• The Undertaker
    4.1k
    Koji su to bolji uvjeti za Marina od igranja u Dinamu? Osim vjerovatno više love. A iz primjera Olma da se zaključiti da i lova igraču nije nešto specijalno veća.
  • reziser
    6.4k

    hoces rec da nema boljih uvjeta od dinama? hmmm
    a lova vjerojatno nije zanemarivo veca
  • The Undertaker
    4.1k
    Olmo ti je dokaz da i nema baš puno. Siguran sam da tu najmanje dobije igrač. Namire se klub i manageri a njemu ostane (uvjetno rečeno) kikiriki. Šteta bi bilo da takav talenat završi kao Murić.
  • reziser
    6.4k

    naravno da bi bilo šteta
    ali govorim iz perspektive roditelja, da ti saad netko ponudi milijon necega, i da ides na bolje? otisao bi
    kod nas ljudi imaju bolje uvjete, pa svejedno za vecom lovom odlaze u irsku....
  • BluePhone67
    3.3k
    Manchester City ponudio 10 milja za malog Marina.deda

    Ako su za Palaversu 8 milja dali, onda je ovo besramna ponuda od 10 milja. Mogu pocet licitirat ako spoje ponude od Palaverse i ovo besramnu od Marina da bude 18 milja, pa mozda i razmislimo.
  • Infinity
    15.2k
    Razumijem sta zelis reci, ali mislim da bi tako postupili oni koji ne razmisle dovoljno. 500.000 ili 1.000.000 necega je jednokratno. U Dinamu ce dobiti puno manje novca, al je to dugorocno pametnije. Bolje ce se razviti, iz Dinama ce otici u neku recimo Valenciju, u klub gdje ce opet moci igrati kao Modric u Tottenhamu, a nakon dobrih igara u nekoj 'Valenciji' mogao bi do Reala. Ako danas ode u City vjerojatno ce zavrsiti na posudbi. Ako ce na poaudbu u Dinamo onda tu gubi Dinamo jer nastavlja razvijati igraca kojem ce rasti vrijednost, a Dinamo od toga nece imati onoliko koliko bi imao da ga razvija kao svog igraca. Ako on pak ode u neki drugi klub pa se tako mlad moradne nametati, prilagodjavati onda postoji sansa da ne uspije. Moze se i u Dinamu desiti ozljeda i kraj karijere, al meni je Dinamo sigurica, nogometno bozanstvo koje garantira uspjeh vise nego neki englezi. Ja da sam roditelj, ja bih rekao svome sinu da ostane. Ne da mi se tipkati sve, al vodio bih s njime puno duzi razgovor i objasnio mu zasto je to najbolje. I to mislim sad, mozda za 20 godina ako budem u toj poziciji ne bude tako, u tom slucaju bih zapalio u neki novi 'Dinamo' gledajuci da dijetu osiguram bolju buducnost.
  • 000
    941
    Istina, nije bas da kopaju po kontejnerima trazeci boce da imaju za kiflu.
  • BluePhone67
    3.3k
    j0otkaqmkwxnj9km.jpg
    izxipregs0s0d3bw.jpg
    0l7iixz4zzb5nolj.jpg

    Sn 13.04.2019
  • dinamo vitez
    214
    Čudi me da nisu započeli razgovori sa Olmom/Marinom oko novog ugovora, vjerojatno za njih dvojicu, kao i za Bjelicu, čekaju kraj sezone. Olmu nije sramota dat ni milijunski ugovor po sezoni, makar nitko drugi nema toliko. Onda nek se klubovi misle, drukčije je ovako kad mu za dvije godine istječe ugovor, odmah mu i cijena pada.
  • Infinity
    15.2k
    Olmo od kad je dosao u Dinamo ima isti ugovor, 250.000€ na godinu. Smijesno je pricati koliko je napredovao i koliko ga sad vrijedi platiti. On je igrac kojeg vrijedi placati milijun eura godisnje. Puno slabiji igraci sa strane nece doci tu za manje od milijuna. Olmu daj i dva milijuna na godinu ako ce obecati ostanak jos dvije sezone, jer u te dvije sezone moze donijeti desetke milijuna svojim igrama i Europi, a i cijena ce mu porasti. Ja bih s njim isao na sve ili nista, riskirao bih pa sta bude.
  • weasley
    27
    vjerujem da ima pameti i da domaći mladi dečki neće nikuda ovog ljeta, s druge strane Olmova vrijednost je na vrhuncu i bilo bi dobro stavit u blagajnu 30 milijuna €, riješit se viškova u ekipi i složiti još kvalitetniji kadar
  • deda
    28k
    Nema šanse da Olmo ne ode ovo ljeto.
  • Blaz
    352
    ima sanse , treba andy baru provozat u gepeku po sljemenu. :cool:
  • reziser
    6.4k
    olmo odlazi 100%
    samo je pitanje za koliko
  • BluePhone67
    3.3k
    ima sanse , treba andy baru provozat u gepeku po sljemenu. :cool:Blaz

    Taj Bara smrdi kao Mamicev novi igrac za prodaju, nesto ko Zahora. Prije je on kakti prodavao Sammira, pa sada Olma, mislim da je Marin njegov itd. Mazu oci da nejde sve preko Maria, pa odjednom ide sve preko Bare koji se uzdigao od jednom kao najveci prodavac
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.