• Hnlovac
    6.1k
    Viki je komentiranjem danas i najgorljivijim navijačima BiH zgadio sve, ovo je ipak prešlo u amaterizam
  • Plavi-9
    966
    nije ovo nešto što se događalo prije 100god nego se događa svaki dan. Kada bi se situacija riješila nitko ih ne bi doživljavao. Od biranja hrvatskih predstavnika, nasilnog nazivanja hrvata 'bosanskim katolicima', pokušaja ubijanja bilo kakvog nacionalnog indetiteta, lažiranja povijesti itd itd. Tako da ima jako puno razloga za ogorčenosti hrvata na tzv. BiH.
  • don
    20.1k
    inače, postotak šansi za prolaz sa ovim brojem bodova:

6 - 100%
    4 - 99.8%
    3 - 67%
    2 - 5%
  • emilperska
    16.7k
    Kada se budu postovala prava Hrvata u toj tzv. građanskoj drzavi, a koja polako postaje šerijat, onda ćemo zdušno navijati za BiH.

Hrvat u BiH de facto nema pravo glasa na izborima za predsjedništvo jer je preglasan od vecinskog naroda.
    Mi smo jedina vojska u tom ratu koja je pobjedila i u HR i BiH da bi nas prejebali da samo naši nemaju entitet.

Da im nije bilo HVa i Oluje ne bi danas sudjelovali na SPu pa taman kao slučajna država..

I znamo da to nema veze ni s Dzekom ni s Nerminom ni 6 naših tamo, ali pomoći nema..
  • vjeko1701
    25.3k
    Pretpostavljam da moj post nije doživljen. Još jedan komentar, lock teme do jutra.
  • ElDorado
    11.5k
    Kaj @vjeko1701 nitko ne sluša?
  • Kujtim Shalla
    9.7k
    Bosna do velikog boda ,pošteno . Moglo je otići na drugu stranu. Kanada stišala ,fulala. A Demirović da je zabio kraj priče. Barbarez po meni fulao da svim izmjenama. Dobar bod
  • Benedikt
    102
    Drugo poluvrijeme puno gledljivije, na kraju 1:1 je fer rezultat. Bosna ništa prema naprijed, Kanada jako tanka između linija
  • db-izbjeglica
    20.7k
    Kanada bolja, puno bolja, al jbg

Također, ne znam zašto svi podcjenjuju katar. Mislim, ljudi su dva puta u nizu osvojili azijsko prvenstvo. Da je umjesto katara u ovoj skupini iran, australija, japan ili južna koreja, jel bi bili ziher da će ih kanada/bih dobiti?

E pa taj katar dva puta u konkurenciji tih reprezentacija osvaja kontinentalno prvenstvo azije. Evo, u studiju hrt-a odmahnjuju rukom na katar, garantiram da nitko u studiju ne zna da je katar aktualni prvak azije u nogometu.
  • emilperska
    16.7k
    ne znam zašto svi podcjenjuju katardb-izbjeglica

To se i ja pitam.
    2x zaredom osvojili Azijsko prvenstvo ispred Japana, Koreje, Irana, Australije..

Ima mi smisla da radi tog što su se usrali 2022. ih se gleda samo po tom, ali opet..
  • vlatkomarkovic
    3.6k
    BiH još dobro i prošla kako su igrali….
  • ElDorado
    11.5k
    Nema lika do ovog Šapita. Lik dere floskuletine ali kao da priča o atomskoj fizici
  • prefontaine
    9.5k
    Bosna do velikog boda ,poštenoKujtim Shalla
    i Hercegovina, isto.
  • ElDorado
    11.5k
    I “i” takodjer
  • db-izbjeglica
    20.7k
    To se i ja pitam.
    2x zaredom osvojili Azijsko prvenstvo ispred Japana, Koreje, Irana, Australije..

Ima mi smisla da radi tog što su se usrali 2022. ih se gleda samo po tom, ali opet..
    emilperska

Mislim da ove godine neće završiti na nuli!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.