• Nino Bule
    11.5k

    Cijelu sezonu tako, svaku ozbiljniju utakmicu izgledamo bolje ali uvijek protivnik blizi golu
  • Ludovic IX
    5.5k
    Sjećam se derbija. Prvo poluvrijeme naši 3 puta bolji i onda drugo nas nema
  • Droljo
    5.1k
    Stoperi i vezni hodaju u 75 minuti. Nisu niš zaslužili. Baš zvjezdice. Treba to provjetrit
  • Nino Bule
    11.5k

    Milan doma, salzburg doma isto, dobrih 60 minuta bolji sa hrpom prilika a primis po 2,3 iz 4 poluprilika, protiv hajduka bolji prvo pol dosta ali nije tu bilo sansi osim one rukavinine solo akcije.
  • Mlađi referent
    10.7k
    Znači loše danas?
  • Orc123
    5.1k
    Senzel nije trener za Dinamo, igraci su samo njegova preslika....ima kvalitete ali nismo momcad....to je bilo jasno i to sam napisao jos kad su igrali LP. Senzel meni jedan od gorih trenera koji rade u Dinamu.
  • marcio amoroso
    32.4k

    Smiješno. Nema tu igrača koji može pomoći prvoj, a i igra je užasna. Bekovi kao da su došli iz šeste lige. Posebno ona dva lijeva beka :monkey:
    Očekivao sam da će Lukanić i Vrbančić gospodariti sredinom, ali ništa. Baš loše.
  • Nino Bule
    11.5k

    Bolji al nista posebno prvo poluvrijeme, iako su fulali jedan zicer (rukavina s 4 metra prakticki prazan gol) i koscevic 1v1, drugo lokomotiva nije mogla preci centar i moralo se nesto od prilika zabit ali mi pali oni se vratili, slozili par sansi i zabili. Na kraju zasluzeno lokomotiva jer tih 20 min kojih su bili bolji su bili blizu gola.
  • og1986
    2.9k
    Bit će veliko čišćenje u svim mlađim kategorijama.

    Zadnje dvije sezone užas.
  • Orc123
    5.1k
    Omladinski pogon je u ogromnom padu i tu treba prvo krenuri u rjesavanje struke jer ocito neki treneri ne pripadaju tu gdje jesu. Previse se kod nas gleda sirovi talent ali bez puno rada na psihi i fizickoj komponenti vecina od tzv. Velikih talenata zavrsit ce ko Halilovic. Vrbancic i Rukavina imaju kvalitete. Tu su neki hvalili Koscevica, a on trenutno ni blizu seniorskog nogometa. Gurlica opet na zadnjrm veznom sta nrma nikakvog smisla, covjrk dominira skokom i trrba ga razvijati na stoperu, zivkovic takodjer zanimljiv.....ostalo nije vrijedno spomena....bekovi katastrofa, nije bilo Sakote pa ne znam sta on moze. Izdvojio bi Rukavinu, Vrbancica, Gurlicu ali na stoperu, i Zivkovica, Lukanic mozda to je slabo za sad. Svi ti momci nrmaju kaj jos raditi u prvih 20. Prve ekipe...treba ih posuditi da igraju standardno u neke slabije klubove 1.hnl i u Sloveniju.
  • immerwieder
    1.2k
    nema tu igrača za ozbiljan nogomet,
    imaš 18 godina i nemaš snage za jednu utakmicu,
    igral sam prvu yu-ligu u hokeju sa 16 godina samo zato jer sam mogel giljati do besvijesti,
    a ne da padnem u zadnjoj trećini
  • Captain America
    14k
    Igor je najavio da će ih dosta vodit na pripreme. Ne znam kako će ti dečki izdržat Igorove zahtjeve koji će sigurno bit brutalni.
  • miro
    3.2k
    Meni se dopao mali Živković, ima smisla njegova igra i zna iznijeti loptu, a ovo ostalo, nadam se da je do trenera, a ne do individualnih ograničenja
  • OsamŠest
    2.6k
    Neovisno o izgubljenom kupu, odlična je ova momčad juniora što se individualne kvalitete tiče..

    Mislim da će veći broj trenera ovo ljeto napustiti klub.
  • xyz
    840
    Pitanje omladinske škole je pitanje budućnosti kluba i ako se tu pod hitno ne naprave promjene neće biti dobro. Treba počisti svu trulež koja se nakupila zadnjih par godina.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.