• masacusec
    5.8k
    Kao što zoki na nacionalnoj razini trenutno nema alternativu, tako i tomica na gradskoj razini...što je dokaz da ovaj status quo svima odgovara.

Jedini tko je izvisio ovdje je sdp, stranka koja je poprimila gubitnički mentalitet, u kojoj već godinama nema isturenog vođe niti kakve sive eminencije, već je opterećena internom kolizijom foteljaša.
  • Nolifer
    11.9k
    Tak bi trebali kazniti i ove nesposobne koji su sada u Zagrebu. Jer ste ih izabrali. Tak da mislim da je vrijeme i da se i tu nešto promjeni, na dobrobit građana grada Zagreba :wink: :smile:
  • Imamo Dinamo
    4.1k

Nismo jer je drugu stranu predvodio krsitelj ustava a sa strane mu bila Sandra Benčić.

Mozemo se lagati koliko hocemo, ali HDZ ne pobjeduje jer je narod glup nego zato sto ne postoji kvalitetnija alternativa.
  • čovjekjogurt
    1.5k
    Tako je. Bolje od Medveda, Grlića Radmana, Obuljenke, Piletića jednostavno nemamo. Narod je pametan pa je izabrao najbolje, alternative nema.
  • GaijiZG
    2k
    Alternative nema jer se sasiječe u korijenu bilo kakva kvalitetna desničarska alternativa. Kao neko ko se nakratko bavio "desničarskim" aktivizmom, mogu posvjedočiti kako se duboka država odma aktivira. Na koji način "sasiječu" pokrete i ljude, niti želim reči niti bih smio, ali su mi nakon tog neke stvari postale jasnije, pogotovo zašto se ljudi promijene kada uđu u politiku. Već vidim ljevičarske botove kako pišu "evo paničara teoretičara", al činjenica je da se ljevičarskom i antihrvatskom aktivizmu otvaraju sva vrata i stavlja im se crveni tepih, a eto znam iz prve ruke kakve prepreke dobije nacionalistički aktivizam.
  • Kreten
    154
    HDZ uništava sve desne stranke i onda se nudi da nema alternative. Još je gore kaj osobno znam kak su neki podmetali noge jednom od njihovih bivših koalicijskih partnera i namjerno sabotirali njihov rad u ministarstvu.
  • Imamo Dinamo
    4.1k

Mozes li me usmjeriti prema tom visokokvalitetnom kadru koji jos nije primjećen u Hrvatskoj politici?
  • serbus
    5.2k
    Nemora HDZ ništa uništavati desnica sama sebe uništi pa jednog poštenog desničara nema od 91 a kamoli stranke.

Sami sebe oglođu do kosti kao što je to DP napravio.
  • Kreten
    154
    Pa kak se razvalio HSP tak da ga je HDZ izunutra razvalio, masovna učlanjivanja HDZovaca u stranku da je razjebu. DP je još gluplja priča jer su oni sami sebe od začetka razvalili kad su uzimali bivše HDZovce i SDPovce.
  • OldSchoolZG
    330
    Radio Sleme je konačno denes pustilo neku dinamovu popevku točnije "Dinamo ja volim".
    Skoro sam opal kajti/jer oni to nigdar/nikad ne delaju. Sebe zoveju Naj-zagrebačkiji radio no totalno ignoriraju naš gnk.
    Gdo/tko zna morti je to neki znak pa Dinamo uspije denes proti Bayerna odigrati X (remi) ?
  • puxigadjurdja
    2.4k
    "Tomaševićev PR, uz pomoć prijateljskih medija - nema granica! Dakle, prvo GPZO, pod vodstvom Tomaševićevih ljudi, dva puta izgubi natječaj protiv Međimurje plina - dva puta! Onda izgube i prvi dio sudskog spora protiv HERA-e, a posredno i Međimurje plina, na kraju izgube i 120 tisuća korisnika (koji su, dakle, odlučili prijeći na Međimurje plin), no ipak zadrži 150 tisuća korsnika, i to sigurno dio njih koje su dobili na prijevaru šaljući im mailove i pisamca u kojima piše - 'Zahvaljujemo Vam što ste iskazali interes za prelazak na tržišnu uslugu kako bi i dalje ostali naš vjerni kupac', iako je taj mail išao i onima koji stvarno jesu iskazali taj interes, kao i onima kojI NISU - sve to njegov PR i spomenuti prijateljski mediji prikažu kao - pobjedu! Svaka čast i Tomaševićevom PR-u i kolegama! Samo čekam i da izgubljenih 18 milijuna eura za bazen u Španskom bude prikazano kao pobjeda makar su već izgubili i sudski spor za taj novac pa će se bazen graditi kreditom koji će vraćati Zagrepčani, naravno s kamatama" TR

ja bi samo nadodao: ALI KREDITNI REJTING NAM JE BOLJI NEGO IKAD
  • Mali Zeus
    18.6k
    Gdo/tko zna morti je to neki znak pa Dinamo uspije denes proti Bayerna odigrati X (remi) ?OldSchoolZG

Je, vidiš kak smo zgubili, eh da je Sleme više puštalo naše popevke morti bi i bolje bilo v Minkenu. Nikad ne bumo to znali.
  • emilperska
    11k
    Ne znam jel kog od vas udesilo, ali jučer su bile abnormalne gužve u ZGu.
    Vozio sam potez od HRTa do Kruga ujutro 35 min samo. To mi se baš nikad nije desilo..
  • Mali Zeus
    18.6k
    Radovi istodobno na više lokacija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.