• xavier
    11.1k


    Misliš najglasnije u Europi? Ukupno je peti, iza 4 američka stadiona od kojih je najglasnije buka zabilježena na Arrowheadu (142,2).

    No radi se naravno o "trenutnoj" buci za mjerenje rekorda.
  • Infinity
    15.3k
    Moguce da je Europa, davno sam citao o tome.
  • Eduardo
    17.6k
    https://novavideo.dnevnik.hr/product/emisije/1198-provjereno

    Ne znam jeste li gledali provjereno sinoć, u Venezueli se nalazi i jedan dinamovac, u teškom stanju kojemu je svaka pomoć dobro došla.
    Na videu možete pogledati negdje od 39:30...

    Hvala ekipi za pohvale oko videa :D
  • 000
    941
    Samo u Europi 28 pogodaka. Dodaj tu HNL i kup. I kako sada odabrati neki top ten, osobito ako znas da je no.1 neprikosnoven?
  • BluePhone67
    3.3k
    Upravo na Nova tv rekli da je gotov mural na Klaki u Dubravi za Ivana Turinu. Ako je netko blizu neka uslika ili naleti na slike neka stavi ovdje
  • Bosna86
    11.6k
    yinl2mb06aj4lt2n.png
    Crni Gavran sa 70% rjesava tovare i kup
  • Nat Murdo
    29

    Jel bi bilo izvedivo čovjeku poslat člansku majicu? :smile:
  • 000
    941
    Upravo na Nova tv rekli da je gotov mural na Klaki u Dubravi za Ivana Turinu. Ako je netko blizu neka uslika ili naleti na slike neka stavi ovdjeBluePhone67

    https://www.instagram.com/p/BxAqenugC5q/
  • BluePhone67
    3.3k
    s1sqavh92j0b6wpz.jpg
    yyq6ofoq9zynllqo.jpg

    Sn 04.05.2019
  • BluePhone67
    3.3k
    Zadnjih 5 susreta Dinama i Lokse je u korist Lokse. 2 pobijede Dinama, 2 Lokse i 1 nerijeseno, ali Loksa ima bolju gol razliku :scream:

    Sto ti je statistika kada si uzmes sto ti pase.
  • Krizy
    36.6k
    U svakom prijelaznom roku spominju se mnogi igrači u fokusu Dinama, tako da je nekad zanimljivo vidjeti gdje su završili. Naravno, tko zna kako bi se snašli u Dinamu, bolje ili lošije nego u trenutnim klubovima.. a i nemamo šta prigovarati da ne netko od njih mogao biti bingo, nakon ovakve fantastične sezone Dinama.

    Fabrice Ngah (LB,21,Kamerun) - početkom 2019.promijenio je klub, ali ne i ligu. Marokanska Raja Casablanca kupila ga je od El Jadide za 250 tisuća eura. U 12 utakmica gol i asistencija. TM vrijednost mu je 650 tisuća eura.

    Damien Da Silva (CB,30,Francuska) - iz Caena otišao besplatno u Rennes. Odigrao 45 utakmica i osvojio kup. Možda čak i najbolji na ovoj listi. TM vrijednost mu je 5 milijuna eura.

    Gabriel (CB,21,Brazil) - Dinamu je realno bilo previše iskrcati oko 4 milijuna eura za njegov otkup. Ostao u ove sezone odličnom Lilleu, s vremenom se izborio za minute, u zadnje vrijeme čak i standardan u prvih 11. Odigrao 13 utakmica, zabio protiv PSG-a. TM vrijednost mu je 1.5 milijuna eura.

    Thievy Bifouma (LW,26,Kongo) - čak je i bio na Maksimiru, sve je bilo dogovoreno a onda je tražio višs novca i odustalo se od njega. Možda i bolje jer je u 6 mjeseci promijenio 2 kluba. Besplatno iz Sivasspora u Ankaragücü a zatim u Malatyaspor. Kombinirano 22 utakmice, 1 gol i 3 asistencije. TM vrijednost mu je 1.25 milijuna eura.

    Damian Le Tallec (DM,29,Francuska) - iz Zvezde u Montpellier bez odštete. Odigrao 33 utakmice, zabio 3 gola uz 1 asistenciju. TM vrijednost mu je 4 mil.eura.

    Carlitos (CF,28,Španjolska) - Legia ga "ukrala" Wisli za 450 tisuća eura. U 41 utakmici 18 golova i 7 asistencija. Drugi strijelac poljske lige. TM vrijednost mu je 2 milijuna eura.

    Cristian Lema (CB,28,Argentina) - iz Belgrana otišao besplatno u Benficu, gdje je odigrao samo 2 utakmice pa otišao na posudbu u Penarol, u kojemu je odigrao 12 utakmica i zabio 2 gola. TM vrijednost mu je 2.5 milijuna eura.

    Cristian Erbes (DM,29,Argentina) - početkom godine Karpate zamijenio paragvajskim Nacionalom bez odštete. Odigrao 12 utakmica. TM vrijednost mu je 70p tisuća eura.

    Rafael Kurzawa (RW,26,Poljska) - nakon sjajne sezone u Gorniku preselio u Amiens besplatno. U 14 utakmica samo 1 gol pa odlazak na posudbu u Midtyilland gdje je u 7 utakmica zabio 1 i asistirao za 2 gola. TM vrijednost mu je 2 milijuna eura.

    Laurens de Bock (LB,26,Belgija) - iz Leedsa otišao na posudbu u Oostende. Odigrao 19 utakmica i postigao 2 gola. TM vrijednost mu je 1.3 milijuna eura.

    Fernando Karanga (CF,28,Brazil) - odličnu sezoni u CSKA Sofiji naplatio odlaskom u kineski Jianye za 3.4 mil eura. U 8 utakmica zabio 5 golova i upisao 1 asistenciju, no zbog ozljede trbušnog zida otišao na posudbu u brazilskog četvrtoligaša Nacional SP, kako bi doma našao formu. TM vrijednost mu je 2.5 mil.eura.
  • deda
    28.1k
    Mali izvještaj iz Širokog. Na posudbi tamo imamo dva igrača. Bornu Petrovića i Matu Stanića. Učinak ovog proljeća vrlo slab, svaki po jedan gol u kupu u kojem su dobili i nešto ozbiljnijih minuta. U prvenstvu vrlo slabe uloge, uglavnom rezerve bez učinka. Neki mali Stipe Jurić danas zabio hattrick Slobodi, ukupno ove sezone 6 golova. Hvale ga, ali hvalilo se i Menala. Daleko je Bosanska liga od nas, jako daleko, bez obzira koliko neki pljuvali po našoj.
  • BluePhone67
    3.3k
    bsrmqrrzah9a41un.jpg
    twpk3xksaop3wj1o.jpg

    Sn 05.05.2019
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.