• marcio amoroso
    49.8k
    Dečki tema se zatvara na par dana. Ne tiče nas se, nek se jebu međusobno.
  • Eduardo
    28.8k
    Sad možete dalje s temom, ali utuvite si u glavu da nema javnog objavljivanja nečijeg identiteta bez obzira iz čijih redova dolazio... nije zajebancija, niti igra.

Igrate se s nečijim zdravljem i sigurnošću, da ne budem i oštriji... nema opravdanja i nema iznimki, jer posljedice mogu biti ozbiljne i stvarne. Na javnom ste forumu, a ne u zatvorenoj Wapp grupi s par prijatelja.
  • masacusec
    7.5k
    Možda zalazim u osinje gnijezdo, ali ovi aktualni događaji na relaciji split - beograd su produkt deficita nacionalne osviještenosti i voajerizma prema mafiji, srpskoj mafiji, jer grobari nisu ništa drugo nego li mafija. Konstantno bombardiranje naših medija raznim golubovićima, veljama nevoljama i sličnima, rezultiraju drkicom naših mladih prema takvima.
    Gade mi se tovari i izbjegavam o njima, međutim, ovo ni od njih nisam očekivao.

Nakon onog njihovog (priznajem, dobrog) prca s onim rozim dimnim bombama, par dana nakon toga neviđeno i nenadmašivo poniženje...
  • Paulie
    1k
    Split - Alkar 29/03/2026

658210030_1264629185851930_3423609181620300037_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=7b2446&_nc_ohc=tlY9PaRIod8Q7kNvwHW2hSG&_nc_oc=Adoj7OaT1XBcvxE_zYdmVSyi3yW6RtpW2OxG6N24ZxNAptD5PIdJoTO9IYJdgHOTeTg&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fzag4-1.fna&_nc_gid=OcQv5_W7BiGBYyahLeQQdg&_nc_ss=7a389&oh=00_Af1R_82Oc3IfMJz9zFx--I-FKBpskfAIUYv1nnC7W3ZgDg&oe=69D4539F
  • Gradina
    4

Pozdrav svima, nadam se da sam dobrodošao na forum, prvu objavu odlučio sam posvetiti slici iznad. nadam se da nećete zamjeriti

Znate da se mi Šibenčani ne volimo s Maliganima, oni su nas zamrzili zbog paljenja njihovih transparenata, kada su izašli s tribine, no od toga je prošlo dosta godina pa je o tome besmisleno pričati

Koliko čujem stanje u Sinju je sve kritičnije, a to vidimo i zadnjih godina u stalnim prepiranjima Torcide i Maligana

Prvi veći sukob zabilježen je 2022., a od tada stalno je napeta situacija, navodno je zadnja dva sukoba izazvalo šaranje murala Torcide po Sinju

Naravno šaranje nije nimalo navijački i to je za svaku osudu, no ako je istina da se Torcida sukobila s njima s motkama to je ozbiljan skandal, pogotovo za Sinj koji je 90% hajdučki grad

Također interesantan je odnos Maligana i Tornada, zbog toga što Tornado njeguje odlične odnose s Torcidom, (zlobnici bi rekli da je Tornado zadarska Torcida :lol: ) dok su sa Sinjanima u korektnim odnosima, iako je cilj Torcide da ih potpuno pokvare pa su tako došli na utakmicu u Sinj nedavno

Unatoč sukobima među naša dva grada, imam par prijatelja iz Sinja koji govore kako se sve više Maligana, pogotovo mlađih počelo distancirati pd Hajduka, a pogotovo od Torcide, tako da su pogotovo mlađi skloni simpatiziranju Dinama u HNL-u, ne radi se o impozantnom broju, pogotovo zato što je Maligana malo, ali lijepo je vidjeti da se okreću našem klubu

Stanje je otišlo u nepovrat i odavno je izmaklo iz kontrole Torcide, a pošto znamo da se i jedni i drugi vole inatiti, očekujemo sve veće neslaganje s vremenom, i osobno se nadam da će Sinj, barem u manjoj mjeri, doživiti sudbinu Šibenika i shvatiti da sustavno uništavaju sve klubove u Dalmaciji, i da će se tome pokušati još više oduprijeti
  • Mihael2305
    1.6k
    U Beogradu su danas osvanuli grafiti ,,grobari su svi hrvati” i ,,grobari split” uoči večerašnjeg košarkaškog derbija

FB-IMG-1775140063835.jpg
    FB-IMG-1775140065805.jpg
  • Droljo
    26.5k
    Pozdrav svimaGradina

Pozdrav i dobrodošao!

mi Šibenčani ne volimo s Maliganima, oni su nas zamrzili zbog paljenja njihovih transparenataGradina

Tko bi rekao? :lol:
  • Mihael2305
    1.6k

Taj neki je vjv iz neke treće navijačke skupine, čim lupa ovog na podu zatim ovog kaj tuče istog ovog na podu :rofl: :rofl:
  • NerminB
    1.1k

Gazda kafane, lupa i jedne i druge jer mu unistise inventar :rofl:
  • Droljo
    26.5k
    :rofl:
    Netko se bezveze uključio. Slučajni prolaznik, jednostavno voli dobru šoru i nije mogao odoljeti..
  • Mihael2305
    1.6k
    Ja bi reko da se tu igra neki opasni CoD deathmatch il last one standing.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.