• criticus
    4k
    Pa jednostavno je:
    - psk je imala mjesečno 70.526 €
    - favbet ima mjesečno 57.109 €
    ili -20% manji sponzorski ugovor.
    Ali

Ili je tako ili je stvar knjiženja u različitim godinama. Definitivno bi volio nekog iz kluba da pojasni ovo.

Također, vidljivo je da Castore daje gotovo 3 puta više nego Adidas. To je no brainer deal.

Mislim da o ovakvim stvarima stvarno trebamo pitat klub, da vide da pratimo da nas zanimaju stvari. Triba ih pohvalit za stvari koje su unaprijedili i pitat za stvari koje nisu bile dobre ili su nejasne.
  • CUCAK
    523
    kazem nemam pojma jel se moze tako svesti na jednostavnu računicu... moguce je da je bilo kod ugovora s psk-a dogovoreno da zadnjih 6mj ugovora daju 300.000, pričam bez veze jer ne znam...
  • Time
    1.3k
    Zvone vodis se da nitko nije veći od Dinama,bravo tako i jest.Nitko nije veći od Dinama pa ni Zvone Boban.
  • Thor
    242
    [img]http://Screenshot-20250611-234422-Gallery.jpg

:heart: :clap: :strong:
  • scooniepenn
    4.8k
    Jako se dobro sjećam da sam u trenutku kad je trebao biti potpisan ugovor s Favbetom čuo kako je riječ o značajnom većem ugovoru. Ako se ne može dobiti informacija barem koliko je to u postotku više kod bilance za 2025. godinu će to biti sigurno vidljivo, jer će tek ova godina biti cjelovita kad je riječ o ugovoru.
  • criticus
    4k
    Ne razumijem zasto se nebi mogla dobit informacija, pa to će izaći kroz izvještaje.
  • NORTE
    16.4k

Ovim postom prije 4+ godine je otvorena ova tema.

Evo i raspleta ovog slučaja:

Otkaze su dobili (ili ugovor nije produžen) i nekim trenerima i z Škole nogometa, analitičarima, kao i ljudima koji rade u logistici kao dio radne zajednice.

Jedan od njih je i Tomislav Antolić. Riječ je o bratu Krešimira Antolića, bivšem prvom operativcu kluba. Tomislav Antolić je u Dinamu od 2020. godine. Tada je Dinamo osnovao tvrtku Plavi korner d.o.o. koja je osnovana za djelatnosti restorana i ostalih objekata za pripremu i usluživanje hrane.

Prvo je bio imenovan kao direktor firme, dok je u zadnje vrijeme bio jedan od zaposlenika. Sada se i on našao na popisu ljudi kojima je Boban raskinuo ugovor. Otkaz je dobila i Miljena Mamić, dugogodišnja zaposlenica kluba koju su prilikom izbotra navijači optuživali da je manipulirala potpisima za članstvo kako bi u Dinamovu skupštinu ušli ljudi odani Zdravku Mamiću.
  • Ludovic IX
    8.8k
    Nadam se da se onih 200 obitelji koje je mamic hrani smanjilo na razuman broj
  • Dr Hofmann
    3k
    Možda se ne bi trebao naslađivati s otkazima ljudima, ali ne mogu ovu ekipu žaliti, jednostavno ne mogu. E moj Dinamo, dobro da si živ još kakvi su se klošari i uhljebi vrtili oko tebe.
  • Nolifer
    11.5k
    Ma neka samo čisti Zvone. Tako se to radi. Nikog ne treba žaliti.

:up: :cheer:
  • Jaro
    10.4k
    samo neka ih uzdrzava i dalje, samo na svoj racun ovaj put...
  • dumitrumitu
    1.5k
    najsmješnije mi je kako toj miljeni piše na linkedinu miljena m. Da se ne vidi prezime
  • NKDZ86
    4.3k
    Njezina obitelj, kao i ona je došla iz njemačke, moguće da je u rodu s lopovom zm.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.