• Nolifer
    15.8k
    Odlazak Zajeca bi znacio nove izbore. Sve drugo bi bila prevara biraca odnosno clanova. — Papastrumf

To mi je jasno, al na koju funkciju pretendira Boban, ako ne želi bit SD i želi da se sve stvari poslože?
  • The Octopus
    501
    Ok, onda ti meni predlozi nekog u najboljim godinama, punog elana, bez mrlje u cv-u koji je pokorio pola Europe. Kad nades javi se pa cu ti sponzorirat kampanju za ulazak u klub
  • emilperska
    18.9k
    @Papastrumf ajmo u glavu :)
    Da li je Zvonimir Boban član kluba u 2024. i u 2025. ?
    U 2025. se može bilo kad učlanit, ali da li je član u 2024. da demistificiramo što on opće u teoriji može, a što ne može..
  • Brusa
    4.4k
    Pa ne bi bilo u redu da to se tako javno tu piše... (u najmanju ruku ne u redu, ako ne i gore)
  • CUCAK
    797
    pa mislim da ne mora biti član za mjesto u upravi ?
  • OsamŠest
    8.4k
    Ajmo u glavu - kako teku dogovori sa Zvonom oko ulaska u Upravu kluba? :smile:
  • Marktwain
    1.6k
    Super, sad su u Bobanu i naručuju tjesteninu s morskim plodovima.
  • Papastrumf
    24.5k

To bi bilo krsenje Zakona o zastiti osobnih podataka.
  • Crusades
    26.1k
    Ne mora bit član kluba da bi imao mjesto u Upravi.

Za predsjednika mora.
  • emilperska
    18.9k
    Ne mora bit član kluba da bi imao mjesto u Upravi.

Za predsjednika mora.
    — Crusades

Znam. Zato i pitam. Boban je i privatno i javno (naravno sve u rukavicama) govorio o predsjedničkoj funkciji. Meni je to prije ovo što Zajec jest. Makar po novoj sistematizaciji Manenica ima dosta veće ovlasti od Zajeca pa je ta teza o Predsjedniku zastarjela.
  • ZrnTSCHeZ
    2.3k
    Nadam se da je Boban dobio ponudu da postane sportski direktor. Tu ima sve kaj želi. Apsolutno određuje sportsku politku kluba i ima kontrolu nad njom. — Noel

Prema trenutnom uređenju ne može imati baš slobodne ruke jer je puno (previše) mehanizama donošenja odluka.

Odluke formalno donosi Uprava, a većinu odluka kod igračke križaljke (dolazaka i odlazaka) zbog relativno niskog cenzusa od 3milje (pogotovo ako se za primjenu te granice uz odštetu uračunava i plaća kroz ugovoreno razdoblje) mora potvrditi IO.

Tak da kolko je to njemu (i drugim potencijalnim kandidatima za SDa) prihvatljivi način funkcioniranja...
  • Droljo
    32.6k
    Nek Boban bude izvršni dopredsjednik! To je kod nas kraljevska funkcija. Bar je bila u prošlosti...
  • Crusades
    26.1k
    Odluke formalno donosi Uprava, a većinu odluka kod igračke križaljke (dolazaka i odlazaka) zbog relativno niskog cenzusa od 3milje (pogotovo ako se za primjenu te granice uz odštetu uračunava i plaća kroz ugovoreno razdoblje) mora potvrditi IO. — ZrnTSCHeZ

A do sad se u puno navrata dogodilo da IO blokira odluke Uprave pa je to veliki problem.
  • mrgud
    967
    Boban može biti predsjednik uprave,a Manenica se spusti na člana uprave za financije
  • ZrnTSCHeZ
    2.3k

Spominjala se blokada prodaje Sučića u Como, ne sjećam se točno više dal je to sportskom direktoru stopirala Uprava ili IO.

Ali nevezano za sami dosadašnji volumen takve prakse, kod osoba takvih veličina uvijek postoji i varijabla (barem mrvice) taštine pa već samo postojanje tih mehanizama može nekoga ohladiti od angažmana...ono u stilu da mu se ne sviđa niti hipotetska mogućnost da mu neki ekonomist/pravnik/policajac/pivar može blokirati posao iz sportske domene.

Pogotovo ako je zapravo prvotna želja i ambicija upravljati kao Perez, Agnelli, Levy, Laporta...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.