• Droljo
    30k
    Sa takvim imenom i prezimenom jako teško.
  • Crni86
    22.7k
    Zanimljivo da ce HNS dat podrsku Varvodicu. Da Kustic nece podrzat stranackog kolegu Primorca
  • austrijanac
    12.2k

Hdz gura varvodica vise.

Sve su to igrice.
  • Ludovic IX
    12.1k
    ja ne kuzim ijednog sportaša koij bi htio da mu primorac bude glavni za sport. lik je mulj u svemu što radi
  • mlinchica
    6.8k
    lik je muljLudovic IX

On veli da je čista voda.
  • Ludovic IX
    12.1k
    je, isto ko voda u mom bazenu nakon što se u par dana kupala hrpa klinaca a ja zaboravio očistit pumpu
  • Niko1986
    7.8k
    Jasno mi je da se ljudi moraju od nečega naplatiti i da živimo u svijetu gdje su reklame najbitnije. ALI! RTL u utrci od 44 kruga uspije ugurati sad već četvrtu stanku za reklamu. Šest krugova prije kraja prva dva vozača su unutar sekunde, oni stavljaju reklame...
  • Crusades
    24.8k
    danas su ga baš ubili s reklamama... ako se ne varam ovo je najvise ove sezone. Mislim da ih je i vise od 4 bilo...
  • Niko1986
    7.8k

Strašno nešto, znam ja da RTL ne živi od mene koji gledam, nego od tih reklama, ali baš je previše bilo.
  • Dzoni
    6.9k
    U kombinaciji sa šugavim pravilima i ovim isprdkom od komentatora, rtl mi je ubio volju za praćenje F1. Motogp mi iz vikenda u vikend postaje sve draži i draži, mada i tamo dolazi ova usrana liberty media.
    Nema nade za motorsport
  • GOAT
    8.8k
    Nadam se da ce sa svim tim parama od reklama naci boljeg komentatora
  • Sibirski plavac
    9.7k
    Motogp mi iz vikenda u vikend postaje sve draži i draži,Dzoni

Meni je već par sezona draži i čudno mi je da kod nas skoro uopće nije praćen ili je praćen slabo. U Srbiji su F1 i Motogp oboje solidno popularni, imaju podcaste koji prate oba sporta. Kod nas je samo F1 relevantan, eventualno i zadnjih godina WRC jer se jedna od etapa vozi kod nas, ali Motogp baš baš slabo. Ne znam zaš je tako...
  • Dzoni
    6.9k
    Ja sam pratio Motogp maltene cijeli svoj život (skupa s F1) dok nisu makli sportklub s A1 pa me smorilo malo pratiti. Ali kako su ga vratili, vratio mi se i žar za praćenje.
    Super za gledanje, nisu jako duge utrke, uvijek je akcija, pogotovo u Moto3 gdje u sekundi se smjesti redovno 10 vozača na cilju.
    Uz činjenicu da se negdje 20 godina vozila utrka motocikala na Grobniku i na Preluku, uopće mi nije jasan manjak interesa i za natjecanje i za praćenje u Hrvatskoj
  • Sibirski plavac
    9.7k
    Možda bi kad bismo dobili domaćinstvo utrke Motogp-a narasla popularnost barem malo, kao recimo za WRC. Znam dosta ljudi koji su WRC počeli dosta pratit tek kad smo dobili domačinstvo, prije toga uopće nisu pratili. Možda bi i Motogpu trebao takav boost.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.