• DiddyGuela
    4.9k
    U pravu je Boban kada kaze da smo mozda krenuli i predobro. Rezultat nas je mazio, rekao bi da je ucinak bio puno bolji od same igre i dojma. Klimavo je to izgledalo u pocetku ali smo se tada mogli uhvatiti za "proces" i stvaranje momcadi, sto je na kraju istina. Treba se sjetiti i da smo u to vrijeme imali jako dobru konverziju prilika, ulazilo je nesto sto prosle sezone definitivno nije. Svakako smo u tom pocetku osvojili vise bodova nego smo realno zasluzili.

Ali... pitanje je sto se dogodilo u međuvremenu? Zasto sada izgledamo losije nego na pocetku a i dalje se hvatamo za "proces" i pricamo si o 20 novi igraca. Osim toga, sto se dogodilo sa onom pozitivom i nabrijanom atmosferom koja nas je gurala u Osijeku,Rijeci,Splitu... gdje se to izgubilo? Zasto igraci djeluju bezvoljno i nemotivirano.

Pa ne mozes bas sve opravdavati sa "procesom". Jasno je bilo da ce igra oscilirati ali da ce nestati zajednistvo i "300 na sat"... e pa za to nema opravdanja. Saberite se svi zajedno dok ne bude kasno.
  • NitkoBitan
    33k
    Znaci bolje smijeniti na minus 10, nego na minus 4. Okfakin

Ako do zimske stanke bude veci minus od trenutnog ja letim sa foruma, u suprotnom ti. Dogovoreno?
  • don
    16.8k
    Deri bagru Zvone!NitkoBitan

tko je bagra? koga se dere?

Ako do zimske stanke bude veci minus od trenutnog ja letim sa foruma, u suprotnom ti. Dogovoreno?NitkoBitan

zar nisi već reka da ako ne budemo prvi na zimskoj pauzi da ideš zauvik sa foruma?
  • Ivanmtk
    1.7k
    Pravi kmečavaci su zapravo navijači Dinama.
  • Hrc-Vg
    1k
    Ovo prozivanje ljudi da je samo 400 članova podiglo ulaznice u 10 dana je dno… Hrpa ljudi nije iz Zagreba, a mnogi iz objektivnih razloga ne mogu doći. Ne vidim šta je loše u tome da se traži izravni prijenos sa mogućnosti interakcije za sve članove. U 2025.? Meni žena radi do 20.30 i nema mi tko paziti djecu od 8 i 4 godine… Kaj sam ja zbog toga član 2. reda?
  • Efes Pilsen
    13.5k
    Vukovar, nismo im na gol opucali.
  • Papastrumf
    20k

Organiziramo za 400 ljudi jer toliko ljudi očito to zanima. Možda smo trebali uzeti par desetaka mjesta više, ali eto tko je mogao znati da će s prošlogodišnjih 140 članova zainteresiranost porasti na 450.
    Uz to, članski dan se snima pa će ostatku zainteresiranih članova biti dostupno za gledanje kroz par dana. Što ti je točno tu problem? Ili možda misliš da i ovi koji gledaju uživo prijenos trebaju sudjelovati u raspravi? Na što bi to ličilo?
    Pitanja se postavljaju putem aplikacije upravo zbog članova koji neće biti na licu mjesta pa da se javno odgovori na najčešća pitanja, a isto tako i da ostali dobiju odgovor putem maila na ono što ih zanima.
  • Fatos Beqiraj
    348
    utakmicu sa vukovarom treba iskljuciti iz svih analiza na onom terenu ni Haland nebi bio dobar, pa i cibalia je skoro izbacila hajduka na tom terenu. Istog ovog stransog hajduka
  • kajsitilud
    1.2k
    dobro covjece bozji jel ti imas oci i jel znas citat? znaci reko je da smo krenuli predobro (misleci na pobjede u derbijima u gostima i fener), a da sad vise to nije tako i da su svi skupa ocito pogrijesili negdje (svi ovi porazi i grozna forma). jel ti stvarno nisi sposoban procesurirat te informacije ili namjerno izvrces da je reko da je cijelo vrijeme dobro? ja razumijem da zelis smjenu Kove (i ja zelim ko i 99% navijaca), al cemu ovo izvrtanje svega s cime se izade zadnjih dana?

Na to cemo se isto praviti glupi?fakin

pa frende ti se ne pravis...
  • NitkoBitan
    33k
    tko je bagra? koga se dere?don

Sami ce se prepoznat.

zar nisi već reka da ako ne budemo prvi na zimskoj pauzi da ideš zauvik sa foruma?don

Da. Dvije oklade, dvije muhe jednim udarcem.
  • FrodoJePurger
    548
    Neki ga baš seru nepotrebno. Igramo za k istina, nemamo igru gdje probijamo bunker učinkovito. Ali nas taj problem prati već 4-5 trenera ili 2-3 sezone i nema smisla opet otjerat trenera nakon 5 loših partija i zbog nekih loših odluka. Dajte ljudi više od 2 mjeseca nogometa nekom treneru da se sistemi razviju.
  • Fatos Beqiraj
    348
    ma nadam se da je lik samo neki troller jer ako nije ...
  • Mathiasovi Chageri
    6.8k
    Dajte ljudi više od 2 mjeseca nogometa nekom treneru da se sistemi razviju.FrodoJePurger

Majstore, sezona je krenula 2.8. Trener je prije toga imao kompletne pripreme s ekipom, uz dvije reprezentativne stanke. Prošlo je više od tri mjeseca. Koliko po trebi treba vremena da trener razvije igru i sisteme? Godinu dana? Tri sezone? Desetljeće?

Koliko su komplicirani ti sistemi i automatizmi bivšeg trenera Varaždina i Slaven Belupa da ih igrači Dinama sa iskustvom igranja Lige prvaka, Europske lige, Premier lige, La Lige, Primere i još masu top europskih liga ne razumiju?

Zanima me koliko još moramo biti strpljivi dok nas trener i uprava uvjeravaju da je nova ekipa, da je to proces, da treba vremena?

Fascinantno koliko su Dinamovi navijači snizili u zadnje dvije sezone kriterije oko svega, baš drastično. Sad je prihvatljivo loviti nepostojeću igru pola godine, mučiti se protiv Vukovara i Istre, izgubiti tu i tamo. Primiti tri komada u poluvremenu protiv prosječne španjolske ekipe. Eto, budite strpljivi, igra je samo što nije, sustav je tu evo samo što nije.
  • fakin
    2k
    ako niste primjetili i dalje je početak sezone. pa ne možemo reći 5 kola igrali smo super i to je to. jebote nismo istra ili varaždin. od Dinama se uvijek očekuje da igra dobro, pogotovo protiv momčadi koje su 10 klasa ispod nas. a meni je iskreno neugodno od koga smo sve izgubili u zadnjih mjesec i pol dana. i to nismo izgubili slučajno ili nije nas išlo, nego smo doslovno bili užasni i dno dna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.