• Patak
    2.5k
    Za prvog Maria Pašalića Google baca na aktualnog nogometaša, drugu Elizabetu Google ne poznaje uopće.
  • BlueVelvet
    336
    Bio je popis u jutarnjem, ima slika ba jednoj od temi.

    Uglavnom dio su zaposlebici kluba, dio neki povjerenici, većinom iz Hercegovini i slična ekipa.

    I naravno bivši igrači, uvijek odani gazdi
  • Neki tip
    19.6k
    potpisnici za povratak Mamića, za ne boldane nemam pojma ko su i kaj su...Jaro

    Stavio sam ja, a mislim i @Eduardo (nisam vidio, pisalo se da jest) popis skupštinara s malim "CV-em" za većinu pa potraži i škicni.

    Edit: imaš na 8. stranici ove teme moj post s fotkama iz Jutarnjeg

    28. Tomislav RukavinaJaro

    Sori ak znaš, ali očekivao bih i da znaš za Duška Ljuštinu i Ivu Šuška, stoga ću ipak napisat da ovo nije T. Rukavina bivši nogometaš kako možda misliš. Ovo mu je imenjak i prezimenjak, direktor marketinga.
  • Logistika
    1.1k
    ucjenjivati protivničku upravu preko leđa kluba,ucjenama oko stadiona...tamo gdje je klubu rana vec 30 godina oni tu udaraju...ne moze smeće podnjeti sve iole svijetlo sto se dogodilo dok ga nema...ssd smo debili jer hocemo stadion...nedavno je slike objavljivao,on ima projekt i sve jebo li ga Barić i0yf7j30y2cl3fcg.jpg
    ...valjda samo Barić smije graditi,bas me zanima koliko mu je vec naobecavao novaca
  • Logistika
    1.1k
    4jnqe6of8su3lcoa.jpg
    ovaj primorac sto je stavio potpis,jel to ovaj isti?
  • Mr Anderson
    5.8k
    Mislim da nije, ali nisam siguran.
  • Neki tip
    19.6k
    ovaj primorac sto je stavio potpis,jel to ovaj isti?Logistika

    Mislim da nije, ali nisam siguran.Mr Anderson

    Je, to je taj.
  • TresnjevkaZG
    674
    Sjetimo se ove akcije...mozda bi trebalo ponoviti opet nesto takvoga.

    f6axatlxafbfj6sy.jpg
  • Oluja
    3.8k
    Jasno je da scenarij na kraju ne moze biti da kompletna uprava zavrsi kao Ceaușescu ali prizeljkujem bar da svi zavrse isprebijani u kontenjerima za smece ili razbacani ispod zapada
  • Vučko53
    191
    Je li Peternac član skupštine?
  • SAS1987
    13.8k
    razbacani ispod zapadaOluja

    Ko Poljaci u Dubravi :lol:
  • Logistika
    1.1k
    ali nije mi jasno da država toliko šuti...da država u svemu ne vidi problem. Njima je "pobjegao" ...međunarodna kriminalna organizacija navalila na najjači klub države i nikom to nije problem??? Uvijek sam govorio da je kod nas kriminal spram srbije viši level...svi su gospoda i svi u talu...ali ovi su se poceli preko medija prozivati kao u Ranama. Antolić i kompanija ako ovo ispuše po meni mogu selit iz ZG. Jebena je ovo igra,ovo se inace kod nas ne dogada barem ne ovako javno. Takav sam lik uvijek zamisljam i najgore scenarije,da se govno nekako ne daj Bože vrati...stajali bi u redu,išao bi live kako mu se ispričavaju...sta je sa onom njegovom tužbom Europskom sudu za ljudska prava? Jbt zivot rak te ubije,mi smo izvukli paranoidnu shizofreniju...mozes zivjet 50 godina u kaosu,ja se vise ni ne sjecam koja je bila zadnja tekma a da ovaj nije bio taj neki "izvrsni" kurac ...da se takva gomila seljobera danas pokušava izrugivati svima,strasno
  • Logistika
    1.1k
    ono je za njih gospodski...ove bi trebalo ovako
    https://youtu.be/d6EWEZPO28Q
  • Mali dioničar
    15k
    Ako će na Skupštini prijedlog mamićevaca biti novi sastav Uprave i IO, a moguće i NO, i druga struja treba predložiti svoj sastav svih tih tijela.

    Recimo moj prijedlog za Upravu su Zvonimir Boban, xy poslovni čovjek Dinamovac i Amra zbog kontinuiteta i jer je radila i sa Uefom i ostalim udrugama klubova i siguran sam da je kvalificirana za mjesto u Upravi.

    Ne znam koga bih predložio u NO i IO, ali bi svakako bilo dobro do kraja istjerati na čistac “legende” iz Skupštine.

    Ako dignu ruku za Zorića u odnosu na Bobana, ok, onda znamo da su stopostotna smeća od ljudi. Ako im smeta Antolić, treba im dati prijedlog Uprave bez Antolića. A ni on nema pravo srati na takav prijedlog.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.