• Pop corn
    5.6k
    Ja ću ponoviti po stoti put. Ako netko misli da sve ovo zadnjih godina, ova borba, muka, patnja, grupe, pojedinaca, običnih kibica i teror koji je dobar dio njih trpio je borba protiv Mamića da bi došao neki drugi Mamić onda je potpuni retard. Ovo je borba za Dinamo koji će biti transparentan, profesionalan, vođen ne u sukobu interesa i u privatnom interesu već u interesu kluba. Demokratski (članski) sustav ili privatizacija ako ju prihvate članovi meni su ok. Imam svoje mišljenje, ali prihvatit ću mišljenje većine. Valjda se podrazumijeva da se hoće i uspješniji klub, a ne klub u županijskoj ligi.deda

    I noga u guzicu je korak naprijed....
  • Nino Bule
    11.7k
    Meni je samo zanimljivo kako su neki prespavali godine price o ovom i sad su najpametniji i znaju tko valja tko ne i kojim modelom bi se dinamo trebao vodit. Pa jel bolje ako nisi upucen sutit, procitat tuđe informiranije misljenje i jedne i druge i trece strane, nego bubat gluposti. Ili bar pristupit temi s otvorenim pitanjem da li je bilo pokusaja privatizacije, koji bi bili idealni uvjeti za takvo nesto itd.
  • deda
    28.7k
    Nemojmo se vrijeđat, nema potrebe.
  • deda
    28.7k
    Činjenica je da je elaborat o privatizaciji odbijen od organa države.
  • Neutralna zona
    33
    Što nije isto kao i prijava od strane navijača, zar ne? Napredujemo.
  • vjeko1701
    5.9k
    Svejedno je dokaz da je postojao pokušaj koji je propao. Dovoljno da opovrgne tezu da bi privatizirali da su htjeli.
  • Neutralna zona
    33
    Da li znaš koga se bira u tim jebenim modelima?
  • deda
    28.7k
    Nisam rekao zbog čega je odbijen. Netko je reagirao, da li bi nepravilnosti bile uocene bez prijave ne znam.
  • Pop corn
    5.6k
    Činjenica je da je elaborat o privatizaciji odbijen od organa države.deda

    Što nije isto kao i prijava od strane navijača, zar ne? Napredujemo.Neutralna zona

    Odbijeno je na temelju prijave od strane članova kluba. I tu prijavu nije mogla niti država sa svim organima odbiti jer se jebeno išlo kršiti ZOS. Amen!

    Da li znaš koga se bira u tim jebenim modelima?Neutralna zona

    Predsjednika kluba. I ključna riječ - bira se! Ne instalira. Amen
  • Nino Bule
    11.7k
    Polako, jos par stranica pa ce neutralni skupit sve informacije o događaju prije par godina. Nije mu za zamjerit ipak on zna tko kako i kada bi privatizirao da je htio.
  • Neutralna zona
    33
    Točno, predsjednika. Na temelju čega?
  • The Undertaker
    4.3k
    Kolega, u ovom trenutku se ne odlučuje o nikakvim modelima. Bez obzira što mislili o dosadašnjem upravljanju klubom, tome je došao kraj. Politika je odredila tako i tu više povratka nema. Netko mora preuzeti operativno upravljanje klubom dok, opet politika, ne odluči što će dalje s njime tj. koji organizacijski model će se implementirati. Šimić vjerovatno nije najbolje i dugoročno rješenje ali to za sada i nije toliko bitno.
  • deda
    28.7k
    Mene zapravo ne smetaju ovakve rasprave, dapače. Poučne su. Ono što me malo smeta je što zapravo ne mogu registrirat što Neutralna zona hoće reći. Onak prosto prosireno u par rečenica. Šta je bilo dobro, šta nije, kakav treba biti statut, kako danas birat a kako sutra upravu? Što bi ti htio? Nemoj odgovorit privatizacija, jer sam već rekao da ona nije realna u ovom trenutku. Daklw što sad i kako napraviti da Dinamo bude dobro vođen. Bez ovog ti rasprava zvuči samo kao piljenje, kontriranje, a to se svaki dan od baba na placu naslušam. Reci što hoćeš.
  • Pop corn
    5.6k
    Točno, predsjednika. Na temelju čega?Neutralna zona

    pogledaj dokumentarac... :wink:
  • Zagi
    5.6k
    The Figo Affair: The Transfer that Changed Football
    Ovaj?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.