• Smotanihaker
    882
    To Andrić opet promašio penal. Ne bi on to trebao pucati vise.
  • 000
    949
    Ne daju dresove, jer ih sad kao moraju placati :cool:
  • BluePhone67
    5.2k
    Ne daju dresove, jer ih sad kao moraju placatiCavalera

Da, da jbt. Sada si me sjetio kako mi je Situm prodao foru, kao kasnije sada jos igra u njemu i kasnije izadje na poluvremenu i pravi se grbav. :nerd:
  • deda
    38.6k
    Umoran sam kao pas od košnje, ali samo da pozdravim našeg kolegu Smotanihaker. Dobrodošao na Zonu Dinamo!
  • Smotanihaker
    882
    Hvala deda na pozivu.
  • BluePhone67
    5.2k
    yq1x56q9c7jcuhu4.jpg
    7k5sqo9hkecz1rvj.jpg

Sn 02.05.2019
  • BluePhone67
    5.2k
    Proslo je 6 godina od kada nas je prerano napustio Ivan Turina, povodom godisnjice smrti Ivan ce u svojoj Dubravi na Klaki dobiti kroz vikend i mural od strane BBB-a i navijaca Dinama. U Zagreb su takodjer vec stigli tradicionalno navijaci AIK-a na druzenje sa nasim navijacima gdje ce postaviti vijence na grob nasega Joje.

rftcz16mrvyld1nb.jpg
  • BluePhone67
    5.2k
    Bjelica lijepo odgovorio na temu Majera i Bare.

Ukratko

Nitko, bas nitko nije iznad kluba. Niti jedan igrac, trener, manager, niti bilo koja druga osoba. Dinamo je na prvom mjestu i tako ce biti dok god sam ja u klubu. Ne odlucujem ja tko ce igrati, vec sami igraci i njihov rad i doprinos na terenu, za momcad i klub.

Amen
  • deda
    38.6k
    Amen
  • reziser
    7.6k

deda zatvorio temu :lol:
  • deda
    38.6k
    Svim članovima foruma samo želim reći da se ne uplaše. :wink: Naime, dobili smo i prvog donatora tj. partnera čiji gif se pojavljuje na temama. Grupica fanatika (volontera) koja je pokrenula cijelu ideju projekta i na koju troši velike količine vremena i sredstava trebati će svaku potporu. Prije svega u vidu suradnje, razmjene informacija, pozivamo sve zainteresirane da se priključe timu i stvaranju pozitivne energije oko našeg napaćenog kluba. Da se ovaj post ne bi izgubio u bespućima foruma uskoro će se pojaviti i gif sličnog sadržaja koji će Vas pozvati na suradnju u raznim oblicima. Hvala ekipa za svu podršku koju ste pružili do sada prisustvom na forumu. Idemo dalje još jači. Samo Dinamo, samo Građanski.
  • 000
    949
    6TLqjSB.jpg

Ovo je slika sa SLUŽBENOG Bayernovog YT profila, na kom će biti live prijenos finala.
    Sad zamislite da mi stavimo Bayernov grb iz trećeg rajha.
  • marcio amoroso
    43.4k

Ovo vise stvarno nema smisla. Pa stvarno ih tužiti treba :rage:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.