• Mlađi referent
    9.6k
    U svim trenucima izgledamo kao da kontroliramo tekmu i ne čini se kao da bi mogli izgubit. Dosta zrelo, i konačno da je tako.
  • Captain America
    12.3k
    Čovjek jednom danas zazujao u 91. minuti i odmah je rupaSan Lorenzo

    Njemu je uvijek curilo jer je obrambeno truba i tu se ne može ništa napravit. Sjeti se brain farta protiv Salzburga i kakav glup penal je napravio. Mi bi s tim bodom prezimili u Europi.

    Stojkeu se znalo skidat cijelo rodoslovno stablo, iako je bio stepenica više od Mohe.
  • M77
    416
    Trener i igrači lijepo pozvali na proslavu titule u nedjelju... Imam osjećaj da bi se mogla preći neka brojka od 10-tak tisuća gledatelja, a onda uzeti to prvenstvo u futsalu!
  • miro
    2.9k
    Ak se Marketing potrudi ide to i do 15 soma sljedeći vikend
  • DrawTube
    2.2k
    Bit će izlike kako je 24 stupnja umjesto 25, kako je prekasno u nedjelju (ne vrijedi za ljude izvan zg koji putuju ) prognoza 6500
  • maddaddam
    2.9k
    Bit će izlike kako je 24 stupnja umjesto 25, kako je prekasno u nedjelju (ne vrijedi za ljude izvan zg koji putuju ) prognoza 6500DrawTube

    Ma jedva cekam vikend, da se nasikam i navijam za Dinamo

  • Maksim Maksimirski
    4.2k
    Ivanušec je već pola godine najbolji igrač lige. Kad krene sa niskim težištem lomiti igrače izgleda kao HNL verzija Messija. Još je i udarac popravio, sad mu je svaki ko Oršićev. Njega treba zadržati pod svaku cijenu još jednu sezonu. Niti je prestar pa da lovi zadnji transfer niti mu ističe ugovor i zato može i mora ostati. Nema izlike za njegovu prodaju jer nitko neće ponuditi 30 milijuna za njega pa da nas izbije iz cipela a nama vrijedi puno više od 10-ak milijuna koje se može dobiti.

    Petković mi djeluje vrlo motivirano: trči, gestikulira, vraća se u obranu, čak se i obrijao(?!)...njega su non stop udvajali i nije mu bilo lako ali po meni je bio dobar s obzirom koliko pažnje mu je Jakirović posvetio. Otvorao je prostor drugim igračima a takve stvari Sofascore ne može shvatiti niti to mogu vidjeti površni pratitelji nogometa koji samo gledaju je li Petko zabio ili nije.

    Ova Rijeka je druga ekipa lige i bila je motivirana zbog punog stadiona, Dinama, zadnje domaće utakmice u sezoni...U ovakvim utakmicama se vidi koliko je Dinamo iznad lige kad tu strašnu Jakirovu Rijeku izdominira na Rujevici. Samo da ne bude previše prodaja na ljeto jer se ove igrače ne može nadomjestiti niti ulaganjem od 20 milijuna eura. Kad vidim koju siću nude za Livakovića, Petkovića, Ivanušeca a sa druge strane koje velike novce Dinamu traže za igrače iz seoskih liga i iz osmih klubova HNL-a onda mi je jasno da mnogi računaju na neiskustvo nove uprave Dinama. Šimić i Bišćan ne smiju pasti na te fore iskusnih šibicara.
  • San Lorenzo
    10.1k
    Petković mi djeluje vrlo motivirano: trči, gestikulira, vraća se u obranu, čak se i obrijao(?!)..Maksim Maksimirski

    Priča se da se i okupao...
  • IstinaZaDinamo
    1.2k
    Odlicna utakmica sa potpunom kontrolom, steta primljenog gola ali sto je tu je. Jedina zamjerka su kasne zamjene ali Igor vjerojatno zeli do kraja vodjeti sta mogu ovi "najbolji".

    Protiv Gorice nema Misica znaci Bulat i Ljubo u vezi, Perkovic ili Bockaj na beku.

    Ivanusec :strong:
  • Dinamosaur
    900
    Tuča nekoliko naših navijača s Riječanima na zapaduKeyser Soze

    Ljubic je u Tv prijenosu rekao da se tuku neki u dresu Sharbinija protiv nekih u dresu Rijeke...
    Imaju medusobne zabave
  • Efes Pilsen
    6.4k
    Odmor za Misica, ali propustit zadnje kolo.. No dobro, sad ce Biscan morat kemijat bez njega, nama je vec neko vrijeme glavno pitanje tko moze zamjenit Misica.
    Ivanusec stvarno igra na veoma visokoj razini. Steta ako ga se nece moci nagovorit na ostanak.
  • Neki tip
    18.3k
    propustit zadnje kolo.. No dobro, sad ce Biscan morat kemijat bez njega, nama je vec neko vrijeme glavno pitanje tko moze zamjenit Misica.Efes Pilsen

    Ma dobro, nije baš neka drama. Mislim, rezultatski svakako nije, ali ni što se kadra tiče i zamjene za Mišića u ovoj tekmi.

    Pa nije li nekoliko forumaša prije tekme s Rijekom zazivalo Ljubu i Bulata zajedno u vezi, Bočkaja ili Perkovića na lijevom beku?

    Ima rješenja, nije baš neko teško kemijanje u pitanju. ;)
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.