• Dammir10
    266
    Čačić znači ima plaću 1 milijun eura+bonusi.

    Lijepa plaća za nekoga ko bi taj posao radio i za 3000 eura mjesečno jer on sa 70 godina nije baš vruća roba na tržištu i da nije u Dinamu jedine opcije bi mu bile nekakav Šibenik ili nekakav slovenski prvoligaš gdje bi radio za 2-3 tisuća eura mjesečno.

    Čini se da ova pressica označava definitivan kraj Mamićevog utjecaja u Dinamu. Diže i on polako ruke od svega jer je svjestan da cijeli državni aparat (HDZ+Možemo) stoji iza Antolićeve opcije. Kada politika nešto želi politika će to i učiniti i nijedna klupska skupština ne može spriječiti ono što premijer i gradonačelnik žele. Mamić je toga svjestan. Jedino je dobro što smo iz ove pressice saznali neke insajderske informacije o Ademiju, Čačiću, Oršiću, Pjaci, Brekalu, Omeragiću, Periću itd.
  • Papastrumf
    9.9k
    Nekome tko na bilo koji način brani lopovskog četnika nije mjesto na ovome forumu. Bilo kakva usporedba s ovim njegovim drotovskim namještenikom tu uopće nije bitna.
  • Ludovic IX
    5.5k
    Saznao si gomilu laži još. Ne vjeruj govnetu niti jednu rijec
  • Nino Bule
    11.5k
    saznali neke insajderske informacije o Ademiju, Čačiću, Oršiću, Pjaci, Brekalu, Omeragiću, Periću itd.Dammir10

    Super si informacije saznao, i da je mamic npr organizirao hrvatski nogomet, dogovorio utakmicu sa SAD-om, sve istina naravno. Pogotovo ove informacije iz kluba di on nema neki interes lagat u svemu tome.
  • Crusades1986
    9.8k
    Jebote nakon mnogobrojnog (uključujući i današnje) veličanja svih Dinamovih protivnika, rivala i smrtnih neprijatelja, slikanja sa raznoraznim četnicima, pijančevanja, pjevanja njihovih pjesama i ne znam ni ja čega sve ne, ovaj napiše da je napravio reprezetativan klub.

    Kak se zove taj sindrom jer Stockholmski je goli kurac naspram ovog.
  • Stihl
    3k
    Nemres mi reć da kod mamića ima bilo kaj pozitivno! Riječ pozitivno i mamić jednostavno nemre u isti koš.
    A u ovoj trenutnoj situaciji u kojoj se klub nalazi čak nemres ni rec ajmo odabarat manje zlo, jer ista razina zla su on i oni. Ugl.katastrofa...nadam se samo da ce jednom i zauvijek zdravac odjebat komplet iz kluba, a s njim također i svi ovi njegovi antolići, barišići, rožići i ini...
  • Oluja
    3.7k
    Ja godinama nisam pogledao niti jednu njegovu presicu niti naknadno citam izvjestaje. Taj lik mi se toliko gadi da je to nesto neopisivo i ne ignoriram ga iz inata nego jednostavno prirodno nemam snage niti zelje usati njegove proljeve. Nisam siguran jel time nesto dobivam ili gubim ali sam nekako mirniji.
  • Infinity
    15.2k
    Koliko god Mamić bio ovakav ili onakav, za ovog štrumfa koji će uništiti klub ako ostane u klubu duže od sljedeće skupštine je avion.xyz

    Sve to zbog transfera koji su odradjeni ili nisu odradjeni? Harao je Mamic u Dinamu jako dugo, radio transfere, imao moc da neke sprijeci, pa sta smo imali od toga? Slijepi navijac kojeg zanima rezultat vidi ovo:

    - Dinamo je prije Mamicevog bijega bio kanta za napucavanje u Ligi prvaka, a ponekad i u Europskoj ligi. U Ligi prvaka nismo mogli uzeti vise od tri boda, a uglavnom smo bili bez bodova.

    - Dinamo je nakon Mamicevog bijega u dvije Lige prvaka skupio devet bodova i do posljednjeg kola bio u borbi za prolaz dalje. U tri Europske lige grupu smo prosli svaki put, svaki put s dvocifrenim brojem bodova.

    - Dinamo je u trenutku Mamicevog bijega bio 77. klub u Europi, danas je 29.

    Sve osim toga je pametovanje sta bi bilo kad bi bilo. Mamic godinama radi transfere koji na terenu ne daju rezultat. Sad bi nam odjednom njegove ideje trebale vrijediti nesto. Da je taj covjek stvorio ekipu koja igra polufinale eurokupa ja bi rekao da ga se treba slusati po pitanju transfera. Ali nije, stvorio je kantu za napucavanje.

    U klubu ako ne znaju sta treba raditi, mogu ga nazvati, saslusati i uraditi suprotno. Prema njegovim pricama, izgleda da to i rade. I super im ide.
  • plavi67
    920
    kraj , stavljam potpis.
  • puxigadjurdja
    1.4k

    pozitivan na kolumbijski prah
  • The Undertaker
    4.1k
    To što je Mamić prošlost ne znači da nam je budućnost svijetla. Davanje Čačiću 1,5 milijuna nečega (ako je točno) je isto kao uzimanje na transferima. Da nešto ne štima u školi odavno je poznato. Nakon najboljeg Dinama u povijesti očekivao sam pad ali nećemo valjda tresnuti i raspasti se. Ključno je da li politika ima nekog normalnog da stabilizira stanje u klubu prije nego sve ode u papar.
  • Nema zaleđa Mikića
    1.1k
    7ubpa2xsuml37cq0.jpg
    Summa summarum svake njegove presice
  • Nino Bule
    11.5k

    Svima je jasno da s pandurom buducnost nije svjetla samo mamke nije nikakav avion, valjda je jasno da cacicevom ugovoru od milijun eura je alternativa ugovor od milijun eura darku milanicu, meni je to iskreno gore i garantiram da bi puno losije stajali i u europi i hnl ovu jesen da je partizanovac na klupi dinama.
  • Mr Anderson
    5.4k
    Nisam slušao presicu, nego malo čitam, malo mi frendovi prepričavaju. Mislio sam da će nekakve dokaze za nešto pokazati, a u principu samo još jedan monolog. Dugo on nije u klubu, ali za sve ga se pita. I boji se što će biti s Dinamom.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.