• Paggini
    99.4k
    Sprdate se sa slikom iz parka, a razumijete se u termatiku i prostornu integraciju ko marica u krivi k. — Kermit

Buraz opisat ti ne mogu koliko me kao svakotjednog konzumenta tog istog stadiona zaboli pimpek i za tematiku i za prostornu integraciju.

Sprdaju se sa slikom iz parka jer taj potpuno nekoherentni cirkus kuteva i smijurije od krovova najviše dolazi do izražaja.

Ali daj ti nama reci molim te šta to u udžbenicima piše, kad nam kažeš teoriju brutalizma, svima će nam ovo biti zapravo dobro, funkcionalno i smisleno.
  • Noel
    25.4k
    razumijete se u termatiku i prostornu integraciju ko marica u krivi k — Kermit

Vidim ti se isto baš jako razumiješ u prostornu integraciju. Odvojene tribine, rupe između njih i zasebni krovovi sigurno nejdu u istu rečenicu sa prostornom integracijom u građevini odnosno planiranju i gradnji nogometnih stadiona. Pa nisu nogometni stadioni glomazne kuhinje povezane sa svih 7 dnevnih soba u vili na pantovčaku.

To kaj se sa nogometnog stadiona vidi drvo u maksimiru kroz rupu nije nikakvo čudo arhitekture niti je bitan za klub, nogomet, stadion i navijače koji posjećuju i konzumenti su tog stadiona. Jebe mi se za drvo u Maksimiru. Da mi je do tog nebi išao gledat nogomet na stadion nego bi sjeo u Maksimir na klupicu i zurio u drveće.
  • Kermit
    1k
    Buraz opisat ti ne mogu koliko me kao svakotjednog konzumenta tog istog stadiona zaboli pimpek i za tematiku i za prostornu integraciju. — Paggini

I to je čisto ok kaj te zaboli. Pa nismo u komunizmu da moramo imati svi isto mišljenje.

Sprdaju se sa slikom iz parka jer taj potpuno nekoherentni cirkus kuteva i smijurije od krovova najviše dolazi do izražaja. — Paggini

Nekom cirkus, nekom poezija. Svatko ima pravo na svoje. Da si stavio dva navijača Dinama arhitekta u podcast dobio bi drugačije mišljenje.
  • crophantom
    8.1k
    imamo kopiju Allianz Arene? — Kermit

Sad ces mi reci da sam lud, al DA, bilo bi mi draze da imamo kopiju Allianz Arene! Šok, znam...

Steta kaj niko ovima u Minkenu nije objasnio kako au oni kurac od ovce i ne razumiju se u integracije prostora i komunikacije s nadnaravnim i šumama i pticama.
  • Kermit
    1k
    Vidim ti se isto baš jako razumiješ u prostornu integraciju. Odvojene tribine i zasebni krovovi nejdu u istu rečenicu sa prostornom intergracijom. — Noel

Steta kaj niko ovima u Minkenu nije objasnio kako au oni kurac od ovce i ne razumiju se u integracije prostora i komunikacije s nadnaravnim i šumama i pticama. — crophantom

Baš to. Allianz koji je van grada i Maksimir koji je u centru. Pametnom dosta.
  • crophantom
    8.1k
    da, a meni nepametnom ona slika iz parka više pripada u Jasenovac kod spomenika, ne u centar grada.
    Al kad napišeš pametnom dosta onda si si kul i automatski u pravu. Ajde molim te
123Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube