• Yovitssa
    313
    ma ja želim Hajduku da igra skupine i da dočeka proljeće u europi.. dosta je šlepanja i rušenja koeficjenta više!!!mali M

    Ja također. Znam da je ovo izrazito nepopularno razmišljanje ovdje na Zoni, ali fakat bih htio da odu makar do finala pa da malo i oni vide igranje na "dvije fronte" i da se i oni malo troše van travnjaka HNL-a.
  • mali M
    3.4k
    :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: ne bojim se nimalo da će kupiti 3 Krovinovića i ugroziti nas..
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Možda bi ih igranje na dvije fronte oslabilo za ovu sezonu ali dugoročno bi ulazak u Europu bio najbolja moguća stvar za Hajduk. U grupama Konferencijske Lige polovica klubova budu poput Mure, Dundalka. Skhupija, Shamrocka i tu bi Hajduk nabio koeficijent a vrlo vjerojatno i prošao grupu. Zaradili bi barem 10 milijuna od UEFA-e i još 5-6 milijuna od ulaznica. Dogodine bi imali puno jaču ekipu i širi roster, nositeljski status u Europi i bili bi poželjnija destinacija igračima.
  • mali M
    3.4k

    joj daj ne drami... kakve ti scenarije imaš u glavi.. ako Hajduk nabija koeficjent, nabija ga i ligi, ako ga nabija ligi, nabija i Dinamu lakši ulaz u LP, sa garantiranim ulaskom Dinama u LP i Dinamo ima puno ozbiljniju lovu od Hajduka i puno puno je privlačniji igračima itd itd.. vidiš kak se lako lupetaju scenariji kad se želi? čuj ovo, da strahujem od Hajduka.. :roll:
  • BigZ
    393
    Dosta sam se ovih godina nauzivao Dile Gori, Gzire, Tobola, Shelbourne, Debrecena itd.

    Mislim da sam bolji od 'Sve izgubili dabogda' mentaliteta. Zelim sve najbolje svakom hrv. klubu u Europi; znam da Dinamo sam sebi kroji sudbinu, ali volim hrvatski nogomet i mislim da je nuzno, za rast i boljitak nase lige, ostvarivanje sto boljeg rezultata i ostalih pretendenata.

    U mojoj glavi to nekako izgleda ovako: bolja reputacija, bolji sponzori, vise investitora, veci budzeti, poboljsanja infrastrukture, veca atraktivnost, samim time i veca trzisna vrijednost nasih eksponata. Pa se necemo cuditi zasto nizozemski klubovi prodaju za >50 milijuna €, a mi ne.
    Jaci klubovi u HNL-u znaci i neigranje Spikica na krilu, nego netko bolji, brza reakcija i adaptacija nakon prodaje itd. Rastu drugi, rastes i ti. Stagniraju drugi, stagniras i ti. Ako si vuk u drustvu pasa, postat ces pas. Ako si pas u drustvu vukova, postajes vuk.
    Svatko ima svoje misljenje i to postujem, tako da i ovo sto sam iznad naveo je samo - misljenje.
  • db-izbjeglica
    12.7k
    Želim im da nikada ne zaigraju skupine europskog natjecanja.

    Apsolutno mi je svejedno kad se priključujemo, ako ne možemo potaracati par klubova iz pretkola LP, onda i ne zaslužujemo skupine LP.

    Uostalom, NK koeficijent mogu nabildati osijek i rijeka, gorica, istra, lokomotiva...a oni nek popuše svaku utakmicu.
  • Droljo
    4.8k
    Pa nek rastu, to znači da i mi moramo rasti. To je euro trofej ili bar polufinale svako malo...
  • Ali
    1.9k
    Pa Hajduk je imao prema ovom što vidim grupu veliku sreću u zdrijebu:

    l1fqvor5321utytu.png

    Pa alkmaar, vitoria i besiktas su im mogli upasti, a sve te tri ekipe ih prolaze u hendikepu. Ovako sa grcima još.mogu na galami nekako
  • Droljo
    4.8k
    Pa jel nisu izbacili vitoriu nedavno?
  • vjeko1701
    5.9k
    Prošle sezone.
  • bbb medimurje
    2.9k
    Danas ce po prvi put Opus Arena biti rasprodana
  • Rex Ramae
    2.4k
    Hoće biti na kraju prijenos sa Kosova?
  • deda
    27.7k
    Ostalo je malo više od 200 ulaznica. Znači moglo bi biti 11.500 danas.
  • NitkoBitan
    11.9k
    Danas ce po prvi put Opus Arena biti rasprodanabbb medimurje

    A ja mislio Pampas nisu rasprodali za prvu tekmu (Belupo) jer je pola Osijeka na godisnjima :lol:

    E moji Osjecani... puno bitnija "povijesna" tekma je otvorenje stadiona od tamo neke europske kvalifikacijske za miki maus ligu
  • M77
    445
    Opus arena rasprodana.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.