  • deda
    28.7k
    Europa će morati promijeniti svoj licemjerno liberalni nastup.
  • Mali Zeus
    10.3k
    Nazalost, ideja dvije drzave je mrtva. Vecina Palestinaca ju ne podrzava vec podrzava Hamasovu ideju “od rijeke do mora”, a sumnjam da su i Izraelci otvoreni za povlačenje s okupirane Zapadne Obale nakon što je povlačenje iz okupirane Gaze ojačalo upravo radikalni islamistički Hamas, a ne umjereniji Fatah.Bosskovitz

    To je isto pitanje koliko Palestinci što podržavaju i kako to utvrditi. U Gazi je Hamas na vlasti i daleko od neke demokracije di ekipa može odlučiti što želi, da ne spominjem neke ankete ili slično. Plus skoro pola populacije djeca. I jedni i drugi u ovom sukobu su krivi. Židovima je praktički dopušteno raditi što ih je volja u Zapadnoj obali. Da ovo bombardiranje sad ne spominjem kaj se događa.
  • scooniepenn
    2k

    Mislim da nekima ovdje nije jasna razlika između hrvatskih domoljuba u kakve se apsolutno ubrajam i podržavatelja ustaštva. Kakve veze moderna Hrvatska, samostalna i neovisna u svojim punim granicama ima s NDH, tvorevinom koja je bio okljaštrena kao očerupana kokoš? Neki očigledno tu stavljaju znak jednakosti kakav u stvarnosti ne postoji. U oce hrvatske domovine se jedino mogu ubrajati dr. Ante Starčević i dr. Franjo Tuđman, ma što netko o tome mislio. Dakle, nikad neću dati na Domovinski rat, branitelje, Hrvatsku i Hrvate, nikad neću dopustiti da se nekim novim vjetrovima stvari relativiziraju i tome ću učiti svoju kćerkicu sasvim sigurno. S druge strane, podržavati marionetsku državu kakva je bila NDH, sve samo ne nezavisna, je slaboumno, da ne kažem neku drugu riječ.
  • Mali Zeus
    10.3k
    Mislim da nekima ovdje nije jasna razlika između hrvatskih domoljuba u kakve se apsolutno ubrajam i podržavatelja ustaštva. Kakve veze moderna Hrvatska, samostalna i neovisna u svojim punim granicama ima s NDH, tvorevinom koja je bio okljaštrena kao očerupana kokoš? Neki očigledno tu stavljaju znak jednakosti kakav u stvarnosti ne postoji. U oce hrvatske domovine se jedino mogu ubrajati dr. Ante Starčević i dr. Franjo Tuđman, ma što netko o tome mislio. Dakle, nikad neću dati na Domovinski rat, branitelje, Hrvatsku i Hrvate, nikad neću dopustiti da se nekim novim vjetrovima stvari relativiziraju i tome ću učiti svoju kćerkicu sasvim sigurno. S druge strane, podržavati marionetsku državu kakva je bila NDH, sve samo ne nezavisna, je slaboumno, da ne kažem neku drugu riječ.scooniepenn

    Potpis.
  • deda
    28.7k
    Mene više čudi da su ljudi spremni žrtvovat sebe, svoju slobodu slaveći nešto od prije 80 godina, bilo to loše ili dobro. A u isto vrijeme imaju današnjicu i svo vrijeme da se posvete izgradnji današnjice. Imaju Hrvatsku i priliku da ju dnevno izgrađuju, pa gradimo ju, nemojmo slaviti nešto što je propalo.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.