• TresnjevkaZG
  19
  Nakon što je Đolo optužen za kriminal, spojili su se s Uspinjačom koja je jedva preživljavala nakon što je i ona oslabila zbog sve manjeg utjecaja Durlena.Shkera

  Nacional se nikad nije spojio sa Uspinjacom nego se jednostavno ugasio. A Gimka koju su osnovali Korab i Kujta se spojila sa sa Uspinjacom i od onda nastupaju pod imenom Uspinjaca-Gimka
 • Shkera
  13
  ali je Gimka bila pod Nacionalom, tak da je to neka siva zona.
  A i dosta je igraca Nacionala sada u toj novostvorenoj fuziji.
 • Mr Blue
  668
  Nakon odlaska iz Splita, Teo Strunje se vratio na trenersku poziciju Makarske... Dakle, dobio otkaz u posljednjoj ekipi prvenstva da bi preuzeo vodeću. Makarsku je ove sezone vodio Tomislav Horvat koji je sporazumno raskinuo ugovor, a trenutno je vodeći i glavni favorit za osvajanje - stvarno mi nije jasna ova logika.

  Također, trener Squarea Bačić je dobio otkaz jer Square u četiri utakmice nastavka prvenstva nije ostvario pobjedu. Umjesto njega doveden je Frane Despotović.
 • Baneki
  85
  A koliko futsal trenera ima na tržištu? Tj. može li nogometni trener postati trenerom futsal ekipe ili su to posebne edukacije?
 • Papastrumf
  536
  To ti je nešto slično kao da trener odbojke postane trener rukometa.
 • Mr Blue
  668
  Otprilike. :grin:
  Nije doduše da tranzicija nije moguća. Evo, baš kod Crnice pomoćni trener je Hrvoje Slavica, golman u nogometu. Samo meni se čini da se on odmah nakon igračke karijere odlučio baviti futsalom.
  Da će netko nakon trenerske karijere u nogometu preći za trenera u futsalu, ili obrnuto... teško, vrlo teško.
 • xavier
  986


  To je druga stvar. Pa ima i velikonogometnih trenera koji nisu bili aktivni igrači na nekom ne znam kako visokom nivou. Isto tako, nije sporno da netko može biti velikonogometni trener i postepeno početi raditi s malonogometašima te nakon određenog vremena postati "malonogometni trener".

  No ako sam dobro shvatio, kolega gore pita može li netko tko je velikonogometni trener, jednostavno početi trenirati malonogometaše kad je "ionako nogometni trener"...tu je odgovor naravno ne.
 • hmoody
  38
  Pogledao sam sažetke iz prošlog kola.
  Split će na kraju ispasti zbog lošeg golmana. Čak ne mogu reć da ima nekih velikih kikseva, ali svako malo kad gledam njihove sažetke si mislim kako je dosta toga što je primio bilo branjivo.

  Teško će se oni spasiti iako ni Universitas kojeg hvataju se ne može pohvaliti nekom formom, već dugo nižu samo poraze.
  Sad idu u goste Alumnusu koji je dobio dva crvena prošlo kolo u Vrgorcu (poraz 8:1) pa im je tu možda prilika. To je praktički direktna borba za ostanak/playoff. :D
  Alumnusu prošlu tekmu ni Perković nije igrao. Ne znam jel ozlijeđen ili je imao kartone.
156789Next
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.