• Infinity
    15.3k
    Boljih utakmica sam gledao u nizim BH ligama, al drago mi je da su se ljudi zapalili za ovu utakmicu i da je pobjeda tu :grin:
  • vafenss
    233

    :wink: :strong:
  • Remiza
    51
    BRAVO CIBONA,vrhunska atmosfera!
  • BBB Sibenik
    4k
    Top atmosfera, kakva povezanost publike i ovih momaka! Evo već po ko zna koji put pohvale za Boyse koji su dizali atmosferu i vodili ih do pobjede u ključnim trenucima.
  • Keyser Soze
    8.2k
    Ove godine imamo prvake u nogometu, košarci, muškom i ženskom rukometu i muškoj i ženskoj odbojci!
    Zagreb se baš probudio za naše klubove, vodili smo Dinamo do titule, a sinoć i Cibonu u fantastičnoj atmosferi kakvu ovaj klub i ovi dečki zaslužuju.
  • masacusec
    3.1k
    Europa ima novog ufc prvaka u poluteškoj kategoriji.
  • Eduardo
    17.6k
    Taman kad pomisliš da je Ferrari brz, dobar, stabilan... dogodi se ovo. Kvalifikacije im idu sjajno, a nikako da to pretoče u utrke zadnjih tjedana, dogodi se sušta suprotnost. S druge strane Red Bull iritantno dominantan...
  • db-izbjeglica
    12.9k
    Pa ne znam, meni takvo što savršeno odgovara nečemu talijanskom...
  • og1986
    2.9k
    Sainz sve više pokazuje da se teško nosi s pritiskom možda je dobar za F1, ali ne i za Ferrari i trku za prvaka.

    Pogotovo jučer u kvalifikacijama, gdje je u zadnjem krugu se borio za pole position. Zeznuo je, dok je Leclerc taj zadnji krug bio savršen i najbolji.

    A titulu već po koji put zadnjih 15 godina će Ferrari sam sebi izgubiti. Baš nevjerojatno, ili se pokvari bolid ili oni nešto zeznu u taktici.
  • Guinness
    2k
    Taman kad pomisliš da je Ferrari brz, dobar, stabilan... dogodi se ovo. Kvalifikacije im idu sjajno, a nikako da to pretoče u utrke zadnjih tjedana, dogodi se sušta suprotnost. S druge strane Red Bull iritantno dominantan...Eduardo

    Katastrofa od dana, teška katastrofa.
    4 od 6 korisnika Ferarrijevih motora nisu završili utrku, nevjerojatno. Užas.

    Svatko tko je fan Ferrarija možda bolje da svoj F1 vikend zaključi nakon kvalifikacija.

    S druge strane Red Bull iritantno dominantan...Eduardo

    Zadnjih tjedana je bilo zanimljivo vidjeti hoće li se Checo Perez umiješati u borbu za titulu, tj. hoće li ga pustiti da se trka. Horner i ekipa su danas otklonili sve sumnje, ako ih je uopće bilo kod nekoga.

    Russell ni kriv ni dužan na postolju, Mercedes još uvijek užasno poskakuje i sve više se čini da nemaju pojma kako riješit taj problem u skorije vrijeme.
  • Eduardo
    17.6k
    mislim da se dugoročno gledano Perez ne može utrkivati s Maxom. Tu i tamo može zapapriti i uzeti koju pobjedu, ali ne može mu parirati u utrci za naslov. I danas je Max bio dominantan.

    BTW mislim da mali Schumacher nije dorastao F1 izazovu. Kad ima dobru startnu poziciju redovito skrši bolid, kad starta na začelju onda je potpuno bezopasan. Za sada mu je s ocem u trkačkim smislu zajedničko samo prezime.
  • Keyser Soze
    8.2k
    Nažalost, kako sad stvari stoje Cibona će se zauvijek ugasiti. Dug je oko 6 milijuna eura, lopovi su otišli neokrznuti pod krinkom dovođenja fantomskog investitora i to je čini se kraj.
    Gašenje Cibone je i gašenje mojeg praćenja košarke, a i mnogih drugih.
  • ZGBhoy
    1.7k
    Cekaj, fakat je do toga doslo?
  • Keyser Soze
    8.2k
    Da, dug je preko 30 milijuna kuna, prije par mjeseci se nova uprava hvalila investitorom koji hoda s 5 milijuna eura u džepu i spominjala nekakve Eurolige, dominaciju što je zapravo bila laž. Ciboni će oduzeti i dvoranu, već je nekoliko igrača raskinulo ugovore i gašenje kluba je najrealnija opcija. Ne znam je li se ikad dogodilo da klub osvoji duplu krunu, da mu zadnja utakmica u povijesti bude osvajanje titule prvaka države i da se onda ugasi. Mauro Lukić i Mario Petrović su možda i glavni krivci za ovo jer su bili najglasniji kak Ciboni grad ne treba dat novce, nisu prijavili Čavlovića i Bušića USKOK-u te su nas time gurnuli u najvjerojatnije gašenje.
  • Ludovic IX
    5.5k
    pa jel nije split bio u goroj situaciji pa je nekako preživio. nekako sumnjam da će doć ipak do toga. ali i sami smo si krivi za propast hrvatske košarke.

    talenti nam odlaze igrat u feeder klubove po srbiji..pozitivno je što je ovo vjerjatno dno pa valjda možemo samo prema gore
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.