• Mihael2305
    773
    glupostiZagreb1992

'Okupljanje za sutrašnju Kolonu sjećanja u Vukovaru je od 11 sati u Kući, dr. Franje Tuđmana 27!' - BBB kanal.

Ne znam gdje bih napisao, za one koje idu, sretan put
  • FelceAzzurro
    1.1k

Hvala ti, vidi se da si informiran.
  • IvanPerić1945
    234
    Nema krpe ZGB na ogradi
  • Kujtim Shalla
    7.2k
    Kako znaš da je trebala i biti ,gledaj tekmu i bez brige
  • Riot
    2k
    ne nosi se ta krpa, ne sikiraj se. Nista sinoc nije palo nit su to nasi
  • Dinamo iznad svih
    435
    Krpa brođana je na ogradi
  • FazeN
    3.5k
    „Iz Dubrovnika čuju se vici, pušite nam kurac četnici"

FB-IMG-1763415397100.jpg[/img]
  • Tvrdica McTvrdi
    3.4k
    Čudi me da nisu više napunili bez obzira kaj je rezultatski nevažno. I zbog nacionalnog nadjebavanja i statusno nije da im neka tako jaka ekipa dolazi često
  • LA BOMBA
    650
    Pogledajte kako su barra bravasi kolumbijskog kluba Millionarios oteli javni gradski autobus prije utakmice.

Vozaču autobusa su prijetili oružjem da ih vozi do stadiona dok su neki od njih stajali su na autobusu i pjevali navijačke pjesme.

Vijest o tom incidentu:

"Priča o autobusu TransMilenio koji su oteli navijači Millonariosa
    Ušli su kroz otvore autobusa i prijetili vozaču nožem.
    Tijekom proslave 68. rođendana Millonarios prošle srijede, skupina vandala koji su nosili dresove te momčadi zaustavila je zglobni autobus TransMilenio.
    Jedan od navijača prijetio je vozaču nožem i rekao mu da će ga, ako ne učini što mu se kaže, ubosti nožem.
    U panici nije imao drugog izbora nego zaustaviti vozilo u blizini stanice Patio Bonito na Avenida Las Américas.
    „Navijači Millonariosa blokirali su mi put. Naglo su otvorili vrata i ušli, zastrašujući me nožem kako bi me prisilili da ih otvorim. Ušli su i rekli mi da ne stajem jer će me, ako stanem, ubosti, a jedino što sam mogao učiniti bilo je koristiti gumb za hitne slučajeve kako bih dobio pomoć TransMilenija“, izjavio je žrtva.
    Dok su neki slavili i konzumirali alkoholna pića unutar zglobnog autobusa, drugi su prijetili vozaču.
    „Jedan od navijača pritiskao mi je vrat, a ja nisam mogao ništa učiniti“, dodao je.
    Muškarci su spriječili vozača da se zaustavi na određenim stanicama duž autobusne rute."

https://www.eltiempo.com/archivo/documento/cms-14144967

To se često događa na južnoameričkoj navijačkoj sceni. Opasni i naoružani barra bravasi koji žele besplatni prijevoz do stadiona otimaju gradske autobuse i prijete vozačima.

Na ovoj slici se vidi čileanske barra bravase Colo Cola kako su "zauzeli" gradski autobus.

2-1.jpg

Video kako barra bravasi napadaju i otimaju gradske autobuse, također iz Čila:

https://x.com/MrioFG/status/1685523381548892160

Ove godine su u jednom takvom napadu teže povredili vozača sa nožem.

"Navijači Colo Coloa izboli su vozača u Las Condesu prije skupa protiv Católice
    Dana 15. kolovoza, uoči nedozvoljenog skupa koji su organizirali navijači Colo Cola prije Clásica protiv Universidad Católice, skupina navijača presrela je autobus na liniji 405. Zatim su vandalizirali vozilo i napali vozača nožem. Ministar Luis Cordero podnio je kaznenu prijavu zbog kaznenih djela oštećenja imovine i napada.
    ...
    Oko 15:20 sati 15. kolovoza, na raskrižju Avenida Las Condes i Camino San Francisco de Asís, u blizini trgovačkog centra Cantagallo u Las Condesu, navijači su presreli crveni autobus Movilidad, broj 405, oštetivši vjetrobransko staklo i prozore vozila.
    Istovremeno, napali su vozača nožem, ubovši ga u trbuh. Vozač je morao biti hitno prevezen u bolnicu."

https://www.theclinic.cl/2025/08/26/hinchas-de-colo-colo-apunalaron-a-un-conductor-de-red-en-las-condes-previo-al-arengazo-contra-catolica-ministro-cordero-se-querello-por-el-hecho/
  • ksapi
    6.3k

Kakve jebene veze ovi krimosi imaju s Tribinama?
  • Masto
    410
    Jel se moze tema zvat europske tribine il nešto tako
  • LA BOMBA
    650
    To su barra bravasi koji su glavni na tribinama, i to je dio scene koji se ne može ignorirati.

A koju vezu sa tribinama imaju huligani koji se tuku po šumama i spremaju neke sačekuše. Jedan barra bravas koji u dresu svog kluba otima autobus da bi gledao utakmicu tog kluba ima svakako više veze sa tribinama nego neki europski huligani bodybuilderi koji uopće ne prate nogometa. Ma da naravno ne podržavam ovakvih kriminalnih činova i nedjela.

Da stavim nešto sa tribina, baš sam gledao klipove Alvarada. To je mali klub iz Mar del Plata (Argentina) i gradski rival Aldosivija. Aldosivi je uspješniji, a oboji imaju lude navijače.

Odlično im izgleda tribina za neki klub koji igra nogomet na razini treće lige u Hrvatskoj!

Svaka utakmica Alvarada je karneval i dernek. Vrlo zanimljivo kako se ljudi skupljaju u kvartu prije utakmice. Odlični trubači i perkusije. I sve je u plavo-bijelim bojama kluba!

• mosad
    2k
    Koje ubijanje teme
  • Paulie
    396
    nezz jel to za ovu temu slobodno maknite ak nije, dan poslije plave noći išao malo u đir po Sb-u i imao šta za vidjet, jebeni kulturocid.. preko 30 grafova što malih što većih pošarano istim jugotovarskim rukopisom, sve u istoj noći izgleda
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.