• LovroZG
    1.3k
    Ne pecajte se na trola.
  • martens
    323
    ne bi vjerovao šta sve trol može. ovakva uporna i bezobrazna propaganda se danas plaća suhim zlatom, ne bez razloga. tako da kad se odgovara, ne odgovara se trolu, nego onome ko to čita.
  • Mlađi referent
    10.4k


    Sve kaj si napisao, čak i da je istina (a nije), ne čini Šimića manje sposobnim čovjekom za vodit Dinamo. Ti možda sporiš Šimićevu dinamovštinu (što je iskreno samo po sebi smiješno), ali on je na više planova ostvaren čovjek i definitivno ovom klubu može dat puno, sigurno više nego ovi kaj su sad ovdje
  • Captain America
    13.4k
    Neki bi trebali shvatit da je nogomet biznis. Sigurno je mali Pep nosio dres Citya ili Ancelotti Reala i bio član kluba od rođenja. Uozbiljite se, za ove sada je svemirski brod. A reć za nekog ko se usprotivio manijaku dok su ostali govorili "ne bi se štel mešat" da ne voli Dinamo je ispod svake razine.
  • Efes Pilsen
    6.8k
    Za predsjednika je bitno da moze privuc sponzore i stvorit logistiku za funkcioniranje kluba. Cak bi tu funkciju i uvjetovao dovodenjem sponzora. Sportski mora imat dobre veze i pregovaracke sposobnosti. Procjenu igraca ionako rade skauti, programeri, pa u krajnjoj liniji i trener doda svoje da ili ne.
    Bivsi igraci su cesto sportski direktori i to je ok. Samo sto bi ja zelio da to bude neko s iskustvom na toj poziciji. Znaci nebitno jel bivsi igrac nego jel mu Dinamo prvi posao ili ne.
    Od svih napisanih pizdarija mene u oci bode ovo s 'liderima' pa bi htio imena da mogu usporedit od aktualnih..
  • miro
    3.1k
    Prije svega, sve je bolje od ovoga kaj imamo sad. Meni se osobno Dario Šimić ne čini kao neki veliki potencijal za vodit Dinamo. Znam da ima nekoliko firmi, pa očigledno nekog smisla za biznis ima, ali po svim intervjuima koje sam pogledao s njim, nisam primijetio da je neki kapacitet, nadam se da griješim.
  • Ali
    1.9k
    Lijepo je deda rekao (inace nick koji ima od mene najveci respekt) , demokracija !
    Iznio sam svoje vidjenje, pa kaj moram biti kao u cccp '60 tih, ak netko kaze D.Simic novi predsjednik, da svi kazemo DA !. Ostali mrsh u gulag jer si za staljina.
    Nisam trol, nisam za krimosa !
    Navijac od rodjenja.
    Imao sam par puta priliku biti u vecem drustvu gdje je bio i buduci predsjednik. Nije me se dojmio, pobrojao sam jos par medijskih zapisa koje su mi ostale u memoriji. Kaj sad trebam raditi press cliping da izvucem detalje i jeli rekao ili je novinar fabricirao...
    Samo sam uzeo demokratsko pravo i rekao da me se nije dojmio i da mi nije za celnog covjeka Dinama.

    A ovo jeli milanista ili dinamovac, naravno da nije presudno, nego je u kontekstu naslova "bivsi kapetan plavih..." jer se to istice kao osnovna referenca. Pa sam se stoga na nju osvrnuo. Jer je kontradiktiran. Tak je bilo i sa Loksom, godima je pljuvao taj model suradnje i navodio koliko dinamove love ide u loksu, pa kad je rjesavao sina kroz loksu usao u nadzorni ili upravu iste.
    Zasto nebi bio netko izvan nogometa, kaj znam onak na prvu, Damir Sobol, covjek uspjesan , prodao je Alphabetu svoju tvrtku, znaci da zna od 1 napravit 100 ! Takav nam treba.

    Ponavljam nemoramo svi kao ovce u jedan tor, ima ljudi koji misle drugacije. Zato i postoji Zona da moze svatko reci misljenje.

    Nemam kandidata, tj. one za koje mislim da bi bili dobri predsjednici, njih to ne zanima. Da bih volio da se javi deset kandidata pa da mogu negdje doci i zaokruziti nekog, bih. Sad kako vidim bit ce kao i u sdp i hdz jedan kandidat na listi za predsjednika, a to nije moj djir.

    Inace, ovu temu na zoni sam izbjegavao jer nisam pravnik i mislim da nemam dovoljno znanja i vjestina da mogu doprinijeti , neznam statut niti kako se slaze skupstina...
    Znam da je Antolic ljigavac i da mi nije bio drag ni kad je u nekim emisijama se kao nadmudrivao sa hajdukovcima, prepotentan mi je bio a bez znanja i vjestina. Pravi murjak. Kad se spominjalo da bi on bio predsjednik mi je bilo muka.

    U konacnici, ak vecina kaze D.Simic, ok, nebudem kao ni radi njih 50 ranije prestao ici na tekmu bodrit svoj klub. Ali mogu reci da nije moj izbor.
  • Ludovic IX
    5.2k
    možda si josipa slušao a ne daria..a opet i josip je uključen u vođenje ovih vivas barova tako da obojica imaju mozga
  • Nino Bule
    11.3k

    Ne trebaju svi u jedan tor niti mislit da je dario komoetentat za bit clan uprave ili sd, problem je sto je tvoja argumentacija priglupa
  • Ludovic IX
    5.2k
    kakav budući predsjednik? misli mda će on bit sportski direktor. mumija ostaje...

    piše se da šimić mjenja antolića.. na mjestu čega. Antolić je bio član uprave, ne njen predsjednik.
  • Captain America
    13.4k
    nisam primijetio da je neki kapacitetmiro

    Čovjek je skaut Milana. Sama ta činjenica govori dovoljno o njegovim vezama u nogometnom svijetu jer to je "malo" ozbiljnija razina od Marijana Vlaka i sličnih "skauta" zaposlenih trenutno ovdje. Za posao koji će radit veze su ključne tako da je nekoliko razina iznad trenutne garniture u klubu. Isto tako Dario dolazi u klub s ogromnim budgetom bez dugova kojem tek trebaju sjest masne pare od bonusa u odnosu na konkurenciju i moći će se raspištoljit za razliku od recimo Nikoličiusa.
  • SAS1987
    13.3k
    Procjenu igraca ionako rade skauti, programeri, pa u krajnjoj liniji i trener doda svoje da ili ne.Efes Pilsen

    Nece se nama u odabir igraca mjesati treneri i skauti.

    Meni se osobno Dario Šimić ne čini kao neki veliki potencijal za vodit Dinamo. Znam da ima nekoliko firmi, pa očigledno nekog smisla za biznis ima, ali po svim intervjuima koje sam pogledao s njim, nisam primijetio da je neki kapacitetmiro

    Ja sam uvjeren da je Dario Simic odlican potencial za clana uprave. Pogotovo kada se ga stavi u kontekst pandura, Vlatke i Amre.
  • miro
    3.1k
    slažem se, ali mi nije za predsjednika kluba, ili nekog tko će vuć strateške poteze, samo to
  • Armagedon13
    958
    Mislim da Šimić ima potencijal za člana uprave zaduženog za sportsku politiku.Amra otpada,što je sa Vlatkom?Ona je u pantelijinom taboru.Stari "lopuža" ih sve ....
  • Zagi
    4.9k
    Otkuda sada ovaj narativ da će Dario biti nekakav predsjednik?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.