• Common Sense
    526
    Prijatelju, nipta neće biti od ovih stranaca koji su nedavno došli (Bernabe, Kaneko, Mihaljičenko, Sosa), oni se ni na treningu ne mogu izboriti za startno mjesto u postavi. Od svih njih vjerojstno će se samo Bernabe malo duže zadržati poput zemljaka Taravela, ako se njega još tko sjeća.
  • NitkoBitan
    13k
    nipta neće biti od ovih stranaca koji su nedavno došli (Bernabe, Kaneko, Mihaljičenko, Sosa)Common Sense

    Njih cetvorica nisu placena kao polupana prevara od igraca od 4 milje eura. I jos ce tog Sutala zamjenit jedan kojeg je Simic doveo za bagatelu.
  • Common Sense
    526
    A tko je mogao znati da će se B Šutalo tako teško ozlijediti i da ga neće biti 12 mjeseci? Dečko je u Osijeku bio odličan, u mladoj reprezentaciji također, imao svoje mjesto u jednoj Atalanti koja je godinama u vrhu Serie A.

    Slažem se, sada je nikakav, spor, nije prošao pripreme, a i psihički je nakon ovoga svega što se događa totalno u podrumu.
  • NitkoBitan
    13k
    tko je mogao znati da će se B Šutalo tako teško ozlijediti i da ga neće biti 12 mjeseci?Common Sense

    S obzirom na njegov ljecnicki karton to se nije moglo znati ali se moglo pretpostaviti. Jos nisam vidio da se nekog napadalo zbog bacanja 4 milijuna eura u vjetar?

    Ukrajinac slicna prica kao Sutalo, dobar CV ali ispunjen zdravstveni karton. Da se Sutalo doveo po modelu Ukrajinca ne bi A rekao.
  • Ludovic IX
    5.8k
    On je bio standardan u veroni, recimo. U atalanti nikad
  • Dudu9
    482
    Ma mislim da je najveći problemi sto nemamo 1 čovjeka koji će odradit prijelazni rok, znači on zna da ima tipa tih 2.5mil eura ali opet zna da će prodat Šutala za 20mil pa naravno računa i na te novce pa tako se onda i ponaša i kupuje, a ne pa nemamo sad novaca nećemo trošit i dogodi se 10 dana prije kraja prijelaznog roka da odu 3 igrača i da tad ideš kupovat jer imas sigurne novce, zato je Mamić radio kako je želio a ne da će neko njemu reći imas 2.5mil eura za potrošit pa sterao bi ga u pm i napravio kako želi, puno baba kilavo dijete
  • Smotanihaker
    620
    E vidiš, nije baš uredu od tebe ovo. Znači Šutalo može zeznuti koliko treba golova i za njega će se naći uvijek neka izlika i opravdanje a Bernabeu? se nisi potrudio ni prezime naći. Bitno da si ga pokopao nakon 5 utakmica.
  • Common Sense
    526
    Šutalo zaslužuje kritike, itekako. Da sam ja trener, bio bi na klupi u dogledno vrijeme sve dok tjelesno ne bude 100% spreman, a siguran sam da bi mu na klupi sada bilo i psihički puno lakše. Takav je nogomet, kad je dolazio, bio sam siguran da će uz J Šutala tvoriti najjači stoperski par u dinamovoj povijesti. Čak je i dobro krenuo sve do ozljede.

    Bernauerovo prezime znam.
  • Orc123
    5.5k

    Maxim ce biti bas ono za sto je doveden i koliko je placen po sezoni, rotacijski igrac. S druge strane Sutalo doveden za 4m plus pola milje godisnje i bit ce isto to rotacijski igrac! Sad ti meni reci tko je vece razocaranje. Govoris nesto za Sosu? Nije jos fobio ni peiliku a dosao je besplatno. Mika? Ima odlican CV i reprezentativac je i dosao je za duplo manje nego Stefulj! I 3 puta manje nego Cabraja! Tko je veci promasaj? S tim da Mika ima uzorak par utakmica, jos stigne i popravit sve! Dolazimo do Kaneka. Decko jos nije dobio pravu priliku ali usporedi ga s Kastratijem, Juricem, Menalom i slicnima pa ces doci do zakljucka da im treba prvo dati priliku jer promasaji neki veliki ne mogu biti s obzirom da ne kostaju puno tako da mozemo samo biti na dobitku. Ako hoces dokazanu i instant kvalitetu onda smo ovih 2,5m eura koje je imao na raspolaganju mogao ulupati u jednog samo igraca...
  • Zagi
    5.6k
    On je bio standardan u veroni, recimo. U atalanti nikadLudovic IX

    Mi standardnog Atalantinog stopera ne možemo dovest da se postavimo na glavu.
  • Zagi
    5.6k
    Govoris nesto za Sosu? Nije jos fobio ni peiliku a dosao je besplatnOrc123

    A i to nešto govori, priznaj si.
  • Common Sense
    526
    Ne odgovara istini tvrdnja da je Šimić imao na raspolaganju samo 2.5m eura i to svi znamo, samo za Stojkovića i posudbu Kačavende je isplaćeno više. Ekipa se može složiti i za puno manji iznos što možemo vidjeti na primjeru Rijeke gdje je petorka u napadu koja je večeras igrala (Fruk, Janković, Pašalić, Pjaca, Ivanović) dovedena za 0 kuna a sva petorica zajedno imaju plaću malo veću od Bernabea.
  • Nino Bule
    11.7k

    Stojkovica i kacavendu je odlucila kupit perasica tako da to uopce ne poturjeci onom sto je simic rekao a i dogodilo se nakon prodaje j. Šutala nekih 2 tjedna prije kraja roka

    A da bi bernabe i kaneko dosli na razinu pjace ili jankovica moraju igrat, tko je gledao jankovica prosle sezone zna sta govorim; ni sjena ovog igraca sto je sada, ivanovic i pasalic igraci bez seniorskog iskustva koji bi trunuli na nasoj klupi i ne bi igrali
  • Orc123
    5.5k

    Igrao je i Menalo, Marin, Drmic, Stefulj, Gavra... standardno u Rijeci pa ni jedan nikad nije bio dtandardan u Dinamu i neizostavni clan prvih 11! Tisuciti puta ponavljam nije isto igrati u Rijeci i Dinama..imas desetke primjera! To su cinjenice!
  • Orc123
    5.5k
    priznajem si da to govori da nisi ih vidio na djelu kao ni ja! Siguran cam ako dobe priliku da cw pokazati da ce biti korisni vise nego neki koji su dobili u kontinuitetu peiliku i jedino sto su donijeli je gubitak bodova!
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.