• Tom Hanks
    5.1k
    Dijagnoza od grada
  • Sajla
    19.8k
    na sljedećem sparingu očekujem da ga Ante Delija sprda zbog posjete ovim luzerima. "Tomo, prijatelju, ne znam mogu li sparirati s tobom nakon što si bio kod onih luzera. bojim se da je zarazno i ne želim da to prijeđe na mene. ajde ti posjeti Maksimir da se očistiš od luzerštine pa me nazovi."
  • Krizy
    71k
    Dočekao i Hajduk europskog teškaša na Poljudu hahahahahaha
  • Crni86
    21.1k
    ima slika gdje ponosno pozira uz zvezdine boje i grb… dovoljno za znat o njemu
  • Ritam Ulice
    2.9k
    slobodno podijeli nek se nađe
  • Crni86
    21.1k
    ima na njegovom ig profilu.

Ne srami se on toga pa nije obrisano
  • Dino
    5.3k
    Morao sam guglatDroljo

Ne kuži Tom da je nas Hrvate malo teže fascinirat neg Amere...
  • ZG plavi 01
    137
    Cibona djelila dzabe karte za utakmicu protiv Zadra, cak se i skupilo dosta ljudi
  • dinamofan
    27
    Gledam uzivo Cibonu i na zelenoj tribini se okupilo uglavnom studenata navijaca Zadra..i ne mogu se prestat cudit. Znaciblik u majici s Livajom na sebi, i klinci s hajdukovim šalovima. I lagano klinac ide na toalet sa hajdukovim šalom i apsolutno nitko ništa. Koliko god mi je drago da je Zg normalan grad i metropola za razliku od nekih selendri toliko me to i nervira..mogu mislit da u Splitu netko radi tako nešto s dinamovim obilježjima pratili bi ga vani i prebili.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.