• Krizy
    76k
    DATUM ROĐENJA: 13.08.2008.
    MJESTO ROĐENJA: Mogilev (Bjelorusija)
    VISINA: 181cm
    TEŽINA: kg
    NOGA: Lijeva
    BIVŠI KLUBOVI:
    Dinamo Minsk II: 18/1/5
    Dinamo Minsk: 14/2/2
    Dinamo Minsk UEFA: 7/2/0
    POZICIJA: Desno krilo
    BROJ: #
    UGOVOR:
  • GOAT
    9.3k
    Vecina igraca izgleda dobro na YT ali ovaj ima bas dobre highlighte. Bit ce mali dobar
  • wolfgang14
    4.8k
    prije mjesec dana komentar, jel ovo neki znak

image.png
  • Laugreano
    6k
    Pa bio je i prije vise od mjesec dana na onom popisu b ekipe.
  • bazooka93
    326
    ma taj istok europe, euroazija ima zanimljivih potencijala
  • Crusades
    25.9k
    Kad se protvori u novog Kvaratshkeliu onda neće bit Bobane kakvu si to tarabu doveo.
  • Kreten
    169
    Multipolarni svijet ZOVnimira Bobana iduće pojačanje bi mogao biti Sjeverni Korejac a Dugin za trenera
  • Hnlovac
    7.8k
    Egor Molchat Doma
  • Bruh
    1.3k
    Izraelac smetao u komentarima nekim a sad rus i bjelorus kae iduće neki čečen il
  • Bernard
    1.4k
    Malo baca na Aleksandra Hleba,neka mu bude takva karijera ali sa manje ozljeda :)
  • puxigadjurdja
    3.2k

komentar samo za konosere
  • CerealKiller
    824
    Očito su ga doveli jer su vidjeli nešto u njemu. Low risk, high reward. Ako 1 od 10 uspije mi smo u plusu.
  • Omake
    21.2k
    fantastičan mixtape, sve što se traži od našeg krila
  • DiddyGuela
    6.8k
    Ne znam sjeca li se netko Vitalya Lisakovicha?

On je 2018. godine također dosao iz Bjelorusije u Dinamo B. Bio je dobar igrac, brz i dobrog driblinga, napadac ili krilo. Vidjelo se da je potencijal ali ga je pratila prica da je neposlozen u glavi. Ne mogu se tocno sjetiti ali netko mi je pricao da je decko imao jako tesko odrasrtanje, popravni domovi i ostalo. Ne znam koliko ima istine u tome... Uglavnom, kasnije je grao u Rudesu i Varazdinu da bi se nakon toga probio do Lokomotiv M. i Rubin Kazan, igrao je cak i LP u Loko M. i zabio gol. U to vrijeme je igrao bas na dobrom nivou da bi malo kasnije dozivio veliki pad. Vjerojatno mu glava nije dopustala nekakav kontinuitet i da zablista do kraja.

U svakom slucaju treba pratiti taj dio svijeta i loviti najvece talente. Tamo se jos uvijek moze ugrabiti talent za DŽ. Gruzija, Bjelorusija, Kazakhstan pa vidimo sada i ovog Khusanova iz Uzbekistana koji igra za Man Šiti, on je također svoj nogometni put poceo u Bjelorusiji. Iskreno vise mi ima smisla grabiti tamo po dnu istoka Europe nego po Africi. Ako cemo o mentalitetu i ostalom, ovi istocnjaci ce se sigurno brzo uklopiti kod nas, pogotovo ako se radi o vrlo mladim igracima.

I za kraj dobrodosao Egor. :sparkle:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.