• ksapi
    2.2k


    U dobrom smjeru ides. Mi svi koji pratimo HNL, a pogotovo drugu ligu imamo prednost nad bookijima i ostatkom trzista (ljudi koji se klade na nase lige, a nisu iz Hrvatske). To ekspertiza na ligama koje pratis ti daje mogucnost doci do valuea, recimo kod Rijeke nije bilo uracunato da su puno bolje poslozeni nego u prvom dijelu sezone i zato je tu bila greska.

    Opcenito nogomet je tezak sport za kladenje, pogotovo ishodi jer je prakticki jedini sport u kojem mozes biti bolji na terenu i ne pobijediti, cak nekad i izgubiti. Primjera je mali milijun.


    Nazalost to ne smijem, zaposlen sam u firmi koja mi to ne dopusta. Ako bude nekad neke prilike vrlo rado :)
    I ako bude nekih rukometnih tipova ovdje mogu vam prokomentirati, pogotovo oklade na igrace over/under.
  • rob ljubavi
    774
    Eto jedan value za danas , igrac Efesa, Clyburn više od 15.5 poena... Micić je OUT , a recimo usporedite li tu granicu i kvotu u dvije naše poznate kladionice , u jednoj je kvota 1.85 , a u drugoj 1.50, dakle kvota pada/granica raste.

    Što se tiče osjećaja, Swiatek bi u hendikepu trebala pobjediti Gauff, prepusta suparnicama 2-3 gema po meču, a tako i samoj Gauff u zadnjih par međusobnih
  • ksapi
    2.2k


    Da bi tu dokazao value trebao bi vidjeti koliko Clyburn zabija u utakmicama bez Micica sa slicnom minutazom kao sto danas ocekujes + protiv suparnika slicne kvalitete (nije isto zabiti 20ak koseva na 100 poena svoje ekipe ili na 80).
  • rob ljubavi
    774
    Slažem se, ali evo svjež primjer, posljednja utakmica koju suc igrali u domacem prvenstvu i dobili u egalu, sa 83 poena, bez Micica, Clyburn je zabio 25.

    Dok je recimo, u zadnjem medusobnom dvoboju Asvela i Efesa pocetkom godine Clyburn ostao na 15, a Micic je igrao i imao 22 poena ( zabili su 78 ).

    Posto su u gostima i bez Micica, ne ocekujem blowout i mislim da ce Clyburn povuci, a ide u prilog sto se ne libi sutnuti dosta trica tijekom utakmice. U euroligi je na prosjeku od 17.1 poen ( na 17.5 ga recimo ne bi igrao, na 15.5 i kvoti 1.85 mislim da vrijedi igrati )
  • ksapi
    2.2k
    Na pocetku sezone je vidim zabijao dosta vise, pala mu je nesto minutaza bila, ali s ovom zadnjom ligaskom mi se cini da je dobar par. Eto, skolski primjer dobre oklade na igraca (iako su kod igraca uvijek underi bolji i laksi za pogoditi jer se uvijek moze dogoditi sut 3/12 i slicno).
  • ksapi
    2.2k
    Btw, on je na bet365 na 17.5 i to s rusen kvotom na over tako da je tih 15.5 vec prema tome promaseno :)
  • superhik
    10.4k
    Mogli bi napraviti neki Zona kladioničarski račun s nekim pologom. Na kraju mjeseca sav plus ide u dobre svrhe, tipa za rad grupe.
  • rob ljubavi
    774

    upravo tako, recimo sinoc je i jos jedan igrac iz te ekipe bio na 2 poena manjoj granici nego danas

    Nitko ne garantira da ce proci , ali da je granica vrijedi za isprobati - vrijedi

    Edit: granica podignuta na 17.5
  • ksapi
    2.2k


    A ako bude minus tko ce ga pokrit? :)
  • ksapi
    2.2k


    Cijela poanta je da imamo value na koefu 1.85 na margini 15.5.. prema ovom sto je na bet365 (over 17.5 po koefu 1.64) realan koef za nasu okladu bi bilo 1.40ak sto nam daje value.

    Ovo danas ne mora proci, ali na 100 ovakvih oklada ce sigurno biti plus jer se na tom vecem uzroku puno smanjuje utjecaj srece/nesrece. Naravno, sve uz uvjet da ispravno odredujemo realan koef :)
  • superhik
    10.4k
    oni koji su voljni sudjelovati i u pologu :smile:
  • marcio amoroso
    32.5k
    Programirani plus na kladionici postoji. Jednostavno uzmeš jedan par i igraš x. Ako ne dođe duplaš ulog. Dok dođe u plusu si.
    Primjer:

    1 euro * kvota neriješenog od 3,30 je 3,30 (plus od 2,30)
    2 eura * 3,30 je 6,60 (plus od 3,60)
    4 eura * 3,30 je 13,20 (plus od 6,20)
    8 eura * 3,30 je 26,40 (plus od 11,40)

    I tako dalje i tako dalje. Znači kad god dođe neriješeno plus si.
  • Ludovic IX
    5.5k
    Sam da ne fulas 20 puta zaredom pa moraš kuću i ženu prodati da imaš za dug
  • marcio amoroso
    32.5k

    Koeficijent kaže koliko je čest neki rezultat. Svaki treći rezultat je neriješen, ali naravno da može doći do neke nesreće i nekog ludog niza. Ja sam to igrao prije desetak godina i čak mi se desio taj niz, ali je na kraju dobitak bio vrhunski.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.