• Nolifer
    13k
    Heja Heja Cibosi! :hearts:
  • Mathiasovi Chageri
    6.7k
    Pobjeda Cibone u Italiji. Svaka čast momcima, zaslužuju punu dvoranu protiv Reggiane doma.

Ali centarska rotacija Cibone je nešto najgore što sam gledao u zadnje vrijeme. Ja ne znam tko je gori od para Rudan-Lončar. Strašno.
  • Agramc
    80
    Unatoč svim sudačkim pederlucima 3 utakmice za redom, cibonasi u gostima srušili talijane. Svaka čast :strong:
  • Keyser Soze
    16.7k
    Kakva pobjeda, očekujem krcatu dvoranu protiv Reggiane.

Najveći smo europski košarkaški klub !
  • Sibirski plavac
    7k
    I Mladost u Ligi prvaka dobila Radnički, vjerojatno glavnog kandidata za prvaka Europe.

Prekrasna večer za zagrebački sport. Dva zagrebačka velikana dobila europske tekme.

:heart:

I Cedevita dobila Priviedzu u Europe cupu. Čestitke i njima.
  • Mlađi referent
    14.7k
    Stvarno slabo pratim europsku košarku, ali kako uljepša dan vidit da je Cibona skinula skalp
  • Zagreb1992
    2.7k
    Slavit će se tamooo sada :D a onda lagano za Zagreb :)
  • prefontaine
    4.8k
    Najbolji Cibonin stranac u dugo vremenaSibirski plavac

Ne pratim našu klupsku košarku ima brat bratu 15 godina, ali čim spomeneš stranac i Cibona, meni su dvije asocijacije na umu: Chucky Atkins i Scoonie Penn.
  • rioda
    11k
    A meni još tri imena - Bennet Davison, Alan Anderson i Rawle Marshall :grin:
  • Zagreb1992
    2.7k
    Nmea ljepšega nego pustiti Talijanima pjesmu vraćam se Zagrebe tebi :) :)

Inače dvorana je čist solidna ali jako mala posjeta po meni
  • prefontaine
    4.8k
    Alan Andersonrioda

Njega sam zaboravio, isto dobar bio :smile:
  • Sibirski plavac
    7k
    Iako po forumima vidim čestike od navijača konkurentskih košarkkaških klubova, na portalima opet zna biti dva tri komentara koji umanjuju ovu pobjedu Cibone i cjelokupno natjecanje. Neki lik veli da je smiješno kako si Cibona pumpa ego u "šestom" košarkaškom razredu protiv raznih žnj ekipa, a Zadar koji je za Cibonu "NBA" dobija Zvezdu i ne igra recimo fibinu ligu prvaka radi love, i to je kao bolji potez od ovog Ciboninog. Takav komentar je većinom dobio lajkove...

Bože kakvih pacijenata ima. Zadar maznuo Zvezdu kad su ovi bili u kurcu i treneru se tresla stolica, i od te pobjede sad rade mitologiju. Aj nek ih sad dobiju sa novim trenerom koji ih je preporodio i niže pobjede u euroligi. Sad je to realnih +20 za Zvezdu.
    Ne spominju kako nakon te pobjede nad ranjenom Zvezdom nijednu pobjedu nisu više skupili i redom su ih guzili Ilirija, Cedevita i Spartak Subotica.
    Smijeh.
  • Blueshadow86
    4.4k
    A Jerel Blassingame? :smile: Uz Šarića, glavni igrač kod osvajanja ABA Lige s Cibonom.
  • flexXy
    3.1k
    Jamont Gordon je isto u onoj nesretnoj generaciji ubijao
  • Sibirski plavac
    7k
    Scottie Reynolds mi je također ostao u ok sjećanju od stranaca. On je bio dio one Cibonine ekipe koja je zadnji put igrala Europu i došla do četvrtfinala Europe cup-a, ispala od Choleta ako se ne varam i to na koš razliku... Te sezone (16/17) je također bila zanimljiva finalna serija s Cedevitom. 0 2 za Cedu, Cibona izjednačuje seriju na 2 2 i onda u krcatom Draženovom domu Cedevita ipak uzela naslov.

Inače dvorana je čist solidna ali jako mala posjeta po meniZagreb1992

U sportskima piše da je bilo 3000 ljudi, a kapacitet dvorane je oko 4 i nešto tisuće. To bi značilo da je više od pola bilo puno, ali meni se nije činilo da je tako , a gledao sam tekmu na streamu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.