• Zagi
    19.2k
    Nakon samo par tjedana i bez priprema, ovo je već magnitudama bolje od prvog dijela sezone.
  • Dinamosaur
    3.6k
    mislim da je 28 KTC
  • NB86
    17.8k
    Mi smo pod cacicem pred kraj izgledali nemocni prema naprijed a primali po par komada od bilo koga, ovo je sad ipak druga pjesma.
  • miro
    10.3k
    Fakat bez hejta, ali moram reć, Moharrami je obrambeno - rupa. Neću dalje, drago mi je da je zabio gol, ali nit obrane nit centaršuta
  • Nolifer
    15.8k
    Petko ima jako dobru šljucu i danas je to dobro koristio i treba to češće raditi... :strong: :cheer: :up:
  • San Lorenzo
    24.6k
    Čovjek jednom danas zazujao u 91. minuti i odmah je rupa, nevažno što s njegove strane nije ništa procurilo već nekoliko utakmica zaredom.
  • Neki tip
    21.4k
    Znam da je Dinamovac ne kuzim sad kad su zabili skoro on hvali rijeckog vratara dosta lose komentira. .... — Boysica

Ma ne samo to, nego je kasnije još komentirao i brzinu Vukčevića i rekao da je ovaj jako brz i da trči 37km/h.. e, ako tad nisam televizor razbio, ne znam kad ću!
  • Dinamosaur
    3.6k
    Bome je finu bukvicu dobio Jakirovic od Biscana nakon tekme. Imamo li nekog tko zna citat sa usana
  • Zagi
    19.2k
    Daj nemoj, pa lik je permanentna opasnost po naš gol.
  • BBBaranja
    5.2k
    Moha je malo taktički nediscipliran,ali dečko je kod nas cca 5.god nikad loše riječi o njemu ni kad je igrao standardno ni kada je grijao klupu..
    Sve u svemu,želim ga gledati i dalje u svetom dresu
  • NitkoBitan
    40k
    Bili smo bolji i zaslužili pobjedu. Čestitke dečkima. Ovim putem pozivam sve navijače da dođu na zadnju utakmicu i s nama proslave naslov prvaka - rekao je Dinamov trener Bišćan.
  • San Lorenzo
    24.6k
    Bome je finu bukvicu dobio Jakirovic od Biscana nakon tekme. Imamo li nekog tko zna citat sa usana — Dinamosaur

Pitaj tovare, oni imaju privatnu čitačicu usana kad treba dešifrirat korespondenciju sudaca i oca baluna.
  • Papastrumf
    24.5k

Em je igrac Rijeke, em Crnogorac. Sramota od komentatora. Ne kuzim zasto uopce spominje Rijeku i njihove igrace dok komentira utakmice dinama!?
  • Dinamosaur
    3.6k
    cini mi se kao da je zadnje reko "to se tako ne radi znas"..
    Isto vrijedi i za tvoj odgovor,jbli te tovari
  • deda
    48.5k
    Jebe se vama kad niste smjeli razbit tv :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.