• The Undertaker
    3.7k
    Dinamo je preuzeo i investirao u Lokomotivu kad je bila četveroligaš i nije zanimala nikog baš iz razloga da mu bude feeding klub koji će pripremati igrače za 1. HNL. To je od početka takav projekt. Mogao je tako uzeti bilo kojeg četveroligaša u ZG. Originalno je Lokomotiva zamišljena kao drugoligaš ali je, stjecajem okolnosti, proširenjem lige postala prvoligaš. Svoju ulogu odigrala je više nego dobro.
  • Mali dioničar
    13.4k
    feeding klubThe Undertaker

    Da, zato kao što rekoh ni nije kvartovski klub nego feeding klub.

    Svaki kvartovski klub mi Majera prodao u Samodoriu i gradio svoju priču dalje kroz novac prihodovan od te odštete. Roka Šimića jesu prodali direktno, sad ćemo vidjeti kaj će s tim parama.
  • The Undertaker
    3.7k
    Ne znam koliko si upoznat sa procesom selekcije ali kvartovski klub uopće ne može doći u poziciju da ima Majera ni u pionirima.
  • Mali dioničar
    13.4k


    A da? A Pjaca i Majer nisu potjerani iz Dinama?

    Pjaca recimo u ZET. A Brozovića je od pionira imao Dragovoljac. Kako definiraš Dragovoljac?
  • The Undertaker
    3.7k
    Ni Pjaca ni Brozović nisu prodani iz ZET-a i HD već iz Dinama. A rado bi ih ovi prodali, bez brige. Oni su ili greška u selekciji ili rikverc. Proces selekcije počinje odmah sa zagićima a ozbiljnije sa mlađim pionirima kad se prelazi na veliki teren. Najbolje pokupi Dinamo, zatim Lokomotiva a onda nekad Zagreb a sada Sesvete, HD, Rudeš, Gorica. S obzirom da je cirkulacija igrača velika, neki idu prema gora, neki prema dole i tu se događaju stvari kao sa Pjacom ili Kačavendom ili Brozovićem. To su tad još klinci, dosta osciliraju i teško je procijeniti što će biti od njih. Već sam prije napisao, najbolji mladi igrač kojeg sam ja gledao kao pionira je Baturina dok je još igrao u Splitu. Drugi najbolji pionir kojeg sam ja gledao danas uopće ne trenira nogomet.
  • Eduardo
    16.8k
    U Nizozemskoj na utakmici između NEC-a i Vitessea srušio se dio tribine s navijačima. Navodno nema ozlijeđenih.

  • markoli
    1.6k
    Nisu li u Nizozemskoj bili oni problemi s krovovima prije par godina? Twente i onda kasnije AZ.
  • SAS1987
    13k
    da. Infrastruktura im izgleda super ali izgleda da imaju ozbiljne probleme u konstrukcijama jer nije normalno da se sruši tribina. Kada vidim ovakve scene i kada se sjetim onog mosta u Genovi uvjek razmišljam koliko je naš istok bio uopče siguran prije potresa.
  • Eduardo
    16.8k
    je, vjetar je srušio dio krova na stadionu AZ-a, nije bilo ozlijeđenih jer je bilo prazno. Stadion star 13 godina u tom trenutku.

    Twenteow se tijekom renoviranja urušio tj. isto krov. Tamo je bilo ozlijeđenih i mrtvih radnika.

    Kad ideš na HNL, a posebno Maksimir bar znaš da riskiraš živu glavu dok Nizozemci izgleda to fino šminkaju.
  • Neki tip
    18.3k
    Htio malo pogledati Rapidov stadion na fotkama i pročitati o njemu (kao da na ovoj temi nije bilo dovoljno.. :lol: ) i odem na stranicu https://www.stadiumguide.com/ (btw sjajna, ja je dosad nisam pretraživao, ali vjerujem da ovi naši stadionski fanatici na Zoni jesu :)) i bome imam što vidjeti dolje desno pod Most popular:

    5z33wsalxqq93onm.jpg

    Istini za volju, nije mi isti popis ako stranici pristupim preko mobitela.
  • Eduardo
    16.8k
    Barcelona je jučer predstavila projekt 'Espai Barca' vrijedan milijardu i pol eura. Osim stadiona raditi će se i hotel i multifunkcionalna dvorana.

    Sjajan video u kojem uz sve to nisu zaboravili promovirati i dodati još malo hypea za malog Fatija.

  • NitkoBitan
    10.6k
    Klub grca u dugovima, jedva ispune pola stadiona na ligaškoj tekmi, u losoj su formi i bas sad izbacuju taj video novog stadiona. Meni se cini da je ovo vise smirivanje strasti navijaca nego realan projekt.
  • deda
    26.3k
    Nosači krovne konstrukcije napreduju na sjeveroistoku.

    img_20211018_122703-jpg.2219401
  • ZgBlue
    462
    Na 15:20 je Maksimir

    "It's not a bad stadium for what it is"
    "Very blue"

    Jadan se muči da ga bar nekako pohvali :lol:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.